Elu Thingol1442169091 Απρίλιος 9, 2005 Author #41 Απρίλιος 9, 2005 Ε οσο για το ακριβη...δεν θα τολεγα. Με ενα ΠΟΛΥ καλο συστημα πελτιερ μπορεις να πετυχεις θερμοκρασιες ενος μικρου phase και με λιγοτερο κοστος. (aka darkcount). Τωρα μετεπειτα μπορει να βγει ακριβοτερο λογω ρευματος...τεσπα οπως ειπατε δεν ωφελουν οι διαφωνιες καθοτι προς το παρον δεν θελω phase. Μονο μια αλλαγη στο τελικο συστημα. Τελικα δεν θα αλλαχτει μπλοκ και θα κρατηθει το παλιο του 11, οπως μου προτεινε. Επισης δεν θα μπει τριπλο ψυγειο καθοτι το βρηκα λιγο ακριβα και αναλογικα ειναι ακριβοτερο απο 2 τρανσιτ...ετσι θα μπουν δυο τρανσιτ παραλληλα και θαχω το κεφαλι μου ησυχο...! Μονο η παραλλαβη των εξαρτηματων θα αργησει αλλα ...χαλαλι! :) To peltier τελικα με τους υπολογισμους μου, το μεγιστο που θα μπορει να αποδοσει, θα ειναι 331 πραγματικα watt (14V*23,6A) :103: !!!! Το psu παει μεχρι 15 Volt μεν αλλα ενταξει μην το καψω κιολας...το πολυ πολυ για να δω temps να το βαλω για λιγο στα 15...Oσο για τον οδηγο θα μας παρει λιγο χρονο ακομη γιατι θα κανουμε και καποιες προσθηκες...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.