BikersOnly Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2005 Καλησπέρα παίδες! Μου έχουν πάρει την παραπάνω ψηφιακή βίντεο κάμερα και θα ήθελα να μου πείτε γνώμες αν γίνεται....τώρα θα μου πείτε ότι και να γίνει έχει αγοραστεί η κάμερα....απλά θα ήθελα να σας αναφέρω τα χαρακτηριστικά της και σύμφωνα με αυτά αν μπορείτε και δεν σας κάνει κόπo να μου πείτε αν αξίζει! Η αγορά της έγινε από το εξωτερικό, και συγκεκριμένα από Dubai και κόστισε μόλις 300 euro...οπότε ότι και να είναι η τιμή της είναι πάρα πολύ καλή! Λοιπόν τα χαρακτηριστικά της : Features: 1/6"800,000 Pixel CCD 10x Optical/500x Digital Zoom Super Image Stabiliser 2.5 inch LCD Monitor Colour Night View DV Output Built-in LED Light Zoom Microphone LENS PART: Image Sensor: 1/6" CCD (800k pixels, total) F Value: F1.8(WIDE)/F2.3(TELE) Optical Zoom: 10× Variable Speed Zoom Focal Length: 2.3-23mm Filter Diameter: 27mm Lens Brand: Panasonic CAMERA PART Minimum Illumination: 2 Lux colour night view Focus: Digital AI AF / Manual l (w/ring) White Balance: Auto/In/Out/Set High Speed Shutter: Card/Tape 1/150-1/8000 sec(progressive mode;1/50-1/500 sec) Iris: Auto/Manual (including gain) Sensitivity Selector Programme AE Backlight Compensation EVF: 0.33" B/W(67 pixels) Monitor: 2.5"LCD (113k pixels) Microphone: Stereo zoom mic, wind noise reduction Date Recording: Auto Date Fade In/Out Rec.Review Camera Search EVF OSD Image Stabilizer: SIS Digital Zoom Digital Special effects: P-in-P/Wipe/Mix/Gain-up/Strobe/Trail/Mirror/Mosaic/Slim/Stretch Progressive Photo Shot Continuous Photo Shot LED Video Light VTR PART: Mechanism: Non-Shrink LCD panel light Quick start: 3.0 sec Video Head: Mig Format: DVC-SD Recording Mode: SP/LP Playback Mode: SP/LP Pause Still Advance Slow Cue/Review Variable Peed Play FF/RW Auto Recording System: PCM 12-bit 4ch/16bit 2ch Auto Dubbing Editing Index Counter: Linear Time Counter, Time Code Tape Remaining Indication Yes Playback Digital: PB DIS/Multi/Zoom/Strobe/Trail/ B/W /Monotone/Sepia/Mirror/Mosaic/Slim/Stretch Standard accessories: Panasonic NV-DS60 Remote Control AC Adapter Lithium-ion Battery AV Cable Shoulder Strap Lens Hood Terminal: S-Video Output AV Output Microphone(M3) Headphones(M3) Digital Still picture Out DV Input.Output(i-link) Accessory Shoe (cold) Sizes: Power Supply: DC 7.2V Power Consumption: 3.0W (EVF) / 4.4W (LCD) Weight (w/o battery): 440g Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της! Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να την συνδέσω με το PC και να φτιάχνω τα δικά μου DVD (κάποιο πρόγραμμα???Πως μπορώ να το κάνω αυτό??) Δυστυχώς δεν έχει USB...... Και θα ήθελα να μου πείτε "ποιοτικά" πως την βλέπετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα παίδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Μάρτιος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Η συνδεση με το pc θα γινει μεσω firewire.Αν δεν εχεις ασχοληθεί ξανά θα σου πρότεινα το studio της pinnacle για αρχή και αργότερα το premier της adobe Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Μάρτιος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 καταρχήν θα πρέπει να πάρεις μια καρτούλα firewire (50e) περίπου αν δεν έχει η μητρική σου συνδεση firewire!Οσο για την επεξεργασία θα συμφωνήσω με τον adagio , ξεκίνα με το ελληνικό studio και μετά πέρνα σε adobe premiere!Η καμερά σου μια χαρά φαίνεται πάντως!Αντε και καλα dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Μάρτιος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Καρτουλα firewire αν θα πρεπει να αγορασεις βρισκεις και με 20Ε περιπου.Τοσο τουλαχιστον ειχα αγορασει μια εγω παλαιοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BikersOnly Απρίλιος 1, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Η firewire φαντάζομαι είναι PCI έτσι? ΘΑ πρέπει να πάρω , δεν έχει η μητρική μου...Σαν σύνδεση σε σχέση με USB Πως είναι?? Πιο αργή?Πιο γρήγορη?Drivers δεν θέλει? Δλδ απλά την τοποθετώ, κάνω επανεκίνηση την βλέπουν τα XP , την συνδέω με την κάμερα και μπαίνω σε κάποιο πρόγραμμα και την βλέπει το πρόγραμμα αμέσως την κάμερα?Ή χρειάζεται και κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Απρίλιος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Η καρτα μπαινει σε pci και η απλη firewire εχει ταχυτητα πανω κατω σαν usb2.Driver νομιζω δεν χρειαζεται και το capture το κανεις μεσα απο το προγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.