Jump to content

400watt πραγματικα 380 και ομως αντέχει

tziamanik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το συστημα ειναι αυτο τις υπογραφης μου.

Λοιπον χτες το αφησα ολο το βραδυ με 100% cpu load και το πρωι ολα κανονικα.

4 dvdshrink 2 pass max quality (απο 5GB στα 2GB το καθενα) απευθειας απο dvd στην 1 συστοιχεια raid

+ αλλα 4 dvdshrink 2 pass max quality απο dvd9 σε dvd5 απο τον IDE στην 2 συστοιχεια raid.

+ 2 copy dvd9 απο τον IDE στον RAID 1.

To μηχανακι φωταγωγουσε λες και ηταν χριστουγεννιατικο δεντρο ολα τα λαμπακια του αναμενα.

Θερμοκρασια VGA 53 CPU 40.

Και σημερα ολα ηταν ετοιμα και με περιμεναν.

Μηπως ειναι τελικα μυθος περι χαμηλων τροφοδοτικων? :074:

Γιατι που ειναι το περιεργο ?

Μπορει να εκανε κατι δυσκολο και να δουλευαν αρκετα αλλα αυτο δε σημενει τπτ.

Ο cpu δουλευε στο 100% τπτ τρομερο,οι αντιγραφες στους δισκους δεν ειναι τπτ,τα λαμπακια κ τα fan 15watt δε βγαζουν μαζι....η vga ηταν στα χαλαρα...oυτε oc ουτε overvolt πουθενα...

Ολα φυσιολογικα....:)

δοκίμασε να φουλάρεις και την κάρτα γραφικών ταυτόχρονα κάπως, καθώς αυτή πιστεύω θα χρειάζεται τα περισσότερα watt

Νομίζω πως στο dvdshrink παίζει ρόλο η cpu αλλά ας πούνε και τα παιδιά για το τελευταίο.

πάντως το έχω πει και εγώ αυτό που λες και όχι μόνο για το τροφοδοτικό αλλά και για το ups.

Η VGA δεν πιέζεται τόσο στα βίντεα.Πάντως οι απαιτήσεις ενός κουιτού σε βατ δεν είναι 600 .Αν το ψάξεις και το πλέον απαιτητικό μηχάνημα με 400 - 450 πραγματικάβατ θα είναι ευτυχισμένο

Σωστα ειπε ο schumifer LOL εχω (δωσε βαση) πουσαρισμενο επεξεργαστη 2200 --> 2620 με ρευμα αντι για 1.500 --> 1.852 (πολυμετρημενα) :031: 6 12αρες φανες για το watercooling δυο σκληρους DVD, DVDROM και το PSU μου ειναι Εnermax 465 Watt και παει μια χαρα!

Εσυ μια κι εχεις λιγοτερο απαιτητικο συστημα εισαι ΟΚ.

Στην αναγκη παρε ενα πολυμετρο ή δανεισου απο ενα φιλο σου να σου φυγει η περιεργεια για τις τασεις.

Το πως τις μετρας, τι τιμες να εχουν θα τα δεις στο thread που λεγαμε τις προαλλες.

Kι εγω τρεχω συμπιεσεις βιντεο, DVDShrink κλπ.

Πάντως τι να πω ότι δεν φοβάμαι θα είναι ψέματα. Να φανταστείτε ότι όταν αγόρασα την GT το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να βγαλω την Pci Scsi καρτα μαζι με τον δισκο.

Το συστημα έχει και 3 8αρηδες ανεμιστήρες

Εγω γιατι νομιζω οτι στa video συμετεχει ενεργα και η VGA?

βασικκά τα περισσότερα τα κάνει ο επεξεργαστής γιατί πρόκειται για πολύπλοκες σειρές μαθηματικών συμπίεσης δεδομένων οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με γραφικά ή συναρτήσεις περιγραφής κίνησης αντικειμένων στο χώρο, έτσι το σκέφτομαι εγώ, αν θες να την φουλάρεις τρέχα ένα 3d mark...

Ειχα καταλαβει οτι και η vga ενεργουσε γιατι οταν την εκανα overclock τα λεπτα sτο dvdshrink επεφταν.

Ειχα καταλαβει οτι και η vga ενεργουσε γιατι οταν την εκανα overclock τα λεπτα sτο dvdshrink επεφταν.

Ειδικα σε αυτο το προγραμμα δεν εχει καμια μα καμια απολυτος σχεση η vga..

Ολα θεμα ψυχολογικο ειναι φιλε μου.

Μπορει απλα την 2η φορα που να το τεσταρες να υπηρχαν στην ram ετοιμα καποια κλειδια για το encrypt καποια δεδομενα ετοιμα για την συμπιεση και αλλα πολλα οποτε...λογικο.

cmos : online το εκανα ενω εφτιαχνε μια ταινια και ελεγε 30 λεπτα εκανα overclock την καρτα και μεσα σε ενα λεπτο ελεγε 23...

Τζιαμάνικ για την κάρτα γραφικών ό,τι λέει ο CMOS .

Λίγες φορές έχεις δει την αντίστροφη μέτρηση να κάνει τα δικά της?

Επίσης τους ανεμιστήρες μην τους αναφέρεις καν ως ενεργειοβόρους εκτός κι αν δουλεύουν με 1 αμπέρ ο καθένας (αν είναι έτσι πες μου που τους πήρες και πόσο κάνουν οι ωτοασπίδες σου.)

To video έτσι κι αλλιώς είναι 2D οπότε η κάρτα δεν ζοριζεται. Άσε που κάνει underclocking για να μη ζεσταίνεται.... Η συμπίεση video είναι συνδυασμός CPU, RAM και δίσκου.

Επίσης, 400W δεν είναι χαμηλό τροφοδοτικό. Χαμηλά είναι τα 300W, όχι τα 400W. Τα οποία 400W είναι υπεραρκετά για ένα σύστημα με τον εξοπλισμό του 1ου post.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.