Jump to content

Overcloking a 3500+!

Braveheart1980

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Δεν ειναι ασχημη ιδεα.Το συστημα που εχεις αντεχει μια χαρα για ενα με δυο χρονια.Απλως κατα την γνωμη μου δεν θα ηταν διορατικο να αγορασεις watercooling για να παρεις 30-40% αποδοση ενω μπορεις με τα ιδια χρηματα να κερδισεις πολυ περισσοτερη αποδοση.

Tωρα τρεχω 24/7 και μαλλον ετσι θα μεινω 11χ230=2530@1.45 Βολτ.Μπορει να δοκιμασω και 1.425 βολτ.Μνημες 1:1 3-3-3-8 2Τ 2.6 Βολτ.Θα δοκιμασω 230χ2=430 3-3-3-8 1Τ 2.7 Βολτ.Παω με 2.6 αλλα πεταει λαθη.Απο θερμοκρασιες το ιδιο σχεδον εξαιτιας του UnderVoltage.

Χμ μαλλον τοτε εγω πρεπει να επεσα σε μπανανα τοτε. :090:

Οτι και του κανω πανω απο 2650 δεν παει(εκτος αν του δωσω πανω απο 1.65V κατι που θα εκανα αν ειχα υδροψυξη)...μην πεις οτι φταιει η ψυξη γιατι παιζει ανοικτο κουτι και πεντε ανεμιστηρες οποτε εχω μια θερμοκρασια σε full load περιπου 46@2650@1.625. Μου εχει ερθει και η αυθορμητη ορμη να τον σπασω :075: αλλα νομιζω οτι το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να περιμενω τους dual core και οταν βγουν θα του αλλαξω τα φωτα:097:

μεχρι να καει :073: και μετα θα τον αλλαξω:077: .

Μεχρι τοτε θα σκεφτομαι :017: πως να τον φτασω στα ορια.

Διαφωνω 2650 δεν ειναι μπανανα ειναι πολυ καλα,λιγα κομματια φτανουν πανω απο τα 2700-2750 και ακομα πολυ λιγοτερα τα 2800 για newcastle μιλαω και σταθερα παντα.

Οι winnie εχουν πολλες μπανανες αναμεσα τους........

Τι να σου πω βρε Thorlite.Εδω ο αλλος σχεδον τα παει με default!

Ενταξει μπορει να μην ειναι η αρχιμπανανα αλλα λιγο περισσοτερο θα επρεπε να το σηκωνει.Οπως εχω πει βεβαιως εχω φιλο που ουτε τα 2550 δεν μπορουμε να το κανουμε να περασει.Αυτο και αν ειναι μπανανα.

Ελπιζω οι dual core να προσφερονται για πιο αγριες συγκινησεις.Ειδαλλως θα παρω μια υδροψυξη και θα τον βγαλω στο μπαλκονι......εκει να δουμε ποσο φτανει. :080:

H τυχη ειναι.Εγω μπορει να επεσα σε καλουτσικο σχετικα επεξεργαστη,αλλα απο μνημες μην το συζηταμε καλυτερα.Εντελως μουφα :( Μια φορα ειχα πιασει 2709@1.55Vcore αλλα δεν ηταν σταθερος μαλλον.Δεν το δοκιμασα τον κατεβασα,αλλα μου φανηκε λιγο πολυ για την μαματη ψηξη που ειχα τοτε.Τωρα τρεχω 2530@1.4V 1:1 3-3-3-8 2T(δεν σηκωνει 1Τ)@2.6V 460mhz AeroCool ψηκτρα που περνει 2 80αρηδες ανεμηστηρες.Εχω 1 ομως για τωρα...

• 3 weeks later...

Βαλε 2.5-3-3-7-1T στις μνημες και βαλε το dimm voltage στο 2.65.

Θα τρεχουν μια χαρα και θα εισαι καπως πιο γρηγορος απο οτι τωρα χωρις αυξηση στη θερμοκρασια.

Aφου εχεις TCCC και οχι TCCD οπως εγραφες παλια στο sig σου δωσε 2.8V και 3-4-4-11 καθως αυτα τα timings συμπαθουν τα TCCC που δεν κανουν τα overclock των TCCD το μεγιστο που εχω πιασει με TCCC ηταν 255MHz με 3-4-4-8 2.85V......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.