spike83 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2005 HTTP Σφάλμα 403 - Δεν επιτρέπεται Internet Explorer Δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο το ιντερνετ .. μου βγαζει αυτο το σφαλμα! ! ! ! ! ! !!!!!!!!Γνωριζει κανεις????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 9, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 παιδια κανεις??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 για αρχή mozilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Μήπως έχεις βάλει κάποιον proxy server στις ρυθμίσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 9, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 τι ειναι το proxy server??? ουτε το μοζιλλα δεν μπορω να κατεβασω.. δεν μου βγαζει επιλογη download! εγω μονο firefox δουλευω. το πισι ειναι φιλης μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 ToolsOptionsGeneralConnection SettingsDirect Connection Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 μήπως έχεις κολλήσει τίποτα απ' αυτά τα adware?βασικά χωρίς νετ δεν μπορείς να λύσεις προβλήματα εκτός αν έχεις τα προγράμματα σε cd.επίσης παίζει και το format.πες περιγραφή του pc και πως μπαίνει ιντερνέτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 9, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris πες περιγραφή του pc και πως μπαίνει ιντερνέτ. XP home sp1p4 @3.0 HT 512 ram fx5200120sata aDSL forthnet @lan 384/128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 συνδέεται κανονικά στο νετ? και μετά δεν μπορεί να κατεβάσει? για εξήγα το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 9, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 1)Μπαινω να κατεβασω το μεσεντζερ, παταω επιλογη κατεβασε.. και μετα τιποτα.. 2) μπαινω yahoo.com παλι το μεσεντζερ .. επιλογη κατεβασε και μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 9, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 ρίξε το επίπεδο ασφαλείας μήπως σου τα μπλοκάρει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 9, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από DJD ToolsOptionsGeneralConnection SettingsDirect Connection μηπως γινεται να το εχω στα ελληνικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 9, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris ρίξε το επίπεδο ασφαλείας μήπως σου τα μπλοκάρει αυτό. το εχω κανει... νομιζω.... πως ακριβως????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από pro μηπως γινεται να το εχω στα ελληνικα? Tools - Εργαλεία Options - Επιλογές (?)General - ΓενικάConnection Settings - Ρυθμίσεις σύνδεσης (?)Direct Connection - Απευθείας σύνδεση (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 9, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 ντεν έκω εξπλόρερ καρδιά μου.ρυθμίσεις ίντερνετ->ασφάλεια?νομίζω στο μενού εργαλεία είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 9, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από DJDDirect Connection - Απευθείας σύνδεση (?) Αυτο δεν το βρισκω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 9, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Βγάλε ένα screenshot με το τι λέει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 9, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris ντεν έκω εξπλόρερ καρδιά μου.. ουτε και γκο φιλε εχω explorer(στο πισι μου) .. αμα ειχα δεν θα ρωτουσα μπορει και να ξερα κατι παραπανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 9, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 screen shot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 9, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 το ασφάλεια είναι η δίπλα καρτέλα. ρίξε το επίπεδο.ο υπολογιστής συνδέεται κατευθείαν με το νετ, έτσι? μέσω pppoe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.