notios_n1442169074 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2005 Γνωρίζεται κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να εισάγω την ημερομηνία πάνω στην φωτογραφία. Έχω την fujifilm 510 και δεν έχει επιλογή για να το κάνει αυτόματα η μηχανή την ώρα που τραβώ την φωτογραφία. Μου είπαν πως υπάρχουν προγράμματα όπου με το πάτημα ενός πλήκτρου πέρνει απο τις ιδιότητες ΄και το εισάγει πάνω στην φωτογραφία.Γνωρίζετε κάτι σχετικό;Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάρτιος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 Να σου πω το έψαξα λίγο και δεν μπόρεσα να βρω κάτι.Έχεις δοκιμάσει με acdsee και το paint shop pro μπας και σου κάνουνε δουλειά!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάρτιος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 Η δικιά μου Olympus έχει ένα software από το οποίο βλέπεις και τυπώνεις τις φωτογραφίες και το έχει σαν επιλογή εκεί. Είναι το Olympus Camedia Master. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Μάρτιος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 Η δικιά μου Olympus έχει ένα software από το οποίο βλέπεις και τυπώνεις τις φωτογραφίες και το έχει σαν επιλογή εκεί. Είναι το Olympus Camedia Master.Όντως πολύ καλό πρόγραμμα και με πολλές επιλογές.Ειδικά στην έκδοση pro.http://www.olympus-europa.com/consumer/205_CAMEDIA_Master_Pro_4.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.