Jump to content

ΚΑΡΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Tsegas

Recommended Posts

Χαιρετώ και εγώ μιας και noob εδώ. Να πω τα συγχαρητήρια μου για την σωστή δουλειά που κάνετε και μπαίνω απευθείας στο "ψητό".

Θέλω να αγοράσω ένα Tv/Tuner USB (δεν με απασχολεί αν θα έχει Radio) για χρήση περισσότερο capture (720x576) μέχρι 100euro πάνω κάτω. Δεν έχω ιδέα από tv/tuners πέραν των καλών λόγων που έχω ακούσει για terratec ,leadtek και pinnacle. Τι προτείνεται?

(Πολύ σωστό το greeklish convertor)

Ε εντάξει. Η Pinnacle σαν hardware είναι πάρα πολύ ποιοτική.

Τώρα από software.......... από συμβατότητες και drivers......... με βάση αυτά που έχω ακούσει την ξεχνάμε!!!!

@Korelas. Υπάρχει λόγος που την θέλεις εξωτερική? Αν όχι και ειδικά για capture μια εσωτερική λύση ίσως να σου κάτσει καλύτερα και σίγουρα οικονομικότερα....

Ποιος σας είπε ότι η Pinnacle είναι tv tuner. Αυτό το ανέκδοτο το γράφουν μόνο στο site της Pinnacle...

@Korales, για εξωτερική ίσως μια καλή πρόταση θα ήταν η Hauppage WinTV-PVR-usb2. Την φαίρνει σίγουρα το MGManager αλλά νομίζω την είδα και στο e-shop ένα διάστημα. Λίγο τσιμπημένη η τιμή της αλλά από αυτά που έχω κατα καιρούς διαβάσει έχω σχηματίσει πολύ καλή γνώμη.

Εναλλακτικά θα σου πρότεινα να πάρεις μια internal PCI της Leadtek (κορυφή) για capture και για το Laptop μια μικρή εξωτερική...!!!

Λοιπόν ύστερα από ψάξιμο κατέληξα εδώ

Cinergy 250 Usb ---111euro

* Desktop/notebook: USB 2.0 port, 480 Mbps Data transfer rate

* Inputs:

S-video (NTSC/PAL)

Composite video (NTSC/PAL)

* USB audio support

* Audio output

* Infrared remote control

* Digital recording:

DVD (720x480-NTSC, 720x576-PAL)

VCD (352x240-NTSC, 352x288-PAL)

Supports DivX and virtually all other video codecs

* Power supply: via USB

* Power consumption: 5V DC, 480 mA (USB Bus Powered)

* Dimensions: 7.5 x 4.8 x 2.3 cm (2.9 x 1.9 x 1.0 inch)

* Weight: 65 g

και εδώ

WinFast TV USB II Deluxe --- 118euro

Hardware Interface USB 2.0 port,

Plug-n-Play compliant NTSC,

PAL or SECAM TV Tuner NTSC, PAL I/DK, PAL BG/DK, PAL M/N, SECAM LL, SECAM, BG SECAM DK for respective model Full 181 channels Support Stereo FM Connectors 1 F /IEC connector for RF TV source reception 1 F /IEC connector for RF FM source reception 1 Mini USB Connector 3-port USB Hub 1 Mini Din 4 pin connector for S-Video input 1 RCA for Composite Video input 1 phone Jack for audio input 1 phone Jack for audio output 1 DC Adaptor connector Package Contents WinFast TV USB II Deluxe unit 1 FM antenna cable 1 Mini USB cable 1 audio cable 1 DC Power Adaptor 1 TV USB II Deluxe carry case 1 Slim Remote control with battery WinFast PVR User's Manual WinFast TV USB II Series Quick Installation Guide WinFastPVR Multimedia Software Pack DC Ulead Video-Editing Software Pack CD

Ανάμεσα σε αυτές τις 2 ?

Εγώ πάλι είμαι συνηθισμένος στο πολύ καλό software της Leadtek, αλλά είναι σίγουρες επιλογές και οι 2. Όποια και να πάρεις αμφιβάλλω να μην μείνεις ευχαριστημένος.

Μην μπερδεύεσαι με τον decoder του σήματος. Η Leadtek για παράδειγμα δεν αναφέρει πουθενά H/W Mpeg2 Encoder. Η μόνη Winfast που ξέρω ότι έχει σίγουρα είναι η PVR2000 PCI. Παρομοίως και για τη Cinergy…

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν γράφει mpeg2 αλλά ότι δεν έχουν build in hardware mpeg2 encoder και χρησιμοποιεί την cpu του συστήματος για capture (software encoding)…

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.