Jump to content

Sempron 3000+ Αξίζει ή όχι?

SoulRiver

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω εναν AMD Athlon 1700+ και σκέφτομαι πως σιγα σιγα μαλλον πρεπει να τον αλλαξω...

Επειδη μου καηκε η mobo το καλοκαιρι και ειναι σχετικα καινουργια σκεφτομαι να μην την αλλαξω και να συνεχισω με Socket A για κανα 2 χρονακια ακομα...

Αξιζει να ριξω τα λεφτα στον Sempron 3000+ (110€ ) η οχι ?

Φιλε κατα την γνωμη μου εαν βρεις στην αγορα κανενα athlonxp 2800+ ή athlonxp 3000+ προτιμησε εναν απο τους 2.Ειναι ανωτεροι απο τους sempron.

Ο συγκεκριμένος sempron είναι και ο μόνος απο το σόι του που φορά barton core με 12άρι multi (κλειδωμένο φυσικά) οπότε προτίμησε AXP σε περίπτωση που βρείς κάποιον ξεκλείδωτο. Το 1700άρι το έχεις κλοκάρει?

Aν θες να συνεχίσεις καλύτερα να βρεις κάποιον μεταχειρισμένο Barton 2500+ ή 2600+. Tα λεφτά που ζητάει ο Sempron 3000+ είναι υπερβολικά πολλά σε σχέση με τους φθηνούς πλέον Α64 2800+/3000+.

Ακριβώς ό,τι είπε ο Δηήτρης.Πολλά λ7 ζητάνε για τον επεξεργαστή αυτόν.Είτε πήγαινε σε καλό μεταχειρισμένο με ισχύουσα εγγύηση για να είσαι και καλυμμένος ή βρες κανέναν πολύ φθηνό και κρατήσου μέχρι να πάρεις 64

Ξερει κανεις που μπορω να βρω κανενα Athlon XP ?Παντος δεν μ ενδιαφερει το o/c , δεν ασχολουμαι μ αυτο το hobby, εχω μια ταση να καταστρεφω το pc μου και με πιο απλες μεθοδους :p :P :p Παντος περα απο ΑΧΡ , δεν βλεπω καποια αλλη λυση τελικα. Το να παω

σε Α64 θελει κ Mobo και καρτα γραφικων (σιγα μη μεινω με AGP) οποτε ξεφευγουμε

Βασικα ειμαι απο Θεσσαλονικη...Εαν καποιος ξερει ας μου πει, εαν ειναι αλλου κι εχει βρει κατι ισως μπορουμε να το κοιταξουμε.Προς το παρων βρηκα ΑΧΡ 2700+ στα 83€ . Μαλλον απο βδομαδα τον χτυπαω :)

Θα εχει ομως ενα χρονο εγγυηση απο το ΠΛΑΙΣΙΟ ? :)

Eαν βρεις Barton που ήταν αναγκαστικά BOX τότε θα έχει και παραπάνω από έναν χρόνο αφού η ΒΟΧ συσκευασία έρχεται με 3 χρόνια εγγύηση.

Το θέμα είναι λοιπόν από ποιό μαγαζί θα είναι αγορασμένος ο επεξεργαστής.

Αν βρεις λοιπόν Barton αγορασμένο από Πλαίσιο τότε είσαι καλλυμένος και με το παραπάνω.

Τελευταία φορά στην Στουρνάρη είχαν μαζέψει όλους σχεδόν τους 2700+ barton που είχαν (για να τους μοιράσουν?.....για να φύγουν πιο γρήγορα?.....πάντως στου Αλίμου δεν είχε).

Οποτε εφοσον αυτος ειναι tray δεν ειναι και Barton λογικα.Και τι ειναι? και ποιες οι διαφορες?Πως μπορω να καταλαβω τι ειναι?

Υ.Γ. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1038&Nav_Section_Id=1036&Catalog_Id=1&Product_Id=146475&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Εδω ειναι και ο επεξεργαστης , αν βοηθαει καθολου :)

Ναι πηγα στο στικυ εδω στο φορουμ και ενημερωθηκα λιγο... :D Θα παρω βολτα τα μαγαζια και αν δεν βρω κατι καλυτερο μαλλον θα τον παρω.Για μεταχειρησμενο δεν ενδιαφερομαι...

Βρηκα στο my-shop εναν 2800 Barton αλλα η τιμη του αλλα θα λεγα ειναι ακριβος.140 ευρω περιπου + μεταφορικα...

Αξίζει, αλλα:

1. για εφαρμογές γραφείου

2. μην το πάρεις απο πλαίσιο ;p

3. εμένα μαρέσουν πιο πολύ οι athlonxp

και θα σε συμβούλευα να μαζέψεις αλλα τόσα και να πάρεις 939, θα σου μείνει :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.