Jump to content

Χαλασμενη L-30?????

Braveheart1980

Recommended Posts

οχι βεβαια! Ρε τι του λετε του παιδιου? Απλα κανε σωστα τη συνδεσμολογια σε αυτα που εχεις με τους σωστους σωληνες.

Kαλα αντλια γιατι να αλλαξεις?!!

Block αν τα κανεις ολα σωστα και εξακολουθει να εχει διαροες τι να πω πηγαινε το πισω!

Καπου πηρε το ματι μου οτι κανει για socket 939!

Δυστυχως ομως πρεπει να εχει 1/2'' ρακορ

Στον δικο μου σωληνα (10 mm εσωτερικη / 12 mm εξωτερικη ) θα μπει με λιγο βρασιματακι???

Ρε συ braveheart ειλικρινα......Τι σε επιασε και θες να αλλαξεις block? Αυτο που εχεις δεν σου κανει? Νομιζω οτι το συστημα σου ειναι μια χαρα...

Και αν βρισκεις δυσκολιες στο να το στησεις, ελα απο το σπιτι μου να το στησουμε μαζι.....

']άσε τις αντλίες και τις μ***κιες και πάρε ένα vapo-ls να ησυχάσεις ' date=' .

Πάει και με το lian-li. σου :083: τρελά/.

[/quote']

Τον τραπεζικο μου λογαριασμο τον θυμασαι ή να στον ξαναπω???????? :037: :037: :037:

Nαι στο silverprop κανει για σοκετ 939 και θα μπουν οι σωληνες σου με λιγο σπρωξιμο!

Αλλα κατσε να δεις πρωτα τι θα καταφερεις με αυτα που εχεις και βλεπεις μετα και για καινουριο!

Τον τραπεζικο μου λογαριασμο τον θυμασαι ή να στον ξαναπω???????? :037: :037: :037:

lol my friend .

Σου άρεσε :) :003:

Δεν πιστεύω να σε πείραξε η πλακίτσα μου :) .

']lol my friend .

Σου άρεσε :) :003:

Δεν πιστεύω να σε πείραξε η πλακίτσα μου :) .

Δεν ειμαι παρεξηγιαρης καλε!

Ισα-ισα που σε ευχαριστω για την πολυτιμη συμβουλη σου για το ψυγειο που πηρα!

ΥΓ Σε 5-10 λεπτα ανεβαζω φωτο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.