Jump to content

οι asus v9999 εχουν προβλημα????

Doom

Recommended Posts

Λοιπον σε ασχετα χρονικα διαστηματα (μπορει μια φορα την μερα η μια φορα την βδομαδα ή πιο αραια...) εκει που καθεται το pc χαλαει η αναλυση της οθονης και πρεπει να κανω restart για να φτιαξει .... Αυτη ειναι η 2η (ιδια)καρτα που το κανει overclocked η μανησια ... Στην πρωτη μεχρι και βιος ειχα αλλαξει...

post-242-1416071530,7241_thumb.jpg

Αγαπητε Doom εχω μεινει αφωνος.Μολις αυτη τη στιγμη ετοιμαζομουν να ποσταρω ακριβως το ιδιο τοπικ με την ιδια απορια γιατι και εγω ειμαι κατοχος μιας 9999 και τελευταια αρχισε να μου παρουσιαζει το ιδιο ακριβως προβλημα. Το κανει 2-3 φορες την ημερα αλλα μπορει να συμβει και μια φορα την εβδομαδα! Τι λες να φταιει ?

ΠΡοσεξε λεπτομερεια.Στην ΤΦΤ μου δεν παρουσιαζει τη μαυρη γραμμη αλλα ειναι ομοιομορφο το "τεντωμα" της εικονας.Νομισα στην αρχη οτι εφταιγε το μονιτορ.Εβαλα πανω ενα συμβατικο 17ρι και μου εμφανισε την μαυρη λωριδα :p

δεν ξερω ρε συ πριν ειχα 9500pro και μετα v9950 ultra δεν ειχαν προβλημα... το board αποκλειεται να ειναι... καποιο bug μαλλον... αυτη ειναι η 2η την εχω καμια 5 μερες και σημερα το εκανε 2 φορες. δεν εχω βρει τιποτα στο νετ ακομα. το μονο καλο στην ιστορια ειναι αοτι εγινε ultra αλλα δεν πεζει ρολο αυτο .δεν ξερω τι να πω πριν κανα μηνα ελεγα να το ποσταρω και ολο το ξεχνουσα...

Εγω την πηρα απο εξωτερικο αλλα το προβλημα μου το παρουσιαζει ειτε την μονταρω σε ουλτρα ειτε οχι.Ειτε την υπερχρονισω ειτε οχι. Το τροφοδοτικο μου πρεπει να ειναι οκ.Οι τασεις του ειναι σταθερες (480ρι)

Μου φαινεται οτι βρηκα μια λυση που προς το παρων δειχνει να λυνει το προβλημα :woot:

Κατεβασα τη ταση στο ΑΓΠ απο 1.65 στο 1.5. Το αφησα ολο το βραδυ να τρεχει 3Δ μαρκ και δεν εκανε corruption η εικονα!

Δοκιμασε το αγαπητε DOom και πες μου αν αλλαζει τιποτα στη δικια σου!

• 2 weeks later...

επειδη αλλαξα πλατφορμα αλλα κρατησα την Ασους 9999, πρεπει να τονισω οτι το προβλημα με την καρτα ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ. οτι ταση και να βαλω στο ΑΓΠ, δεν εμφανιζει corruption :woot:

ισως υπηρχε καποιο μικροπροβλημα ασυμβατοτητας με την Ιντελ 875...τι να πω

Εννοεις τα μνημακια της καρτας γραφικων?Δεν ξερω αλλα με την νεα μητρικη, εβαλα μπολικη ταση στο ΑΓΠ και ολα δειχνουν οκ !

Αν λες για τις μνημες του συστηματος, τις ιδιες εχω και στη νεα μητρικη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.