Jump to content

Ερώτηση για αγορά πολυμηχανήματος

julia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω από το ελληνικό εμπόριο ένα πολυμηχάνημα, το οποίο να μπορεί να στείλει και να λάβει fax χωρίς να είναι αναμμένος ο Η/Υ. Δηλαδή να παίρνει γραμμή πάνω του.

Τί μου προτείνεται; (Όχι το πιό ακριβό παρακαλώ)

Τα RICOH είναι καλλά πολυμηχάνηματα αλλα δεν ξερω αν βγάζει και φάξ.

Οσο αν θα στέλνει και θα δέχεται αυτό δεν το κατάλαβα?!

Αν θα δεχεται κανεναν ιο και σε βαρέσει?

Αν θε στέλνει fax με κανεναν worm? Καλυτερα να μην στέλνει μόνο του να μην σε κινηγλανε!:blackbat:

Δεν ζήτησα link από ελληνικά e-shops, αλλά προτάσεις για μηχανήματα.

Να πάω στο e-shop και στο πλαίσιο ξέρω και μόνη μου.

Δεν με βοηθάτε.

HP OFFICEJET 4255 το εχει ενας φιλος και ειναι παρα πολυ καλο!τιμη 150 με τη φαπα!!

αν δεν απατομαι ειναι και απο τα ποιο φτινα για τα χαρακτηριστικα που θελεις!

OK sorry Τζούλια νόμιζα ότι θα σε ενδιέφερε να το ψάξεις σε μία ιστοσελίδα.Δε γνωρίζω όμως συγκεκριμένα πράγματα για το θέμα σου.

Από τη στιγμή που θες κάτι αξιόπιστο και δεν πρόκειται να εγκαταστήσεις το λογισμικό του στον υπολογιστή (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ότι δε θα είναι συνδεδεμένος στον υπολογιστή), πήγαινε σε HP. Πήγαινε για τον 5510 τον οποίο τον θεωρώ καλή περίπτωση γιατί έχει και αυτόματο τροφοδότη σελίδων. Μπορείς να τον βρεις σίγουρα πιο φτηνά από το Πλαίσιο, αν κοιτάξεις και στο technikdirekt.

Να συμπληρώσω ότι, πλέον, με 19% χαράτσι, δε συμφέρει να αγοράζεις από Ελλάδα.

Σε μία κυριακάτικη εφημερίδα είχε ένα διαφημιστικό της ΗΡ και είχε τα εξής μηχανήματα που είναι ταυτόχρονα

ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ

ΦΑΞ

ΣΑΡΩΤΗΣ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ

ΗP PHOTOSMART 2610 - 339€ με LCD οθόνη

HP PHOTOSMART 2710 - 449€ με LCD οθόνη

HP OFFICEJET 4255 - 187€ και τηλέφωνο

HP OFFICEJET 5510 - 225€

HP OFFICEJET 6210 - 339€

Δεν το έχω ψάξει παραπάνω. Αν θέλεις κοίτα στοιχεία για αυτά τα μηχανήματα στην ΗΡ.

Θέλετε να σας ενώσω τα θέματα σε ένα, αφού και οι δύο ζητάτε τα ίδια πράγματα!?Περιμένω απάντηση και των δύο, εάν θέλετε ή όχι.

Όχι. Σε ευχαριστώ, maddoctor.

Είδα το HP OFFICEJET 4255, αλλά δεν μ' αρέσει και τόσο εμφανισιακά...

Ακόμα μου είπαν οι περισσότεροι να κοιτάξω σε Canon ή Lexmark, λόγω φτηνών αναλωσίμων και καλύτερου service.

Γνώμες;

Να πω λοιπόν. Προσωπική εμπειρία από Lexmark δεν έχω. Έχει όμως ειπωθεί κατά καιρούς και σε αυτό το φόρουμ και σε άλλα, ότι η ποιότητα των εκτυπωτών Lexmark είναι πολύ χαμηλή.

Με αυτήν την σκέψη, αφού μπορείς να βρείς κάποιο πολυμηχάνημα στα ίδια περίπου λεφτά, θα πρότεινα να πάρεις κάποιο Canon (για οικονομία στα μελάνια) ή Epson (για ποιότητα στις εκτυπώσεις).

Έχω δει εκτυπωτές HP, Canon, Epson. Οι ΗΡ δεν μου αρέσουν κάθολου ούτε σαν κατασκευή ούτε σαν ποιότητα εκτύπωσης. Oι Canon είναι οικονομικοί και για τα λεφτά τους άριστοι. Οι Epson είναι κορυφή, αλλλά τα μελάνια τα πίνουν και είναι και ακριβά.

Σαν σαρωτές έχω την εντύπωση ότι και εκεί η Epson ηγείται και ακολουθεί η Canon.

Όλες οι επιδόσεις των μεμονομένων μηχανημάτων γιατί να μην ισχύουν και στα πολυμηχανήματα; Πιστεύω ότι στα πολυμηχανήματα, η απόδοση είναι όπως το κάθε μικρό ανεξάρτητο μοντελο της ίδιας εταιρειας (περιπου τώρα...)

Για όλους αυτούς τους λόγους θα επέλεγα Epson (για καλύτερη ποιότητα) ή Canon (για περισσότερη οικονομία).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.