firefox Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2005 παρακαλώ ας κάνουν ένα post εδώ πέρα η αν δεν βαρεθούν ας μου στείλουν ένα pm. δεν πρέπει να είμαστε και πολύ βεβαια. για ερώτησης και ανταλλαγή πληροφοριών στα συστήματα μας σας θέλω.ευχάριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Μάρτιος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Μάρτιος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 η πλακα ξέρεις πια είναι? ότι αρχικά σκέφτηκα να το βάλω εδώ αλλα λέω άσε άσχετο θα είναι. το ψαχνά στα εκτος θέματος και δεν το "βρισκα" τι γίνετε λέω μου το σβήσανε? ετοιμαζόμουν να ποστάρω για να ρωτήσω που πήγε αλλα λέω δεν παο να κοιτάξω στα motherboards μισό λεπτό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Μάρτιος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 η πλακα ξέρεις πια είναι? ότι αρχικά σκέφτηκα να το βάλω εδώ αλλα λέω άσε άσχετο θα είναι.το ψαχνά στα εκτος θέματος και δεν το "βρισκα" τι γίνετε λέω μου το σβήσανε? ετοιμαζόμουν να ποστάρω για να ρωτήσω που πήγε αλλα λέω δεν παο να κοιτάξω στα motherboards μισό λεπτό..... ...:038:... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasbayern Μάρτιος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Εδώ AV8 3rd eye overclocker. Soler πώς πάει η υδρόψυξη βλέπεις διαφορά; Πάντως αυτή τη μητρική την έχουν άχτι γιατί. Εμένα μέχρι τώρα πάει ικανοποιητικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάρτιος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 γεια σας παιδια,εγω ειμαι ακομα ενας ευχαριστημενος χρηστης της Abit AV8,η ατιμη εχει PCI/AGP lock κανονικα,και πηγα 9χ250 τον 3000+ prime95 stable,εχω βαλει και το RocketBoy bios που εχει την υποστηριξη της εταιριας,οχι οτι παρατηρησα διαφορα με το αρχικο (στα μενου) αλλα λεμε τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasbayern Μάρτιος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Κανένα μονταρισμένο BIOS δεν έχει βγει ακόμα όπως πχ στη ΝF7; Πάντως το PCI/AGP lock είναι σπάσιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Απρίλιος 2, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 τελικά μονο 3 άτομα έχουμε μέσα στο forum την συγκεκριμένη μητρική?hhhhmmmmmmm........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Μια και ειχα την Asus Α8V με το VIA K8T800 Pro η εμπειρια μου με αυτη τη μητρικη και το chipset της VIA ειναι οτι τουλαχιστον η Asus παει μεχρι τα 285 max σταθερα για 3D games απο τη μερια του chipset,οταν κλειδωνει το AGP/PCI κλειδωνει και το HTT στα 4x και δεν αλλαζει ειδικα πανω απο τα 250 αν το αλλαξεις δεν bootαρει καν και δεν παει με 1Τ timing πανω απο τα 255-260 με τιποτα.Το VIA αυτους τους 6 μηνες που το ειχα ηταν απολυτα σταθερο εμεινα πολυ ευχαριστημενος αλλα δεν ειναι για πολυ μεγαλα HTT.Τουλαχιστον για την Αsus αν και πιστευω οτι και η Abit μεχρι τα 280-290 θα σταθερα δεν ειναι καλη επιλογη για οverclock του 3000+ χρειαζεται απο 3200+ και πανω για να εχεις τον 10x multiplier........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerneld Μάϊος 24, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Έτσι για την τιμή των όπλων, να δηλώσω και εγώ ευτυχής κάτοχος μιας Abit A8V-3rd eye.Βασικά, χωρίς να μπορώ να το τεκμηριώσω με αποτελέσματα από κάποιο benchmark, το σύστημα μου δίνει την ιδέα ότι είναι περί τα 5-10% γρηγορότερο από ότι πριν με την Asus A8V deluxe. Πάντα σε win περιβάλλον τρέχοντας ότι έτρεχε πάντα (office, dvd-shrink, photoshop). Μπουτάρει σίγουρα στο μισό χρόνο και είναι και σταθερότατο.Περίεργο που δεν έχει "τσουλήσει" παραπάνω η συγκεκριμένη μιας και η Abit πάντα είχε την φήμη για overclockable μητρικές.Παράπονα ένα-δυό αλλά ολίγονε εκνευριστικά,1ο, το ότι το 3rd-eye panel δεν μπορεί να δείξει την πραγματική συχνότητα της CPU σε πραγματικό χρόνο (έχω ενεργοποιημένο το cool&quite, και πάντα μου δείχνει την default συχνότητα της cpu 2.200Mhz, και ποτέ π.χ. 1.000Μhz ή οτιδήποτε ενδιάμεσο).2ο, οι μετρήσεις θερμοκρασίας της CPU είναι για τα πανηγύρια. Έχω 10-12 βαθμούς διαφορά από τον αισθητήρα του panel (Gatewatch της Aerocool) που ακουμπάει στον επεξεργαστή και την αντίστοιχη μέτρηση που δίνει η μητρική. Το αντίστοιχο πρόγραμμα monitoring της ASUS, εν αντιθέσει ήταν πολύ πιό ακριβές σε σημείο που να έχω maximum 1-2 βαθμούς διαφορά.Αυτά τα ολίγα. Γενικώς δεν ασχολούμαι με το άθλημα του καννιβαλισμ.....sorry του overclocking για να ποστάρω τίποτα πιο ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Μάϊος 24, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 2ο, οι μετρήσεις θερμοκρασίας της CPU είναι για τα πανηγύρια. Έχω 10-12 βαθμούς διαφορά από τον αισθητήρα του panel (Gatewatch της Aerocool) που ακουμπάει στον επεξεργαστή και την αντίστοιχη μέτρηση που δίνει η μητρική. Το αντίστοιχο πρόγραμμα monitoring της ASUS, εν αντιθέσει ήταν πολύ πιό ακριβές σε σημείο που να έχω maximum 1-2 βαθμούς διαφορά.1)εγώ δεν έχω κάποιο panel για μέτρησης αλλα ότι περνώ μου τι δίνη το uguru τις abit.σε full load -τρέχω πάντα SETI- μου δείχνει 52C αλλα μου είπε ένα παιδί ότι η πραγματική είναι περίπου 8C κάτω. εσύ με το gatewatch τι temps εξής σε idle και full load? ποσο κάνει αυτό το gatewatch και που το πουλάνε?2) μου κάνει εντύπωση που λες ότι την βρίσκεις αισθητά πιο γρηγορη από τιn άσους a8v.δεν κολλάω στα νούμερα που αναφέρεις αλλα αυτή η διαφορα στην αίσθηση που λες είναι 'καλο' ντοκουμεντο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerneld Μάϊος 24, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 φίλε firefox, να τα πάρω με την σειρά.Όσον αφορά το θέμα της ταχύτητας κυριολεκτώ όταν λέω ότι έχω δει διαφορά. Μακάρι να έτρεχα και κάποιο benchmark για να έχω χειροπιαστά νούμερα, αλλά και πάλι σε μένα που δουλεύω κάποια στάνταρ προγραμματα, η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Εκεί που είναι η μέρα με την νύχτα είναι κατά το μπουτάρισμα: κυριολεκτικά ο μισός χρόνος. Όσον αφορά την σταθερότητα, με την Asus είχα (μέσες-άκρες) μια φορά την εβδομάδα και ένα κρασάρισμα των windows, εδώ και ένα μήνα δεν έχω τίποτα απολύτως με την Abit.Από το aerocool gatewatch έχω συνδέσει τον ένα αισθητήρα θερμοκρασίας έτσι ώστε να ακουμπάει την CPU, και παίρνω ενδείξεις 31-33c idle - 41-45c σε full load. Την ίδια ώρα η μητρική μου δείχνει 44c idle και 52-54 full load. To asusprobe πριν είχε πιό πολύ ακρίβεια από το μguru της Abit. Σε ένα email που έστειλα στο technical support της Abit στην Ολλανδία, μου απάντησαν ότι οι μετρήσεις δεν πρόκειται να φτιάξουν με bios update (πίστευα ότι ένα bios update να "καλιμπράριζε" καλύτερα τον σένσορα θερμοκρασίας που βρίσκεται κοντά στην CPU), αλλά μου απάντησαν ότι η μητρική δεν έχει σένσορα, και ότι το μguru, χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο και μεταφράζει σε βαθμούς κελσίου ότι ένδειξη παίρνει από τον αισθητήρα που βρίσκεται μέσα στον επεξεργαστή.Αυτά τα ολίγα.To aerocool gatewatch το βρίσκεις στο Πλαίσιο στην νέα μειωμένη τιμή των 30 και κάτι ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.