Jump to content

Ερωτηση για nvidia 6800 GT

erazer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πριν απο 2 μερες αποφασισα να γυρισω στην nvidia(ειχα ATI 9800PRO) αλλα ακρη δεν μπορω να βρω.Στο desktop εχω refrech rate 85hz σε μερικα παιχνιδια παραμενει στα 60 με αποτελεσμα να μου βγαζει τα ματια.Υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξω?Μεσα απο τα games δεν γινετε δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση.Εχω βαλει τους τελευταιους forceware τους οποιους εψαξα μπας και εχει καμια εξτρα ρυθμιση αλλα τιποτα.ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Thanks

Ειχες αλλη καρτα πριν?

Αν ναι απεγκατεστησες τους παλιου drivers πριν κανεις install τους καινουργιους και αν ναι πως ακριβως?

Επισης υπαρχει μια ρυθμιση μεσα στους οδηγους της καρτας που δηλωνεις σε καθε αναλυση με ποσο θες να πηγαινει η συχνοτητα(λεγεται:Refresh Rate Overrides)!

Υ.Γ.:Ψαξε λιγο ακομα...........!

Ειχα την ΑΤΙ 9800 Pro.Πριν βαλω την nvidia εκανα unistall τους παλιους της ΑΤΙ με ενα utilitie (catunistaller).Οσο για την επιλογη Refresh Rate Overrides δεν μπορω να την βρω που ακριβως ειναι.Εχω την international εκδοση των forceware και ειναι στα ελληνικα τα μενου.Θα με βοηθουσε αν μου λεγατε που ακριβως να ψαξω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.