Jump to content

Tζαμι για κουτι!

PlanetmanR5

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειπα και εγω να αλλαξω το κακομοιρο το Hec δεν χωραει τιποτα αλλο πια!

Συμφωνα με τα χρηματα που διαθετω ειπα να παρω αυτο το κουτι:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804421

Ξερει κανεις που μπορω να βρω πλαινο τζαμι?

Μονο απο Ελλαδα ομως!

Αν ξερει καποιος ας βοηθησει!

παρε πλεξυ και φτιαξε το μονος σου,δεν ειναι πολυ δυσκολο.αν βαριεσαι,κανε μια αναζητηση στον γοογλη για το κουτι που ειδες,αν υπαρχουν πλαινα ετοιμα.

Aν δεν βρω θα το φιαξω μονος μου!

Εχω βρει πλαινα και μαλιστα σε διαφορα σχηματα για αυτο το κουτι οπως τετραγωνο κυκλος κ.α. αλλα μονο στο εξωτερικο!

αλλα θα ηθελα να το βρω απο εδω αν γινεται να μην μπαινω και στη διαδικασια να φτιαχνω!

Δεν εχω και πολυ χρονο!

θα το λέω και θα συνεχίζω να το λεω:www.nzxt.com(ta χουν και τα "μουλτιραμα").Η σου φαίνεται παιδικό η απολύτως κακό!

Ναι το θεμα ειναι οτι το κουτι που μου λες απο χωρο ειναι σαν το Hec που εχω αρα δεν μου κανει!

@Στελλα θα κανω αυτο που λες μπας και γινει κατι!

ok ρε xexe "δεν νομιζω" να σου κανε το κουτί έτσι και αλλιώς,απλά θέλω να το προωθήσω:):):):)

To κουτακι μια χαρα ειναι και εχει ωραια ετοιμα mod αλλα θελω κατι πιο μεγαλο!

Ειναι κανεις αλλος που ξεριε κατι για το τζαμι?

Αυτο που ειπες Στελλα εγινε αλλα τιποτα δεν βρηκε!

Αν θες , μπορώ να ρωτήσω όσο έχει (αν έχει ..) κομμένο και αν θες και με σκαλισμα πάνω στο σχέδιο που θέσ απο laser παντογράφο και μάλστα σε φωσφοριζέ οπότε με μια λάμπα μέσα θα δείχνει άπαιχτο...

Το κουτακι μια χαρα ειναι και εχει ωραια ετοιμα mod αλλα θελω κατι πιο μεγαλο!

Ειναι κανεις αλλος που ξεριε κατι για το τζαμι?

Αυτο που ειπες Στελλα εγινε αλλα τιποτα δεν βρηκε!

Πάντως και το sharkoon midi είναι τι σε κάνει να πιστεύεις πως το nemesis δεν είναι μεγάλο...πολύ καλύτερο από το sharkoon σίγουρα...

Nαι ειναι midi αλλα αμα προσεξεις η διαταξη στο εσωτερικο του το κανει πιο μεγαλο!

Εσωτερικα εχει πιο πολυ χωρο!

Ναι Greek για δες τι εχει και πες μου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.