Jump to content

Αγορά UPS >1000VA

GiannisKr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτές τις μέρες θα προβώ σε αγορά UPS μεγάλης χωρητικότητας λόγω του ότι διαθέτω 2 PC (1 Οθόνη 17" και 2 Towers με 480W&400W PSUs) και είμαι σε μια πόλη της Κρήτης που η ΔΕΗ έχει συνδέσει τους μετασχηματιστές της με τα φωτορυθμικά των νυχτερινών καταστημάτων της πόλης μου και ειδικά το καλοκαίρι.

Έχω καταλήξει, για να σας βοηθήσω, σε 3 επιλογές των 1400 VA. Τα κριτήρια που με ενδιαφέρουν στην αγορά ενός UPS είναι:

1) Χαμηλά επίπεδα θορύβου

2) Υποστήριξη

3) Κόστος απόκτησης

4) Αυτονομία

Σας δίνω τα links στο e-shop για να τα δείτε και όσοι έχετε άμεση ή έμμεση εμπειρία γι αυτά τα προϊόντα να μου κάνετε τις προτάσεις σας.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701306

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701501

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701105

Όσοι γνωρίζεται links των προϊόντων αυτών και ειδικά για τα 2 πρώτα που δε βρήκα τα links στις κατασκευάστριες εταιρείες για να δω τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Επίσης δεκτές είναι και εναλλακτικές απόψεις και προτάσεις.

πες πιο αναλυτικα τα συστηματα σου για να σε βοηθησουμε περισσοτερο,μονο τα psu's δεν βοηθανε

εφου δε σε απασχολουν τα χρηματα προτεινω APC BACK UPS RS 1500, εχει και το διαμορφωτη τασης εξοδου οποτε εισαι σιγουρος οτι τα πψ σου θα τροφοδοτουνται παντα με 220volt.

Το εχουμε στην επειχηρηση που δουευω και ειναι τερας, κραταει 2 pc 1 εκτυπωτη και τα φωτα στο γραφειο!!!!!!!!! για περιπου 30 λεπτα ανετης εργασιας!

πες πιο αναλυτικα τα συστηματα σου για να σε βοηθησουμε περισσοτερο,μονο τα psu's δεν βοηθανε

Έχεις δίκιο.

1ο Σύστημα: 2Χ ΡΙΙΙ Tualatin 1,4 GHz SMP, GeForce 3 Ti 200, PX-716A, PX-130A, 80 GB Maxtor, 160 GB Seagate Barracuda, 400W PSU

2o Σύστημα: Athlon XP 2800+ (Barton), GeForce FX 5600, Audigy 2, PX-708A, 2X WD Raptor 36,7 GB 10000rpm (αποσύρονται προς πώληση για αγορά δίσκων μεγαλύτερης χωρητικότητας), 480W PSU Thermaltake

εφου δε σε απασχολουν τα χρηματα προτεινω APC BACK UPS RS 1500, εχει και το διαμορφωτη τασης εξοδου οποτε εισαι σιγουρος οτι τα πψ σου θα τροφοδοτουνται παντα με 220volt.

Το εχουμε στην επειχηρηση που δουευω και ειναι τερας, κραταει 2 pc 1 εκτυπωτη και τα φωτα στο γραφειο!!!!!!!!! για περιπου 30 λεπτα ανετης εργασιας!

Καλό! Από θέμα θορύβου πώς είναι; Χαλάει κόσμο το ανεμιστηράκι του; Η ερώτηση ισχύει και για το χρήστη πιο πάνω που είπε ότι έχει το 1000ρι.

Καλό! Από θέμα θορύβου πώς είναι; Χαλάει κόσμο το ανεμιστηράκι του; Η ερώτηση ισχύει και για το χρήστη πιο πάνω που είπε ότι έχει το 1000ρι.
Εγώ δεν ακούω απολύτως τίποτα. Δεν νομίζω ότι έχει ανεμιστήρα μέσα.
Έχεις δίκιο.

1ο Σύστημα: 2Χ ΡΙΙΙ Tualatin 1,4 GHz SMP, GeForce 3 Ti 200, PX-716A, PX-130A, 80 GB Maxtor, 160 GB Seagate Barracuda, 400W PSU

2o Σύστημα: Athlon XP 2800+ (Barton), GeForce FX 5600, Audigy 2, PX-708A, 2X WD Raptor 36,7 GB 10000rpm (αποσύρονται προς πώληση για αγορά δίσκων μεγαλύτερης χωρητικότητας), 480W PSU Thermaltake

παρε κανενα 1200,για να εισαι καλυμενος

(εμενα παντως το 650 μου τα εχει φτυσει (2,5 χρονακια ΛΟΛ) ,με το συστημα της υπογραφης,θα παω για 1000 τουλαχιστον)

είναι υπερβολικα υσυχο, απαρατηρητο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.