Dentoc Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 Greetz guys! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να ξεκλειδώσω τα 4 extra pipelines στην GeForce 6800 μου? Παίζει ρόλο ποιους drivers χρησιμοποιώ? Γιατί τους 76.41 που έχω δεν τους υποστηρίζει το Rivatuner... :086: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Μερικές πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω..http://www.hardforum.com/showthread.php?t=881861 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Απρίλιος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αλλαξε drivers και βαλε τους πιο παλιους και μεσα απο το rivatuner θα γινει η δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dentoc Απρίλιος 7, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Thanks a lot Greek! (Είσαι στην TC Clan μήπως?) @PlanetmanR5: Μπα, θα περιμένω για νέο Rivatuner. Άλλωστε μια χαρά είμαι με τις τωρινές επιδόσεις. Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Thanks a lot Greek! (Είσαι στην TC Clan μήπως?)@PlanetmanR5: Μπα, θα περιμένω για νέο Rivatuner. Άλλωστε μια χαρά είμαι με τις τωρινές επιδόσεις. Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό... Ευελπιστώ ότι θα είμαι μεσα στις επόμενες ημέρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dentoc Απρίλιος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Ευελπιστώ ότι θα είμαι μεσα στις επόμενες ημέρες...[OFF-TOPIC] Εχμ? Δε σε κατάλαβα... Τέσπα, ρώτησα γιατί είδα εκειπέρα ένα μέλος με όνομα Gr33k (Christos).[/OFF-TOPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Οχι , ειμαι με τον madgreek .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Απρίλιος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Παιδιά άμα ανοίξουν πως ξανακλειδώνουν???????Παρακαλώ απαντήστε γρήγορα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Απρίλιος 23, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Aπλα πας στο riva tuner και κλεινεις αυτα που ανοιξες...! Απλο ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Απρίλιος 23, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 ναι thanx το da!Δυστυχώς παρότι ξέρω ότι μπορούν να ανοίξουν γιατί το είδα από "ριβατουνερ" έχουν artifacts!!!!Θα δοκιμάσω τώρα και με official 71.84 της nvidia!Γιατί τώρα το δοκίμασα me τους XG 71.89 από guru3d.com αλλα δεν νομίζω να γίνει τίποτα!Έχω τη τελευταία έκδοση "ριβατουνερ"!Μήπως υπάρχει άλλος ποιο επιτυχημένος τρόπος να ανοίξουν?Κάτι είχε πάρει το μάτι μου πως φτιάχνεις ένα help file στο "ριβατουνερ" και πολλοί που τους είχε αποτύχει η κλασσική μέθοδος τους βοηθησε αυτή!τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Απρίλιος 23, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Δεν έχει καμία σχέση με την μέθοδο , ούτε με τους drivers.Η μέθοδος είτε θα δουλέψει , είτε δεν θα γίνει τίποτα.Εσένα δούλεψε , τα pipelines ξεκλειδωσαν , αλλά δεν δουλεύουν σωστά.Το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι αν δουλεύουν σωστά έχοντας λιγότερα (πολύ λιγότερα) mhz στην gpu.Ρίξε το core clock στα 250 και ξαναδοκίμασε.Αν πάλι δεν δουλεύουν σωστά , δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνεις , τα κλειδωμένα pipelines είναι κατεστραμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Απρίλιος 23, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 ο vertex δουλεύει ο pixel όχιδεν πειράζει απενεργοποιώ και το vertex για να κάνω καλύτερο oc xexe:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios120 Οκτώβριος 24, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Θέλω την βοήθεια σας. Βρήκα σε ένα μαγαζί κάρτα 6800LE με μνήμη 128MB, Engine clock 300MH, Memory interface 256bit, RAMDAC 400MHz με τιμή 90 € Να την πάρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Οκτώβριος 24, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 ΕΙναι αυτη της Albatron e/?Εχω παραγγειλει και εγω μια!Ενας φιλος μου την πηρε μια χαρα ειναι!6800 score στο 3δμαρκ03 με εναν ιντελ 2,2Ghz χωρις oc!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios120 Οκτώβριος 26, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΕΣΩ RIVA TUNER? Η ΕΔΩ Ή ΣΤΟ EMAIL MOY : stelios120@acn.gr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RocknRoll Οκτώβριος 26, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΕΣΩ RIVA TUNER? Η ΕΔΩ Ή ΣΤΟ EMAIL MOY : stelios120@acn.gr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΓια τσέκαρε εδώ Stelios http://www.doomedpc.com/?q=node/37και αγγλικά να μην ξέρεις, κοιτώντας τις φωτογραφίες θα το κάνεις πολύ εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios120 Νοέμβριος 1, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 αν και μπηκα στο riva tuner μου εχει και vertex kai pixel disabled σαν state και hwmask yes.και μου βγαζει οτι εχω 256bit-NV40 (A1.8x1.4vp).τι κανω λαθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Νοέμβριος 1, 2005 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 http://www.octech.gr/forum/viewtopic.php?t=380Aπλος και Ελληνικος οδηγος .............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.