jimn Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2005 Λοιπόν το πρόβλημα έχει ως εξής:Έχω το teak DV-W58G το οποίο είναι 8χότι dvd άγραφο του βάλω αυτό γραφει ΜΟΝΟ x1 και χρησιμοποιώ το clone dvd-neroΚαι δεν γίνεται τίποτα (σε ότι ταχύτητα και να το βάλω)στο site της εταιρείας λέει ότι δεν υπάρχει καινούριο firmware update.Τι κάνουμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zillakarpen Μάρτιος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 λοιπόν το prob. έχει ως εξήςέχω το teak DV-W58G το οποιο είναι 8χότι dvd άγραφο του βάλω αυτό γραφει ΜΟΝΟ x1 και χρησιμοποιώ το clone dvd-νερόκαι δεν γίνεται τίποτα (σε ότι ταχύτητα και να το βάλω)στο site της εταιρείας λέει ότι δεν υπάρχει καινούριο firmware update.Τι κάνουμε???Με όλο το σεβασμό.....γράφουμε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάρτιος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Έχεις ενεργοποιήσει το DMA; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Μάρτιος 30, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 δεν ξέρω,από που θα το δω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Μάρτιος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Πας στο control panel -> devixe manager -> ide ata/atapi controlers.Σε έναν απο τους 2 θα δεις μεσα το dvd . Τσέκαρε αν είναι ενεργοποιημένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Μάρτιος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Ποιο fw χρησιμοποιεις τωρα? Ποια ακριβως μέσα (DVD) εχεις χρησιμοποιησει μεχρι τώρα? Για το DMA τσεκαρε τον οδηγο Optical Disk Drive Terminology στην υπογραφη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.