Jump to content

MSI K8T-NEO: Vcore mod - Ξέρετε κάτι;

RemAliPasas

Recommended Posts

:hi: Χαίρετε και πάλι παίδες!!! :hi:

Έχω (δυστυχώς) την K8T-NEO (FSR) και στο oc ο 3000+ δεν ανεβαίνει πάνω από τα 228(stable - φτάνει και τα 237 αλλά κρεμάει :cry:). Η μητρική με αφήνει να του δώσω μέχρι 1.55volt.

Όμως κάτι πήρε το ματάκι μου σε κάτι forum για vcore mod και για vdimm mod. Μήπως μπορεί να κανείς με διαφωτίσει περί του θέματος;;

Η μνήμη πάντως (νομίζω) δε μασάει. Ανεβαίνει άνετα, ocz el pc3200. Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στα βολτάκια του athlon...

Αν πέταξα καμιά κοτσάνα συγχωρέστε με...

Γενικα δεν εχω ασχοληθει με amd οποτε καποιο αλλο παιδι θα σου πει με σιγουρια..Η μητρικη αυτη φοραει το chipset της via (k8t800) to οποιο δεν εχει agp/pci lock, οποτε οπως ανεβαζεις φσβ ανεβαινει και το agp με αποτελεσμα να τελειωνει η καρτα γραφικων σου. Βασικa κατι τετοιο ειναι γνωστο γι αυτο το chipset εξου και προτειματε το nforce3 οταν τιθεται θεμα ο/c.

Μπα τίποτα, ακόμα. Έβαλα το S&M και μου έβγαζε πρόβλημα ακόμα στην κανονική συχνότητα του fsb... τι παίζεται;; Μάλλον δεν κάνει καλή δουλειά το τροφοδοτικό.. ένα q-tec είναι, τι να περιμένεις από δ'άυτο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.