torolos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 Θελω μια καρτα τηλεορασης με usb.Δεν με ενδιαφερει τοσο το radio Θελω ομως καλη ποιοτητα κ ορασης κ εγγραφης.Τι μου προτεινεται? τιμη γυρο στα 100 ευρα πανω κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Leadek Winfast Deluxe...την συνιστουν το 80% των μελών μας.... και έχει πολύ καλό και χρήσιμο συνοδευτικό software Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Ναι αλλά ρωτάει για USB.Και εγώ Leadtek θα πρότεινα πάντως. Δεν ξέρω τι άλλες λύσεις, αξιόπιστες, υπάρχουν για USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Απρίλιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 USB και καλη ποιοτητα ειναι πραγματα ασυμβιβαστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
torolos Απρίλιος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Εάν τελικά πάρω εσωτερική τι μου προτείνεται? Είναι εύκολη η τοποθέτηση της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αν θέλεις κορυφαία ποιότητα χωρίς προβλήματα πας σε Terratec. Εφόσον δεν θέλεις radio σου αρκεί και το μοντέλο 400.Αν θέλεις κάτι ποιο φτηνό και δοκιμασμένο πας σε Leadtek π.χ. TV2000XP Expert ή DV2000.Αν θέλεις το κορυφαίο όνομα για το οποίο όμως έχουν ακουστεί πολλά παρατράγουδα τότε πας σε Pinnacle ( ... και καλή τύχη! ).Η τοποθέτησή της είναι τόσο απλή όσο η τοποθέτηση μιας οποιασδήποτε PCI κάρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Απρίλιος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Θα συμφωνησω με τον john_dr που ειναι και ψαγμενος στο θεμα tv tuner.Βεβαια θεωρω λιγακι υπερβολη να πας σε λυση Terratec και πιστευω οτι θα εισαι υπερκαλυμενος με την/τις Leadtek που σου προτειναν ηδη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Oι τιμές στις Terratec έχουν πέσει και πιστεύω αξίζει κάποιος να πάρει μία. Ενδεικτικές τιμές Terretec Cinergy 400 65 € Terretec Cinergy 600 95 € :002: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.