Jump to content

προβλημα με MSI NX 6800....HELP!!!

Tripper

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

sos!!! εχω προβλημα ... ο υπολογιστης μου εμφανιζει μαυρη οθονη στα καλα καθουμενα....

εχω μια ΝΧ 6800 απο τιν msi ... μαλιστα εχω ξεκλειδωσει και τα pipelines... αλλα επειδη το προβλημα μου παρουσιαστικε μετα TO ξεκλειδωμα ΤΙΝ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ KANONIKH 6800...

ομωσ παρολα αυτα παλι εχω το ιδιο προβλιμα... υπαρχει περιπτοση το προβλημα να εγινε απο το modification me to ξεκλειδωμα των pipelines??? και ετσι να χαλασε η καρτα????...

εκανα reset to bios αλλα τιποτα...

---Σε τι φάση μαυρησε η οθόνη???

---Από psu πως πάει το μηχάνημα??

---Σύνδεσες το extra καλοδιο τροφοδοσίας της κάρτας??

---Μήπως βγήκε το καλόδιο της οθόνης??

Υ.Γ μερικές ερωτήσεις ακούγονται ηλίθιες αλλά τελευταία εχω χάσει τα μαλιά μου μ'αυτά που έχω δει και ακούσει!No offence Tripper :)

τιποτα απο ολα αυτα...ολα ειναι σινδεμενα οκ!! ο επεξεργαστης ςιναι Ρ4 στα 3.2 και χωρις overclocking,kai ι μαυρη οθονη γινετε σε 2d mode...μπορει να περασοθν και ωρες χωρις να το κανει.. γινετε εντελως τυχαια!!! μηπος ειναι ρευμα??εχω ενα 450 watt levicom ... δεν ξερω τι να πω...

Ποιό Riva Tuner Χρησιμοποίησες για το mod?

Λίγο απίθανο να χάλασε από το mod γιατί είναι softmod. Αλλά δεν παίρνω όρκο.Κανείς πάντως δεν έχει αναφέρει πρόβλημα και είμαστε πολλοί που το έχουμε κάνει.

450W έχεις, αλλά τι συσκευές έχεις πάνω στο PC.Αν έχεις 10 σκληρούς δεν λέει και πολλά το 450άρι.

Επίσης, παίξε με drivers Και κυρίως δοκίμασε αυτούς που έρχονται με το CD. Εγώ πολύ τους εκτιμάω γιατί στην 5900ΧΤ που είχα παλιά, σκίζαν όλους της Nvidia και clockάραν σταθερότατα.

Τέλος κάνε ένα monitoring με το riva tuner για θερμοκρασίες να δείς τι παίζει.

Μαυρη οθόνη έχει αναφερθεί πολλές φορές στις 6800 αλλά κατα την εκκινηση και όχι στα win.Το πρόβλημα τελικά ήταν με κάποια motherboards και στις περισσότερες περιπτώσεις με ένα bios update όλα δουλευαν ρολόι...Κάνε μια προσπάθεια δε χάνεις τπτ!Προς το παρον δε μπορω να σκεφτω κάτι άλλο!

μαλλον το τελευτεο με τιν μητρικη...πρεπει να ΕΙΝΑΙ...A kai εχω μονο ενα δισκο και 2 dvd rom...

και ενα αλλο που μου ειπαν ειναι..οτι βραχυκικλωνει η η μητρικη η καρτα γραφικων....

μήπως έχεις ανεβασμένο το AGP voltage απο το bios?δεν μιλαω για το v της καρτας αλλα της μητρικης...σε θεμα που εγινε προ ολίγων ημερών κάποιος κατάφερε να λύσει ορισμένα προβλήματα έτσι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.