Jump to content

Eπανεκινησης Συνεχεια??? Ηelp!

niodadd

Recommended Posts

οταν κανει restart μηπως κλάσματα του δευτερολεπτου νωρίτερα ακους το δίσκο να σβήνει και στη συνεχεια να αργει λίγο να ξεκινήσει?

αν ναι ειναι σίγουρα τροφοδοτικό αδυνατει να δώσει τάσεις. Ετσι μου εκανε και εμενα το πρωιν tagan 480....

Ειναι ενα γλυκο κλεισιμο οταν επανεκινει λες και μολις πατησα το κουμπι να ξεκινησει ο υπολογιστης δηλαδη το κλασικο restart.

κλασσικα θεμα τασης. απλα καπια στιγμη κλαταρει....

Καλύτερος τρόπο να ξετρυπώσεις τον προδότη είναι να κολλήσεις με μονωτική τους ακροδέκτες του πολυμέτρου σου σε μία τάση και να κοιτάς την οθόνη, οποιοδήποτε παίξιμο με ή και χωρίς επανεκκίνηση είναι καταδικαστικό.Άσε τα τάνγκα και πάρε Q-Tec

Άσε τα τάνγκα και πάρε Q-Tec

Αυτό τώρα είναι συμβουλή? Τελικά είσαι πολύ κακός άνθρωπος..... :077:

Παιδια το προβλημα μεγαλωνει μεχρι να ξεκινησουν τα win κανει πεντε φορες restart.Μαλλον πρεπει να ειναι το τροφοδοτικο.τι τροφοδοτικο προτεινετε γιατι εγω ειμαι ψιλοασχετος?Πηρα μεσα απο το τροφοδοτικο εναν καλωδιο με 4 pins το συνδεσα σε ενα πολυμετρο το εβαλα στο V- στο 20(ελπιζω να το κανα καλα) η ταση παιζει και με επανεκινηση του συστηματος (κανονικη) απο 6,69 εως 6,78 και σε αδρανεια 6,75-6,76-6,77 :102: :017:

Πηρα ενα με 4 pins κα το μετρησα κοκκινο μαυρο 5,14 , κοκινο κιτρινο(εχθες ηταν 6,80 περιπου) 6,90 μαυρο κιτρινο 12,06

Αν αυτή που μετράς είναι η 7άρα είναι χαμηλούτσικα.Αν είναι η 12άρα ΛΟΛΛΛΛΛ.

Ούτως ή άλλως όπως τα λες το θέμα βρωμάει τροφοδοσία.

ΕΝΤΙΤ

Δε φαίνονται άσχημες τάσεις αλλά μέτρα και σε αναμονή και σε πλήρες φορτίο και προσπάθησε να κοιτάς το πολύμετρο σε κάποια επανεκκίνηση

Είπαμε ... το πιο πιθανό είναι το τροφοδοτικό.

ΑΝ θες να το σιγουρέψεις , απενεργοποίησε κάποια εξαρτήματα όπως cd/dvd , καμμιά κάρτα pci κλπ και άστο με τα βασικά. Δες αν θα σου κάνει restart μετά από λίγο....Αν έχεις και κάποιο μόνιτορ της μητρικής ή το ΜΒΜ5 τότε παρακολούθα τις διαφορές στην τάση. Ακόμα και σωστά να μην τις δείχνει τουλάχιστον αναλογικά θα μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα..

Tagan 2.8 σε 3.3? εδώ με το noname εχω 3.18 στο 3.3

Nαι γιατι προφανως ειχε χαλασει μετα απο 6 μηνες 24/7 full load χρησης απο την αλλη το Antec 2 χρονια και κατι 24/7 full load χρησης δεν εχει μασησει μια..........

και εγω με το tagan δεν ειχα ασχημες τασεις, ποτε δεν επεφτε κατω απο 19.92 se full load (και να δουλευουν ολα μα ολα τα εξαρτηματα) αλλα για καπιο λόγο δεν αντεχε...

Πριν μιση ωρα η καρτα γραφικων παρεδωσε πνευμα εις τον κυριον :eek: :022: :( :089: Για την Ιστορια +12V 12,5-12,6 +5V 5,16 , +3,3V 3,44 :088: :081:

Σχόλιο δηλαδή σαν τι?

Ξέχνα τώρα το Tanga και πάρε κάνα σοβαρό τροφοδοτικό όπως ένα HEC ή ένα Enermax.

Tόσο απλά.

Σχόλιο δηλαδή σαν τι?

Ξέχνα τώρα το Tanga και πάρε κάνα σοβαρό τροφοδοτικό όπως ένα HEC ή ένα Enermax.

Tόσο απλά.

Συμφωνω απόλυτα και κλινω προς τα evermax.

Και εμενα το μυαλό μου στο τροφοδοτικο πηγε, reboot χωρις σφαλμα των windows ειναι συνηθος απο κακη τροφοδοσια... αν μπορεις βαλε ενα αλο τροφοδοτικο (το παλιο σου ισος) για δοκιμη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.