Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 Αυτη η γκαντεμια μου δεν εχει τελειωμο!Ειχα παρει μια l-30 αντλια απο hac shop πριν κανα 2 βδομαδες και δεν κυκλοφορει με ΤΙΠΟΤΑ το νερο!Για να καταλαβετε την αποσυνδεσα ΤΕΛΕΙΩΣ απο το συστημα και εβαλα στην εισοδο ενα σωληνα με νερο ορθιο (σαν την κατακορυφη γραμμη ενος L ) και την αντλια ετσι ωστε η εξοδος της να ειναι το οριζοντιο του L .Ε,δεν εβγαζε νερο με τιποτα!!Να παω για αλλαγη? Παιζει κατι που αγνοω???Εχει 1 χρονο εγγυηση,ε? (εχω βεβαια αποδειξη)ΥΓ1 Stratos αν εισαι on line plz help!ΥΓ2 Δεν ξαναβαζω ουτε για αστειο avatar της οικογενειας Μητσοτακη.Τοτε που το ειχα βαλει ειχε χαλασει 1 floppy , ενα switch για συνδεση keyboard/mouse/vga σε 2 υπολογιστες απο Cosmodata , και απ'οτι δειχνουν τα πραγματα και η αντλια!!
Braveheart1980 Απρίλιος 3, 2005 Author #3 Απρίλιος 3, 2005 Ευχαριστω!Δεν πιστευω να υπαρξει προβλημα για ο RMA,ε?Θα μου την αντικαταστησουν εκεινη τη στιγμη , σωστα?
KTM Απρίλιος 3, 2005 #4 Απρίλιος 3, 2005 Βεβαια.Πες και οτι τα εχεις ολα χυμα εξαιτιας της αντλιας και δεν μπορεις να δουλεψεις, κλπ.
Braveheart1980 Απρίλιος 3, 2005 Author #5 Απρίλιος 3, 2005 Βεβαια.Πες και οτι τα εχεις ολα χυμα εξαιτιας της αντλιας και δεν μπορεις να δουλεψεις, κλπ.Μα ετσι ειναι οντως!Μαλιστα ειναι ακομα χειροτερα καθως εχω αγορασει το συστημα της υπογραφης μου απο την Παρασκευη , Σαββατο εφτιαχνα shroud κτλ , και σημερα που πηγα να βαλω μπρος το συστημα , ................ (δεν το λεω γιατι θα λογοκριθω!)Μακαρι να με εξυπηρετησουν στο hacshop! Θα ειναι σιγουρα ενα + για το εν λογω μαγαζι!
PlanetmanR5 Απρίλιος 3, 2005 #6 Απρίλιος 3, 2005 Βασικα να σε ρωτησω ποια rakor εχεις βαλει στην αντλια?!Αν εχεις βαλει στην εξοδο αυτο με το μπλε στρογγυλο και εμενα δεν κυκλοφορουσε το νερο!Με το αλλο ειναι οκ (το μακρυ)!
Braveheart1980 Απρίλιος 3, 2005 Author #7 Απρίλιος 3, 2005 Βασικα να σε ρωτησω ποια rakor εχεις βαλει στην αντλια?!Αν εχεις βαλει στην εξοδο αυτο με το μπλε στρογγυλο και εμενα δεν κυκλοφορουσε το νερο!Με το αλλο ειναι οκ (το μακρυ)!ΑΥΤΑ ΕΧΩ!!Αν δουλεψουν τα αλλα , τι να πω , ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!
KTM Απρίλιος 3, 2005 #8 Απρίλιος 3, 2005 Ασε τα εισαι θεος, και αν δουλεψει να τον κερασεις σουβλακι.
PlanetmanR5 Απρίλιος 3, 2005 #9 Απρίλιος 3, 2005 Για δοκιμασε!Και εγω ειχα σπασει το κεφαλι μου και τελικα σε μενα αυτο ηταν και δεν εφαγε rma!
Braveheart1980 Απρίλιος 3, 2005 Author #10 Απρίλιος 3, 2005 ΜΑΓΚΕΣ ΚΕΡΝΑΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!ΚΑΤΑ 99% ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ !ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ!ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΥΓ Αυτο το ρημαδι το μπλοκ μολις παρατηρησα οτι χανει τα κερ@τ@ του . Το antartica εχω. Παιζει κατι ή .... ?
Braveheart1980 Απρίλιος 3, 2005 Author #12 Απρίλιος 3, 2005 Απο τις 2 εξοδους!Μηπως πρεπει να βαλω 2 ροδελακια που εχει?
PlanetmanR5 Απρίλιος 3, 2005 #13 Απρίλιος 3, 2005 Bαλτα αλλα και παλι δεν σου εγγυομαι οτι θα σταματησει να χανει!Βασικα εμενα στην αρχη δουλευε με τα "μπλε" ρακορ αλλα εχανε παλι πολυ!Και μετα σταματησε να πεταει νερο τελειως!Στην τελικη αν δεν δεις προκοπη με το antartica παρε ενα block απο τον skinny13 ή απο τον 11 που πλεον ειναι περιττο να σου πω οτι ειναι καλυτερα!
Braveheart1980 Απρίλιος 3, 2005 Author #14 Απρίλιος 3, 2005 Το μπλοκ μου δεν εχει μπλε ρακορ!!Ειναι απο πλεξι απο πανω και στα ρακορ εχει μονο κατι γκρι push in ρακορακιαΟυτε ροδελακια, ουτε τιποτα!
PlanetmanR5 Απρίλιος 3, 2005 #15 Απρίλιος 3, 2005 Eγω παντως σου ειπα!Γιατι ημουν και εγω να παρω ετοιμο αλλα...!Παντως σπρωξε οσο μπορεις μεσα το σωληνα στο ρακορ του block μπας και σταματησει να τρεχει!
Atari[Xp+] Απρίλιος 3, 2005 #16 Απρίλιος 3, 2005 Ευτυχώς που μου ρίξανε ''πακέτο'' όταν είχα παραγγείλει λ20 και τελικά την απέφυγα και πήγα σε EHEIM για σιγουριά. Αν μπορείς take the money and go. Οι πιο πολλοι με hydor ειτε με διαροές θα έχουν πρόβλημα είτε με κολλήματα της προπέλας ειτε δεν ξέρω εγώ τι . Είναι κρίμα να δώσεις τόσα $$ για το pc όπως εσύ και να κολώσεις να πάρεις μια αντλία της προκοπής.
PlanetmanR5 Απρίλιος 3, 2005 #17 Απρίλιος 3, 2005 Mπα δεν ειναι ετσι οπως τα λες!Δεν νομιζω να εχουν ολοι προβλημα!Πολυ καλες ειναι και οι hydor!
Atari[Xp+] Απρίλιος 3, 2005 #18 Απρίλιος 3, 2005 Mπα δεν ειναι ετσι οπως τα λες!Δεν νομιζω να εχουν ολοι προβλημα!Πολυ καλες ειναι και οι hydor!Αναφέρω πουθενά όλοι ? Οι πιό πολλοί λέω , /. Και δεν είπα ότι είναι για πέταμα , αλλά όταν δίνεις τόσα και τόσα λ7 , δεν θα κολήσεις απο τα 20 ευρώ που έχει η l30 σε σχέση με την 1250 . Και μεταξύ μας είναι η μέρα με την νύχτα . Και απο ποιότητα και απο αξιοπιστία και απο πολλά . Απο την άλλη οι hydor δεν πάυουν να είναι μια καλή , ΑΛΛΑ φθηνή λύση.
PlanetmanR5 Απρίλιος 3, 2005 #19 Απρίλιος 3, 2005 Καλα η μερα με τη νυχτα δεν ειναι και οπως ειπες η διαφορα ειναι 20 ευρω αρα λοιπον δεν νομιζω πως η l30 ειναι ακρως φθηνη λυση!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.