Tsegas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 Μηπως καποιος μπορει να μου πει σε ποιο φορουμ πρεπει να απευθυνθω για να ρωτησω αποριες σχετικα με καρτες τηλεορασης;Ευχαριστω εκ των προτερων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Απρίλιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Το μετεφερα στην σωστη κατηγορια.Καλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Εδώ μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις... απλά δώσε λιγές πλητοφορίες για το τι πράγμα την θέλεις , και αν θές να είναι εξωτερική ή εσωτερική...και το ποσό που θες να δώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korales Απρίλιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Χαιρετώ και εγώ μιας και noob εδώ. Να πω τα συγχαρητήρια μου για την σωστή δουλειά που κάνετε και μπαίνω απευθείας στο "ψητό".Θέλω να αγοράσω ένα Tv/Tuner USB (δεν με απασχολεί αν θα έχει Radio) για χρήση περισσότερο capture (720x576) μέχρι 100euro πάνω κάτω. Δεν έχω ιδέα από tv/tuners πέραν των καλών λόγων που έχω ακούσει για terratec ,leadtek και pinnacle. Τι προτείνεται?(Πολύ σωστό το greeklish convertor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst|kaL Απρίλιος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Pinnacleeeeeeeeeeee !!! :031: Καλή ποιότητααααα!(επέστρεψα δρυμήτερη) Βέβαια υπάρχουν και καλύτερες με υψηλότερη τιμή! :031: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Ε εντάξει. Η Pinnacle σαν hardware είναι πάρα πολύ ποιοτική.Τώρα από software.......... από συμβατότητες και drivers......... με βάση αυτά που έχω ακούσει την ξεχνάμε!!!!@Korelas. Υπάρχει λόγος που την θέλεις εξωτερική? Αν όχι και ειδικά για capture μια εσωτερική λύση ίσως να σου κάτσει καλύτερα και σίγουρα οικονομικότερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korales Απρίλιος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 john_dr -> it's Korales Την θέλω usb λόγω χρήσης και με laptop.Αν τώρα δεν θα μπορέσω να κάνω την δουλειά μου ΣΩΣΤA με αυτά τα λεφτά περίπου ίσως να μπορέσω να συμβιβαστώ και με μια Pci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Pinnacleeeeeeeeeeee !!! :031: Καλή ποιότητααααα!(επέστρεψα δρυμήτερη) Βέβαια υπάρχουν και καλύτερες με υψηλότερη τιμή! :031: Υπάρχουν και καλύτερες στην ίδια τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Απρίλιος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Ποιος σας είπε ότι η Pinnacle είναι tv tuner. Αυτό το ανέκδοτο το γράφουν μόνο στο site της Pinnacle...@Korales, για εξωτερική ίσως μια καλή πρόταση θα ήταν η Hauppage WinTV-PVR-usb2. Την φαίρνει σίγουρα το MGManager αλλά νομίζω την είδα και στο e-shop ένα διάστημα. Λίγο τσιμπημένη η τιμή της αλλά από αυτά που έχω κατα καιρούς διαβάσει έχω σχηματίσει πολύ καλή γνώμη.Εναλλακτικά θα σου πρότεινα να πάρεις μια internal PCI της Leadtek (κορυφή) για capture και για το Laptop μια μικρή εξωτερική...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korales Απρίλιος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Λοιπόν ύστερα από ψάξιμο κατέληξα εδώCinergy 250 Usb ---111euro* Desktop/notebook: USB 2.0 port, 480 Mbps Data transfer rate* Inputs:S-video (NTSC/PAL)Composite video (NTSC/PAL)* USB audio support* Audio output* Infrared remote control* Digital recording:DVD (720x480-NTSC, 720x576-PAL)VCD (352x240-NTSC, 352x288-PAL)Supports DivX and virtually all other video codecs* Power supply: via USB* Power consumption: 5V DC, 480 mA (USB Bus Powered)* Dimensions: 7.5 x 4.8 x 2.3 cm (2.9 x 1.9 x 1.0 inch)* Weight: 65 gκαι εδώWinFast TV USB II Deluxe --- 118euroHardware Interface USB 2.0 port,Plug-n-Play compliant NTSC,PAL or SECAM TV Tuner NTSC, PAL I/DK, PAL BG/DK, PAL M/N, SECAM LL, SECAM, BG SECAM DK for respective model Full 181 channels Support Stereo FM Connectors 1 F /IEC connector for RF TV source reception 1 F /IEC connector for RF FM source reception 1 Mini USB Connector 3-port USB Hub 1 Mini Din 4 pin connector for S-Video input 1 RCA for Composite Video input 1 phone Jack for audio input 1 phone Jack for audio output 1 DC Adaptor connector Package Contents WinFast TV USB II Deluxe unit 1 FM antenna cable 1 Mini USB cable 1 audio cable 1 DC Power Adaptor 1 TV USB II Deluxe carry case 1 Slim Remote control with battery WinFast PVR User's Manual WinFast TV USB II Series Quick Installation Guide WinFastPVR Multimedia Software Pack DC Ulead Video-Editing Software Pack CDΑνάμεσα σε αυτές τις 2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 6, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 ψηφίζω terratec γιατί έχω την Cynergy 600 και είμαι πολύ ικανοποιημένη Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Εγώ πάλι είμαι συνηθισμένος στο πολύ καλό software της Leadtek, αλλά είναι σίγουρες επιλογές και οι 2. Όποια και να πάρεις αμφιβάλλω να μην μείνεις ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svizi1442169086 Απρίλιος 6, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Hauppage usb. Κορυφαία. Mpeg hardware encoder!!Αυτό και μόνο θα σε ανταμείψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korales Απρίλιος 6, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Και οι 2 που έχω αναφέρει έχουν Hardware Mpeg2 νομιζω. Ασε που με το μεγεθος της Cinergy θα "ψαρωσεις". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Απρίλιος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Μην μπερδεύεσαι με τον decoder του σήματος. Η Leadtek για παράδειγμα δεν αναφέρει πουθενά H/W Mpeg2 Encoder. Η μόνη Winfast που ξέρω ότι έχει σίγουρα είναι η PVR2000 PCI. Παρομοίως και για τη Cinergy…Αυτό δε σημαίνει ότι δεν γράφει mpeg2 αλλά ότι δεν έχουν build in hardware mpeg2 encoder και χρησιμοποιεί την cpu του συστήματος για capture (software encoding)… Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 6, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Σωστός. Πολλοί αν όχι όλοι οι κατασκευαστές διαστρεβλώνουν ελαφρώς την αλήθεια βαφτίζοντας το software encoding με hardware encoding.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.