Jump to content

Sealstring aka μονωτική "τσίχλα" από Ελλάδα...

hipro5

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Νομίζω ότι είναι πολύ καλή και φτηνή αγορά από Ελλάδα με 6 Ευρώ και είναι περίπου 1 1/2 φορές , ίσως και διπλάσια από αυτή του Prommie........Μου την έφερε ένας φιλαράκος και ναι υπάρχει στη Ελλάδα........Επίσης να πώ ότι είναι ίδια με αυτή του Prommie....... ;):)

EDIT : 7 Ευρώ είναι η αναγραφόμενη τιμή αλλά την πήρα 6 Ευρώ.......για τυχόν missunderstandings....... :)

post-171-1416071531,0499_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 15:52]

ωραία υπάρχει... το θέμα είναι ΠΟΥ?

Θα με πάρει τηλέφωνο για περαιτέρω πληροφορίες....... ;)

Αρχική απάντηση από hipro5

Μου την έφερε ένας φιλαράκος και ναι υπάρχει στη Ελλάδα........Επίσης να πώ ότι είναι ίδια με αυτή του Prommie

διευθυνση παιζει?θα μας βοηθουσες αρκετα

UPDATE :

Μαρκουτσάς Νικόλαος Ελαστικά.......Στην Καβάλας......... Τηλέφωνο : 210 5247767 Ζητάτε τον Διονύση και του λέτε από τον Γιώργο που δουλεύει στην Loctite (κόλλες)....... :)

Καλά ο Διονύσης θα πάθει πλάκα με τα τηλέφωνα που θα φάει ααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααα!!!!!!!

Αρχική απάντηση από hipro5

UPDATE :

Μαρκουτσάς Νικόλαος Ελαστικά.......Στην Καβάλας......... Τηλέφωνο : 210 5247767 Ζητάτε τον Διονύση και του λέτε από τον Γιώργο που δουλεύει στην Loctite (κόλλες)....... :)

Εισαι Θεος George...!

Μίλα βρε άνθρωπε τόσο καιρό ....

Εχουμε καταντήσει να κάνουμε εγκατάσταση με τη μεζούρα στο χέρι.....μη μας ξεφύγει κανά χιλιοστό παραπάνω :D

Αρχική απάντηση από TASOS [Χθες, στις 21:22]

Μίλα βρε άνθρωπε τόσο καιρό ....

Εχουμε καταντήσει να κάνουμε εγκατάσταση με τη μεζούρα στο χέρι.....μη μας ξεφύγει κανά χιλιοστό παραπάνω :D

:D

Μονωτική τσίχλα όπως λέει ο τίτλος. Την τρως και σου κλέινει τις κουφάλες στα δόντια.

Φτιάχνει και τα σφραγίσματα...που να τρέχεις στον οδοντίατρο την ώρα που κλοκάρεις και σου φεύγει το σφράγισμα?!:hehe:

ps. ταιρίαζει και το smilie

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 16:37]

Μονωτική τσίχλα όπως λέει ο τίτλος. Την τρως και σου κλέινει τις κουφάλες στα δόντια.

Φτιάχνει και τα σφραγίσματα...που να τρέχεις στον οδοντίατρο την ώρα που κλοκάρεις και σου φεύγει το σφράγισμα?!:hehe:

ps. ταιρίαζει και το smilie

κορυφαιο ...:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Γιωργο εγραψες και παλι....παντως γενικα επειδη ο πατερας μου ειναι φανοποιος ...ηξερα

οτι standar εχει καποια εταιρεια οπως Wurth ή 3M ....απλα ακομα δεν εχω μπει στον χωρό με τα αερια και δεν το ειχα ψαξει...:D :D ...αλλα η τιμουλα ειναι απαιχτη δεν νομιζω να παιζει κατι πιο φτηνο απο αυτο ......:T:

θα μας πει κάποιος τι είναι και που χρησημεύει?

ή ...... θα τραβήξω πιστόλι.

για να μονωνεις ενα evaporator γυρω γυρω ωστε να μην μπαινει αερας ο οποιος θα υγροποιητε.

Αφού είναι τόσο φθηνό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη μόνωση του μπλοκ όταν παίζει ο φόβος της υγροποίησης?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.