SSJ5 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2005 Επειδή βλέπω πολύ κόσμο εδώ σκέφτομαι μήπως κανένας από εδω μένει Κοζάνη. Αν ναι πείτε μου, να κανονίσουμε αν θέλετε και καμιά συναντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Μήπως το thread σου έπρεπε να μπει στο off-topic?? Πάντα φιλικά..:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Οι αντμινς μόνο τα δικά μου θρεντ ξέρουν να μετακινούνε. edit: που πάντα τα βάζω ανάλογα με το θέμα τους και αυτοί τα πάνω όλα off topic:dots: edit2: δεν θέλω να προσβάλω κανέναν απλά έχω ένα παράπονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop Οι αντμινς μόνο τα δικά μου θρεντ ξέρουν να μετακινούνε. edit: που πάντα τα βάζω ανάλογα με το θέμα τους και αυτοί τα πάνω όλα off topic:dots: edit2: δεν θέλω να προσβάλω κανέναν απλά έχω ένα παράπονο και τι πειραζει... Αρχική απάντηση από SSJ5 Επειδή βλέπω πολύ κόσμο εδώ σκέφτομαι μήπως κανένας από εδω μένει Κοζάνη. Αν ναι πείτε μου, να κανονίσουμε αν θέλετε και καμιά συναντηση... Εγω σπουδαζω Καστορια 50 λεπτα απο την Κοζανη.. για συναντηση μεσα στην εξεταστικη δεν παιζει φιλε SSJ5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Ιανουάριος 11, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 ΟΧΧΧΧΧΧΧΧ:X: Στο off-topic ήθελα να το βάλω συγνώμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Εγω σπουδαζα κοζανη 4 χρονια.Λατσκος,ΟΝΑΡ,Αποκαλυψη και τα συναφι...ενα φεγγαρι δουλευα και στο Revolution...αληθεια ειναι ακομα ανοιχτο?Α και κατι αλλο τι καιρο εχει εκει περα γιατι θα ανεβω για εξεταστικη...να δω ποτε θα περασω το τελευταιο μαθημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Ιανουάριος 11, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Revolution? Από τι ήξερα εκεί παίζουν magic the gathering (ένα παιχνίδι με κάρτες). Ακόμη λειτουργεί απότι έμαθα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Μπα οταν ειμουν εγω δεν επαιζε κατι τετοιο(ασχετο αλλα καφε-μπαρακι ροκαδικο ηταν απεναντι απο το nobilis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Φεβρουάριος 12, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Τωρα που τελειωνει και η εξεταστικη καμια συναντηση???Πλιατσο χαθηκες ρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.