chaos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2005 Εχω την Live! αλλά παρατηρώ ότι πολλοί χρήστες έχουν την Audigy 2.Θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει κάποια διαφορά στην απόδοση μεταξύ των δύο η οποία να είναι αισθητή.Με λίγα λόγια αξίζει να αλλάξω την τωρινη μου καρτα και να αγορασω μια audigy ή δεν θα υπάρχει κάποια διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Απρίλιος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Διαφορα υπαρχει σιγουρα και απ'οτι εχω διαβασει σε διαφορα reviews ειναι μεγαλη.Αλλα τωρα κατα ποσο μπορει αυτη η διαφορα να γινει αισθητη με το αυτι θα σε γελασω. Παντως αξιζει τα λεφτα της μεχρι κεραιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaos Απρίλιος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Δεν τη χρησιμοποιώ παρά για dvd mp3 παιχνιδια κτλόχι κάτι το επαγγελματικο.Εάν όμως έχει αισθητη διαφορά τοτε θα την αλλάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Απρίλιος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Aν εχει λεει..............................!!!!Σε ενταση ? Σε ποιοτιτα ηχου ? Ηχο περιβαλλοντως ? Στην αποδωση του συστηματος οταν χρεισημοποιεις ηχο απο καρτα (hardware eax πχ) ? Παντου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Βασικά το θέμα είναι και τι ηχεία έχεις. Αν έχεις του... κιλού κάτσε με την Live!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Απρίλιος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Oντως εχει τεραστια διαφορα!Ολα τα παραπανω ειναι ολα μαζι και σε συνδυασμο με καλα ηχεια ειναι πραγματικα ενα μικρο home cinema!Αληθεια τι ηχεια εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Απρίλιος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 lol ναι ειναι κ αυτο... Δε χρειαζεται να εχεις και καλα ηχεια απλα καποιο συνδιασμο ηχειων (4+)με woofer. Εκει φενετε πιο καθαρα η διαφορα των καρτων. Η audigy βαραει πιο καλα:D Εχει καλυτερη τοποθετιση των χαμιλων και ψηλων συχνοτητων ενω η live ειναι καλη μονο στα μεσαια.. Οσο για κατι bit 16-24 μη σε γελασουν...πραγματικα εκει δε θα δεις διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaos Απρίλιος 4, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Εχω της creative 2+1...δεν ξέρω και πολλά περί ήχου για αυτό διαφωτίστε ως προς το εάν θα υπάρξει διαφορά με τα συγκεκριμένα.Αύριο μάλλον θα την παραγγείλω από το e-shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Απρίλιος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Διαφορα θα δεις. Απλα οσο πιο μεγαλα ηχεια εχεις τοσο πιο μεγαλη διαφορα Creative 2.1 ποια ? Σειρα inspire 2x00 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaos Απρίλιος 4, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Τωρα μου βαζεις δύσκολα.Το κουτί των ηχείων το έχω αλλου αλλα πρεπει να σου πω ότι τα έχω αγοράσει πριν ένα μήνα και φαίνεται να έχουν καλή αποδοση .Μαλλον πρεπει να ειναι τα P380 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tziamanik Απρίλιος 4, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Ο ήχος είναι μυστήριο πράγμα έγω έχω αυτην την στιγμή στον εναν την live και στον αλλο την audigy στημενα πανω σε δυο ενισχυτες mp3 ειναι ιδιες games ομως όπως προαναφέρθηκε με eax την αποδικοποιηση θα την παρεί πάνω της ολη η audigy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spybol1442169066 Απρίλιος 5, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Διαφορες υπαρχουν αλλα δεν ξερω ποσο σημαντικές ειναι για σενα.Επισης πολυ καλο ειναι οτι η σημερινη τιμη της audigy 2 ειναι πολυ καλη.Λοιπον οι διαφορες:1)η Α2 ειναι 5,1 η live sou einai 4kanalh2)h A2 εχει πολυ πιο δυνατο dsp.Ετσι υποστηριζει eax 3 και 4 κατι που η Live δεν κανει.Προσοχη ομως: Οσα παιχνιδια εχουν εαχ 3 και 4 τα οποια ειναι τελευταιας τεχνολογιας, τα εφφε αυτα τρωνε πολυ απο τον επεξεργαστη σου ας ειναι η καρτα ολη hardware.Στα κλασσικα εφφε εαχ 1 και 2 η Α2 ειναι πιο γρηγορη απο την Live αλλα η διαφορα δεν ειναι τραγικη σε καμμια περιπτωση.3)η Α2 υποστηριζει sample rates μεχρι 192Khz, dvdAUDIO ,ASIO για cubase.4)h Πιο σημαντικη διαφορα κατ εμε ειναι η πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου της.Επειδη το DSP ths live ειναι μεν αρκετα χειροτερο απο την Α2 αλλα πολυ πιο πανω απο ολες τις αλλες λυσεις, εκει που πρεπει να σταθεις περισσοτερο ειναι στην ποιοτητα ηχου η οποια εχει μεγαλη διαφορα.Για ολα τα υπολοιπα ναι μεν ωραια ειναι αλλα για καποιον που κανει μεση χρηση ουτε που θα τα προσεξει.Τελος το DSP της live ειναι στην ουσια ιδιο με της audigy με μονη διαφορα την ταχυτητα του.Πολλα features που διαφημιζε η creative οταν βγηκε η audigy πχ μεγαλα soundfonts, τα υποστηριζει και η live με τους τελευταιους drivers.Επισης αν και η live δεν υποστηριζει ASIO, h emu καρτα τησ εποχης με το ιδιο DSP το υποστηριζε, δηλαδη η creative δεν το εβαλε απο θεμα marketing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Απρίλιος 5, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 αν δεν απατομαι η A2 εχει 7,1!!(ακομα και η απλη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spybol1442169066 Απρίλιος 5, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Ναι εχεις δικιο 7,1 ειναι . το εγραψα λαθος λογω κεκτημενης ταχυτητας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 5, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Η απλή είναι 6.1 η zs είναι 7.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.