parginos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2005 γεια σας και απο εμενα παιδια και συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια που κανετε ολοι. παρακατω εχω λεπτομερειες για τα χαρακτηριστικα του ταπεινου :089: υπολογιστη μου. λοιπον τις τελευταιες μερες παρατηρω μια αυξηση της θερμοκρασιας γενικα η θερμοκρασια κυμαινεται απο 57 εως 60 βαθμους και οταν δεν εκτελω τιποτα και οταν παιζω απαιτητικα παιχνιδακια οπως το doom3 π.χ.. Πριν αυτα δεν υπηρχαν παραμονο οταν επιχειρουσα να κανω λιγο o/c απο 3.0 σε 3.2 ας πουμε? τι πρεπει να κοιταξω και ποιες ειναι οι δικες σας εκτιμησεις, γιατι εδω μεσα εισαστε καλυτεροι απο πολλους (τεχνητες). συγνωμη αν εχω κανει καποιο λαθος σε θεματα οπως το μεγεθος των φωτογ/φιων η στο τοπικ που απευθυνομαι
Linos801442169065 Απρίλιος 1, 2005 #2 Απρίλιος 1, 2005 Σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια. Ας παμε στο θεμα μας τωρα. Καταρχην θελω να ριξεις μια ματια στα processes που τρεχουν για να δεις αν οντως οταν το pc σου καθεται ειναι σε "idle" κατασταση. Αυτο απο θεμα software. Παμε τωρα στο hardwarικο κομματι. Κοιταζοντας τις φωτο, προκειται για prescott που απο κατασκευης τους ειναι αρκετα θερμοι. Παρολαυτα υπαρχουν περιθωρια να ειναι οι θερμοκρασιες σου παραπανω απο το "κανονικο". Για να εισαι σιγουρος οτι πραγματι βρισκεται σε αυτες τις θερμοκρασιες, ακουμπησε (με προσοχη) την ψυκτρα. Θα πρεπει κυριολεκτικα να καιει. Αν ειναι απλα χλιαρη, τοτε απλα ΔΕΝ παταει καλα στη cpu και γι αυτο και οι υψηλες θερμοκρασιες. Σε οποιαδηποτε απο τις 2 περιπτωσεις, φροντισε να προμηθευτεις ενα σωληναριο Arctic Silver ή Arctic Ceramique, η χρηση της οποιας θα ελαττωσει κατα αρκετους βαθμους τις θερμοκρασιες σου. Επιπλεον, τσεκαρε για την σωστη λειουργια του fan της ψυκτρας του επεξεργαστη και φροντισε να "αναπνεει" ο κουτι σου. Ξεκινα με αυτα και για οτι αλλο προκυψει στην πορεια εδω ειμαστε!!!
parginos Απρίλιος 1, 2005 Author #3 Απρίλιος 1, 2005 καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση σου! λοιπον για καποιους λογους δεν ξερω τι πρεπει να τρεχει στα processes και τι οχι :086:. εχει αρκετα προγραμματα που τρεχουνε και δεν ξερω τι ειναι χρησιμο και τι (αχρηστο) :010: . αυριο κιολας θα παρω την κολλα που μου λες, αλλα δεν το εχω ξανακανει, με δυσκολοτερο το 5 τι συντελεστη δυσκολιας εχει? :118: ειμαι λιγο ασχετος βοηθηστε παιδια
schumifer Απρίλιος 1, 2005 #4 Απρίλιος 1, 2005 Για την πρώτη φορά θα έλεγα ίσως και 3 .Από εκεί και πέρα 0.5
parginos Απρίλιος 1, 2005 Author #5 Απρίλιος 1, 2005 χμμμμ... 3 εεεε ενδιαφερον φαινεται :elefant: αυριο θα το δοκιμασω κι ας ειναι και 5, παντα υπαρχει η πρωτη φορα :103:το παραξενο ειναι οτι δεν το κανει συνεχεια, αν δηλαδη κανω επανεκινηση μπορει μετα να δουλεψει κανονικα στουσ 40-46 :100:
Linos801442169065 Απρίλιος 1, 2005 #6 Απρίλιος 1, 2005 Απο το PM που μου εστειλες με την φωτογραφια των processes διεκρινα οτι εχεις ενα process που τρωει 50% CPU και κατι υποπτο μου φαινεται οτι ειναι.Σε συνδιασμο μαλιστα με αυτο που λες στο τελευταιο post σου ενισχυεται η υποψια μου για καποιο worm ή virus που στρεσαρει το συστημα σου.Αν θελεις ανεβασε την εδω να που την αποψη τους και τα υπολοιπα παιδια!!!
parginos Απρίλιος 1, 2005 Author #7 Απρίλιος 1, 2005 ok την κανω ποστ αλλα τωρα δειχνει 99!!!!! δηλαδη τι καποιο προγραμμα χρησιμοποιει τπ 99%, :076: ,αλλα κατω κατω γραφει cpu usage 2%. εκανα ενα σκαν με το αντιβαιρους και με to adaware και δεν βρηκανε τιποτα, το σκαν το εκανα σε safemode για καλυτερα αποτελεσματα, περιμενω νεα παιδια καθομαι σε αναμενα καρβουνα
KTM Απρίλιος 1, 2005 #8 Απρίλιος 1, 2005 Εχεις ξεπερασει το οριο για φωτογραφια που ειναι 600χ600.Σε παρακαλω βγαλε την και αν θες να την ξαναβαλεις κανε την resize.
parginos Απρίλιος 1, 2005 Author #9 Απρίλιος 1, 2005 Εχεις ξεπερασει το οριο για φωτογραφια που ειναι 600χ600.Σε παρακαλω βγαλε την και αν θες να την ξαναβαλεις κανε την resize.οοουυπππςςς, σορρυ
MrSeanKon Απρίλιος 1, 2005 #11 Απρίλιος 1, 2005 ok την κανω ποστ αλλα τωρα δειχνει 99!!!!! :033: :033: :033: Που χρησιμοποειται 99% ο επεξεργαστης σου??Αφου γραφει 99% System Idle Process δηλαδη 99% κοπροσκυλαει... :050: :050:Εκει λεει κι αλλα για το forum κοιταξε τα..
parginos Απρίλιος 2, 2005 Author #12 Απρίλιος 2, 2005 καλημερα και ευχαριστω οσα παιδια απαντησανε και οσα οχι :040: λοιπον πηρα την παστα που μου ειπατε και μια καινουρια ψυκτρα thermaltake jungle 512 το μεσημερι θα κανω την εγχειρηση, ελπιζω να ζησει ο ασθενης lol!!! ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος καποιο λινκ που να εχει την διαδικασια βημα βημα, με εικονες η εστω με λογια? θα περιμενω μεχρι το μεσημερι και μετα θα το επιχειρησω μονος μου, δεν νομιζω να ειμαι τοσο λαλακας περισοτερα νεα αργοτερα Υ.Γ. βαζω 2 σταγονες παστα στο κεντρο του επεξαργαστη η γυρω γυρω? ή μηπως καλυτερα να αφησω αυτα που κανω και να φαω καμια αληθινη παστα :118:
parginos Απρίλιος 2, 2005 Author #13 Απρίλιος 2, 2005 :033: :033: :033: Που χρησιμοποειται 99% ο επεξεργαστης σου??Αφου γραφει 99% System Idle Process δηλαδη 99% κοπροσκυλαει... σωστα αλλα πανω στον πανικο μου δεν το σκεφτηκα :021:
KTM Απρίλιος 2, 2005 #14 Απρίλιος 2, 2005 Οπως θα δεις και στο πινακακι που βαζω παρακατω, η ψυκτρα που πηρες δεν προκειται να σε βοηθησει οσον αφορα τις θερμοκρασιες σε σχεση με την ψυκτρα της Intel. Για την τοποθετηση της, κοιτα ενα μικρο review εδω. Παστουλα μια μικρη σταγονιτσα στο κεντρο και απλωμα.
parginos Απρίλιος 2, 2005 Author #15 Απρίλιος 2, 2005 λοιπον παιδια η εγχειρηση εγινε ο ασθενης ΕΖΗΣΕ και δουλευει εδω και μια ωριτσα στουσ 36-40 idle νομιζω οτι κατι καναμε . τωρα λιγο η παστα λιγο η ψυκτρα αν και απογοητευτηκα με το προηγουμενο ποστ, αλλα η επομενη θα ειναι καλυτερη, τωρα που το εκανα μια δεν θα σταματησω lol!!!! για τωρα θα σας αφησω ησυχους, αν δω παλι τα ιδια θα σας ρωτησω ποια ψυκτρα να παρω :045:
KTM Απρίλιος 2, 2005 #16 Απρίλιος 2, 2005 Ωραια, βαλτον να δουλεψει και full load να στρωσει η παστουλα, και κοιτα και μηπως παιρνει βελτιωση ο αερισμος του κουτιου σου (πχ προσθηκη ανεμιστηρα, μαζεμα καλωδιων)
Elu Thingol1442169091 Απρίλιος 2, 2005 #17 Απρίλιος 2, 2005 Ναι πραγματι, θα πεσει κανα δυο βαθμους ακομη, πιστευω. Και εμενα αν και με wc τοσο επεσε. Πωπω πλακα πλακα τις προαλλες συμααζεψα το κουτι τοσο που φαινεται σαν να μην υπαρχει ουτε καλωδιο. ΟΥΤΕ ΕΝΑ. αλλα...μου πηρα ενα ολοκληρο πρωινο και βαλε...
parginos Απρίλιος 2, 2005 Author #18 Απρίλιος 2, 2005 εδω και σαραντα λεπτα ανεβασα λιγο το cpu οπως θα δειτε και πιο κατω και παιζοντας το doom3 η θερμοκρασια εφτασε μεχρι 55! τι λετε ειμαι ενταξει μεχρι εκει?
Elu Thingol1442169091 Απρίλιος 2, 2005 #19 Απρίλιος 2, 2005 Μου φαινεται οτι εισαι λιιιιιιγο πανω απτο φυσιολογικο (no need to worry!), εφοσον δεν στρεσσαρει(ακομα και το doom) τη cpu στο 100% ΣΥΝΕΧΕΙΑ, αλλα για να εισαι σιγουρος τρεχα και κανενα πριμε95. δεν κανει κακο...
MrSeanKon Απρίλιος 2, 2005 #20 Απρίλιος 2, 2005 Κοιταξε το post εκει περι throttling σε Intel.To thread ειναι εκει αν θες το δεις ολοκληρο.Aν θες κατι να ρωτησεις δες εκει για links.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.