Τsikoman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2005 πήρα αυτό το case http://www.pixmania.com/gr/gr/85691...aea-oeecnu.htmlαπο pixmania αλλά είναι για IDE δίσκο ενώ παρήγγειλα SATA 250 Gb για να τον βάλω στο κουτι, απο το πλαίσιο. Μιας όμωσ που χρειαζόμουν σκληρό σκέφτομαι να κάνω αυτόν τον SATA εσωτερικό και να πάρω έναν IDE να βάλω στο κουτί και να τον έχω για εξωτερικό.1) Θα αντιμετωπίσω προβλήματα??????????2) Μειονεκτήματα IDE με SATA???????????Επίσης να σας πω πως η Pixmania ήταν άψογη. Μέσα σε δύο εργάσιμες μέρες ήρθαν όλα τα προιόντα που πάρήγγειλα! Μπράβο τους. Ο δίσκος απο το πλαίσιο ακόοοοομη ταξιδεύει και είμαι στην τέταρτη εργάσιμη μέρα που τον παρήγγειλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Απρίλιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Δεν ανοίγει το link της PixMania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Απρίλιος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Στο θεμα που ρωτας παντως να σου απαντησω οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Πλεον οδηγουμαστε σιγα σιγα σε SATA συσκευες, οποτε μην σε ανησυχει θεμα ασυμβατοτητας.Για μειονεκτηματα, ουτε λογος να γινεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Απρίλιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Εχω και εγω εξωτερικο case και πολλες φορες δεν μου αναγνωριζουν το σκληρο τα windows.Φταίει ότι ο σκληρός που έχω στο case είναι ata-100 και όχι ata-133Δεν ξέρω αν κυκλοφορούν ακόμα στην αγορά ata-100 αλλα σε περίπτωση που κοιτάξεις για μεταχειρισμένο να το έχεις υπόψη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.