Προυνο Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2005 δεν ξερο τι μνημες να παρω ? εχω ΜSΙ K8N DIAMOND SLI - FX55 - 2/6800 msi και θα ηθελα βοηθεια σε αυτο . που να μην εχω προβλημα "συνβατοτιτας" ειμαι αναμεσα σε CORSAIR και OCZ 1G Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Απρίλιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Ocz Rev.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Απρίλιος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 συμβουλη,πριν ψαξεις για μνημες,δες και τις φτηνες,αρκετες φορες πεφτεις σε καλα κομματια και γλυτωνεις χρηματα.μαθε τι τσιπακια εχουν οι ακριβες που σκεφτεσαι και ψαξε κατι αναλογο στις φτηνες.για μαρκα (στα τσιπακια) αν μπορεις βρες samsung TCCD η TCCC,ειναι πιο συμβατες κατα την αποψη μου σε Κ8,και αν σου μπει το μικροβιο του o/c ανεβαινουν καλα.θα σου προτεινουν και αλλες,αλλοι χρηστες,καλο ψαξιμο.ψαξε και στο φορουμ για σχετικο θεμα.OFF TOPIC (και προσωπικη αποψη)το ψαξιμο στο προτεινω επειδη πετυχα της μνημες της υπογραφης μου,DDR400 @ DDR500 χωρις ρευμα.(kingston του κιλου με PCB samsung και TCCC) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Απρίλιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Mε fx55 πάς σε PC3200/400MHz GOLD VX http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MemoryPC&cp_id=57556250 με 2-2-2-5. Η για πιο σίγουρα [και πιο ακριβά]PC4000/500MHz GOLD VXhttp://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MemoryPC&cp_id=57567edit , απο ότι βλέπω θές και booster ομως. [η μητρική σου δεν δίνει ρεύμα, οι μνημες αυτες θέλουν απο 3.2vdimm και πάνω]στειλε πμ. αν ενδιαφέρεσαι για πακετάκι ocz vx + booster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakos1442169075 Απρίλιος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 kala,εχεις ολα αυτα και κολλησες στις μνημες?φιλικα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Απρίλιος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Εγω σου ποτεινω οπως κανανε και αλλοι μνημες με tccd και δε τις ocz rev.2 οι καλυτερες για μενα με χαμηλα timings που πανε αρκετα ψηλα αν σκεφτεις το overclocking! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Φυσικα G.Skill LA ή LE ειμαι sto fan club......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.