Jump to content

soler is now watercooled...

soler1442169065

Recommended Posts

με γειες soler, καλά clockia :) σκέφτομαι και γω κατά καλοκαίρι να βάλω κανα w/c ;)

Sorry για το off topic , αν και εγώ θα ήθελα υδρόψυξη, μήπως το θέμα πρέπει να μεταφερθεί στο δικό μας σύστημα?

Εφοσον υπαρχει κατηγορια υδροψυξη, ειναι πολυ σωστα εδω.

με κόβει η αερόψυξη.... Είμαι 3.0@3750 στους 55 full load. Αν βάλω νεράκι με βλέπω στα 3900 άνετα....

Για να πας 150MHz παραπανω οπως λες πρεπει να πεσεις 20 βαθμους κατω περιπου με το ιδιο Vcore.

Eξυπακουεται οτι στα 15 Χ 260 MHz θα αντεχει το chipset της μητρικης αλλα κι οι μνημες.

Εκει παιζει κι ο διαιρετης αλλα στο chipset δε βαζεις διαιρετη.

Πληροφοριακα ανεφερα το 2ο και το 3ο για τους νεους χρηστες.

soler αφου ο Πατριαρχης σου LOL ειχε νερο τοσο καιρο σε Ρ4 αλλα και σε Α64 γιατι καθυστερησες???

Μπορεις να πας και πιο κατω οπως ειπε ο ΔασκαλοΝερουλας.

Διοτι εχεις Northwood.

Εγω ειχα 37 βαθμους αλλα σε PresHOT 3950 - 4060ΜΗz 1.574 ρευμα.

Επειδη τα λεγαμε και στο MSN να δοκιμασεις να βρεις το MSF με τα 1.590 ρευμα (πολυμετρημενο) οπως εχεις.

Ησουν στα 3500 οπως ειπες θαρρω οτι θα παει 3530 αλλα κανεις @@ριες που δεν κρατας πινακες.

Τεσπα αφου βρεις το MSF με 1.590 Vcore τρεξε τον O/c Analyzer find frequencies/FSBs (αναστροφο προβλημα) και θετεις n=0.6 - 0.7.

Οποτε θα σου εκτιμησει το νεο MSF με τα 1.525 ρευμα (ή εστω σε μια περιοχη) μια και θες να χαμηλωσεις ρευμα.

Παντως μη δοκιμασεις να αυξησεις το Vcore αλλο ειτε αντεχει ειτε οχι.

Και βαλε τα καφτηρια να τον στρωσουν πριν αλλαξεις Vcore.

Αν ομως ειχες χαραξει την καμπυλη του επεξεργαστη σου με τα παλιοτερα ζευγη MSFs, Vcores τοτε θα τα εκανες ευκολοτερα ολα αυτα τωρα θα ψαξεις και λιγο καλα να παθεις δεν πειραζει θα μαθεις. :051:

Τα εχουμε πει αλλου περι καφτηριων δες και τις κουβεντες που εχω ανταλλαξει με τον ΚΤΜ.

Βασικά να πω μεγειά και ένα ευχαριστώ γιατί τόσο καιρό δεν είχα πετύχει μία παρουσίαση που να αναφέρει τις τιμές σε κάθε τι (μερικές τιμές ήταν σαν επτασφράγιστο μυστικό)

Μεγειές κι απο εμένα! Επιτέλους! :041::041::080:

Τώρα που θα αρχίζεις να ανεβάζεις χρησιμοποίησε οπωσδήποτε καφτήρια κι όχι vcore.

Eίχα τον ίδιο επεξεργαστή πριν ο οποίος πήγαινε μέχρι 3500 σταθερά με default vcore.

Μετά από αρκετό κάψιμο (κανά 3μερο) με τον stretcher του Sean, και με +0.025 vcore και +0.2 vagp σταθεροποιήθηκα στα 3750. Απλά όταν το καταφέρεις αυτό μην ξεσκίσεις το σύστημα στα πειράματα γιατί θα αποσυντονιστεί και μετά άντε να το συνεφέρεις πάλι!:066:

1) Γιατί ο Eleven το μονταρε.

2) Το block είναι το κλασικο το 11 το οποίο εάν θες να αλλάξεις socket απλά κόβεις με το dremel σου ένα κοματάκι plexi και τέλειωσες.

Στο άλλο που λες εσύ θέλει αρκετή μανούρα.

Oυπς μου ξεφυγε αυτο......

Μεγειες soler και καλοδουλευτα

Μια μικρη διορθωση για αποφυγη παρεξηγησης Στο ψυγειο εγω μονταρα απλα τα ρακορ για να μπορεσουν να κολληθουν στο ψυγειο .Η τιμη του ειναι μαζι με τα 2 εξτρα ρακορ που ηθελε ο soler

ΚΑι με το πλεξι καπακι θα μπορουσες να κανεις το ιδιο αλλα θα ηταν πιο δυσκολο μια που εξεχουν οι βιδες (ασε που δεν θα εδειχνε και ωραια) η να αλλαξει τελειως το καπακι αναλογα με το σοκετ

Και παλι μεγειες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.