jmjyiannis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2005 Αγαπητά μελη .... προσκυνώ.είμαι καινούριος στο forum αν και το παρακολουθώ καιρό.έχοντας τσεκάρει ένα thread για το yamada 6700 θέλησα να πάρω ένα αλλα δεν υπήρχε πλέον. Γιαυτο το λόγο πήρα από την pixmania το yanada mx105.το μηχάνημα άψογο δεν έχω κανένα παράπονο. Μονο που θα ήθελα να ξέρω τι μπορώ να κάνω για τα ελληνικά subs. όπως είναι αναμενόμενο, δε τα διαβάζει. Ετσι σκέφτηκα μήπως ένα update στο firmware θα βοηθούσε.εκτος και αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο (που μάλλον δε μπορώ) για να λυθεί το προβληματάκι.Any suggestions ρε παιδιά?? :009:
apotsi Απρίλιος 1, 2005 #2 Απρίλιος 1, 2005 Δυστυχώς το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν έχει κυκλόφορήσει ιδαίτερα στον κόσμο, πόσο μάλλον στην Ελλάδα. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, δεν υπάρχει και τόσο πολύ υποστήριξη (ακόμα) από το community.Αν μάθω κάτι παραπάνω, θα σου πώ...
casper9 Μάϊος 18, 2005 #3 Μάϊος 18, 2005 To Μχ105 παιζει τους ελληνικους υποτιτλους απο το ΑutoGk;To προβλημα που περιγραφεται ειναι αν θα υπαρχει ξεχωριστο αρχειο με υποτιτλους;Που μπορουμε να δουμε για firmware update tis Yamada; Ευχαριστω.
apotsi Μάϊος 18, 2005 #4 Μάϊος 18, 2005 http://my-yamada.co.uk/phpBB/My-Yamada.co.ukΔοκίμασε εδώ μήπως σου λύσει κάποιες από τις απορίες σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.