Jump to content

Μια απλη ερωτηση

Shadow Keeper

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!

Ειχα μια απορια εδω και λιγο καιρο,

Ειναι καλυτερο να χρησιμοποιω τον controller της μητρικης(ι875 southbridge) ή τον silicon image 3114 που εχει προσθετο η μητρικη?

Και αν θελω να "μεταφερω" την συστοιχια απο τον ενα controller στον αλλο θα διατηρηθουν τα δεδομενα?

Γεια χαρά,

καλώς ήλθες :)

O ich5r ενσωματωμένος στο i875 είναι γρηγορότερος από τον silicon, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις αυτόν.

Δεν μπορείς να μεταφέρεις την συστοιχία από τον ένα ελεγκτή στον άλλο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ghost ή κάποιο παρόμοιο, να πάρεις image των partitions.

Αρχική απάντηση από Neo845

Βασικα ο silicon ειναι λιγακι γρηγοροτερος απο τον ενσωματωμενο στο συστημα ενος φιλου.

Δεν ξέρω πως το έχει στήσει ο φίλος σου, αλλά δεν υπάρχει γρηγορότερος onboard sata ελεγκτής από τον ich5r, σε intel μητρική(εκτός από τον καινούργιο ich6r).

Kαλως σας βρηκα:)

Κριμα και εχω φτιαξει την συστοιχια στο silicon:confused:

Ενταξει παντως εχει καλες επιδοσεις και ο silicon (βγαζω Αverage Read 93MB/s στο hdtach)

Eυχαριστω για την απαντηση RootX!

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:58]

Δεν ξέρω πως το έχει στήσει ο φίλος σου, αλλά δεν υπάρχει γρηγορότερος onboard sata ελεγκτής από τον ich5r, σε intel μητρική(εκτός από τον καινούργιο ich6r).

Καλα ντε τα μπερδεψα μη βαρατε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.