Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 Το πρωτο switch ( για να συνδεω keyboard-mouse-monitor σε 2 pc's) που πηρα εκανε ghosting και το επεστρεψαΧθες πηγα mgmanager και πηρα ενα αυτοματο switch (αλλαζει απο οθονη σε οθoνη με ctrl+ctrl+1(ή 2 για την αλλη)) μοντελο KVM-0201 . Συνδεω και τα 2 πισια της υπογραφης μου και δειχνει εικονα μια χαρα!Μπουταρει το πρωτο πισι, χαιρομαι λεω ενταξει επιτελους κατι δουλεψε με την πρωτη , αλλα...Μολις τελειωνει η αρχικη οθονη μπουταρισματος των ΧΡ και παει να μπει σε desktop , "Εnter power saving mode" το μονιτορ και σβηνει :089: :089: !Παιδευω τα καλωδια απο δω , τα παιδευω απο εκει μπας και δεν παταει κατι καλα αλλα φευ!Το βγαζω τελειως το switch , αλλα παλι τα ιδια το pc!!Παιρνω τρελλες αναποδες ( :096: :096: :096: ), το φελεκι μου κτλΚαι μεσα στην αναταραχη μου ερχεται η θεια εμπνευση : Βρε δε κανω install/uninstall τους drivers της καρτας γραφικων μου.Ε,το εκανα και δουλεψε!(Χωρις το switch ολα καλα μετα το unistall/install των drivers της καρτας γραφιλων μου. Με το switch μια απο τα ιδια!)Τι στο καλο συμβαινει?!?!
Braveheart1980 Απρίλιος 8, 2005 Author #2 Απρίλιος 8, 2005 Θα δοκιμασω και αυτο που μου προτεινανε σε αλλο thread και μετα παραιτουμαι!!
Greek Απρίλιος 8, 2005 #3 Απρίλιος 8, 2005 Καμμια φορά , για να αναγνωρίσει και τα 2 πρέπει να έχεις γυρισμένο το διακόπτη στονυπολογιστή που ξεκινάει ώστε να αναγνωρίσει τα περιφεριακά....
sa1901 Απρίλιος 8, 2005 #4 Απρίλιος 8, 2005 Καμμια φορά , για να αναγνωρίσει και τα 2 πρέπει να έχεις γυρισμένο το διακόπτη στονυπολογιστή που ξεκινάει ώστε να αναγνωρίσει τα περιφεριακά....Όχι καμιά φορά. Συνήθως, αυτό ισχύει. Πολύ άβολο, αλλά έτσι είναι...
Greek Απρίλιος 8, 2005 #6 Απρίλιος 8, 2005 Να σου πω , άμα περάσεις από το σπίτι μου (το ξέρεις που είναι ) έλα να σου δώσω το δικό μου για δοκιμή .... και μου το δίνεις όταν βρεις παρόμοιο ή άλο που να σε βολευει...εκτος και αν κατέβεις για μπάλα οπότε τα λέμε εκει...
Braveheart1980 Απρίλιος 8, 2005 Author #7 Απρίλιος 8, 2005 Να σου πω , άμα περάσεις από το σπίτι μου (το ξέρεις που είναι ) έλα να σου δώσω το δικό μου για δοκιμή .... και μου το δίνεις όταν βρεις παρόμοιο ή άλο που να σε βολευει...εκτος και αν κατέβεις για μπάλα οπότε τα λέμε εκει...Ποιο ειπαμε οτι εχεις Γιωργαρα?Αυτο του λινκ μου?
Kiki_D Απρίλιος 8, 2005 #9 Απρίλιος 8, 2005 Όταν ανοίγεις ένα pc ΠΑΝΤΑ να περιμένεις να φτάσει στο welcome screen και μετά να αλλάξεις οθόνη. Αν ξαναχαλάσει, μπες με safe mode, επανεγκατασταση driver vga, reboot και περίμενε μέχρι το καλωσόρισμα... Μου έχει συμβεί πάρα πάρα πολλές φορές... Ειδικά οι nvidia έχουνε μεγαλύτερο ζορι.. Τώρα για πιο λόγο...
Braveheart1980 Απρίλιος 8, 2005 Author #10 Απρίλιος 8, 2005 Επειδη πριν απο λιγο μιλησα με το mgmanager του ειπα οτι θελω να μυ φερει αυτο του λινκ μου.Ας το δοκιμασω και αυτο και αν εχω οποιοδηποτε προβλημα , θα σου ερθω σουμπιτος να δοκιμασω το δικο σου!ΥΓ Στο πισι με το λινουξ εχω refresh rate 72 Hz ενω στα win 75 Ηz . Υπαρχει προβλημα?
Braveheart1980 Απρίλιος 8, 2005 Author #11 Απρίλιος 8, 2005 Όταν ανοίγεις ένα pc ΠΑΝΤΑ να περιμένεις να φτάσει στο welcome screen και μετά να αλλάξεις οθόνη. Αν ξαναχαλάσει, μπες με safe mode, επανεγκατασταση driver vga, reboot και περίμενε μέχρι το καλωσόρισμα... Μου έχει συμβεί πάρα πάρα πολλές φορές... Ειδικά οι nvidia έχουνε μεγαλύτερο ζορι.. Τώρα για πιο λόγο...Δεν παιζεσαι Kiki!Αυτο ηταν!Δουλευει τωρα αψογα!Πολλα ευχαριστω σε εσενα Kiki και σε στον Greek για την προσφορα του να με εξυπηρετησει!
sa1901 Απρίλιος 8, 2005 #12 Απρίλιος 8, 2005 Δεν παιζεσαι Kiki!Αυτο ηταν!Δουλευει τωρα αψογα!Πολλα ευχαριστω σε εσενα Kiki και σε στον Greek για την προσφορα του να με εξυπηρετησει!Όταν ο Greek έλεγε Καμμια φορά , για να αναγνωρίσει και τα 2 πρέπει να έχεις γυρισμένο το διακόπτη στονυπολογιστή που ξεκινάει ώστε να αναγνωρίσει τα περιφεριακά.... ακριβώς αυτό εννοούσε ... :002:
Greek Απρίλιος 8, 2005 #13 Απρίλιος 8, 2005 Καλά , δεν παίζεσαι....Είπαμε έχεις γρήγορο σύστημα αλλά όχι και έτσι....
chrisimone Απρίλιος 14, 2005 #14 Απρίλιος 14, 2005 Καλημερα και απο εμενα....εχω και εγω αυτοματο switch ... μολις το εγκατεστησα ειχα και εγω το ιδιο προβλημαστη θεση 1 ειχα βαλει το παλιο μηχανημα με καρτα οθονης matrox .....στο αλλο το καινουριο εχω μια gf 4600 με tv outανοιγοντας και τα 2 το μεν πρωτο ανοιγε χωρις προβλημα ειτε το ειχα το switch σε αυτο ειτε οχι το δε δευτερο εβλεπα το startup logo και μετα εμπαινε σε safe mode εκανα απεγκατασταση του driver το ξαναπερασα αλλα μια απο τα ιδια ....εψαξα και τελικα ανακαλυψα οτι το εκανε αυτο οταν ειχα συνδεδεμενη την καρτα με το tv out σε τηλεοραση ......το εβγαλα και τωρα κανενα προβλημα ......και ετσι το αφησα
Greek Απρίλιος 14, 2005 #15 Απρίλιος 14, 2005 Χμ λίγο περίεργο αυτό που σου εμφανίζει....Δοκίμασε πρώτα να ανοίξεις το 2ο μηχάνημα και αφου μπεις στα Windows δοκίμασε μετά να το γυρίσεις στο πρώτο .Εμφανίζει τα ίδια συμπτώματα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.