Jump to content

Κουτί από e-shop... Με τρομάξατε...

Jikail

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είχα βάλει στο μάτι το παρακάτω κουτί

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700025

Όμως διαβάζοντας όσα λέτε για τα Innovator σταμάτησα την αγορά... Το κουτί είναι για ATHLON64 3400+ με 1 δίσκο SATA, 2 CD, 1 floppy... Δεν έχω σκοπό για o/c... Ο λόγος που πήρα αυτό είναι λόγω χαμηλής τιμής (χαμηλού budget γενικότερα) και λόγω του ότι είναι 400W (για να μη ζορίζεται και πολύ).

Ποία είναι η γνώμη σας;

Αν δεν εχεις σκοπο να ασχοληθεις με oc και με τα πραματα που εχεις,μια χαρα θα εισαι με αυτο το κουτακι! Προχωρα αφοβα στην αγορα του!

Το κουτί είναι μια χαρά και πέρνεις και τροφοδοτηκό μαζί με μόνο 53 ευρώ!

Χωρής να προσφέρει κάτι το ιδιέτερο το κουτί θα σε καλήψει, για την στέγαση του A64.

Θα σου έλεγα φίλε μου πριν το καταδικάσεις να ζητήσει να το δεις.Έχω την εντύπωση ότι πουλάνε μπόλικα από δαύτα και δεν έχω ακούσει διαμαρτυρίες.Μην επηρεάζεσαι μόνο από ανθρώπους που το συγκρίνουν με το κουτί που αγόρασαν 100 ευρώ +++ χωρίς τροφοδοτικό.Είναι σίγουρα μια οικονομική λύση.Το τροφοδοτικό αν είναι ΡΙ δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα αν δε λιώνεις στον υπερχρονισμό

Ίσως θα ήθελες να δεις και αυτήν την περίπτωση.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700038

Δεν έχω σκοπό να το πειράξω καθόλου το μηχάνημα... Το κουτί που λές schumifer είναι κουκλί αλλά είναι έτσι το σημείο που θα τοποθετηθεί ο πύργος στο γραφείο μου που δεν μένει καθόλου χώρος στο πλάι για να διώχνει τον αέρα ο ανεμηστήρ (απόσταση μόλις 1 εκατοστό δυστυχώς)... Έτσι θα χτυπάει στο ξύλο του γραφείου ο αέρας και θα δημιουργεί ανωμαλίες στην κίνηση του ανεμηστήρ.. Τώρα αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί ο εν λόγω ανεμηστήρας τότε ίσως να είναι καλό για να μπάζει λίγο αέρα μέσα..

Oι ανεμηστήρες που τοποθετούντε στο πλάι βάζουν αέρα...

Αλλά ακόμα και να έβγαζε τον αέρα θα μπορούσες πολύ εύκολα να τον ξεβηδώσεις και να τον βάλεις ανάποδα ώσετε να βάζει αέρα. :upside:

ή αν θέλεις να τον απενεργοποιήσεις μπορείς απλά να τον ξεσυνδέσεις από το μολεξ... ;)

Το εχει ενας φιλος μου. Σιγουρα δεν ειναι το χειροτερο που υπαρχει αλλα ουτε και το εργονομικοτερο. Καλο κουτι αν δεν προκειται να το μετακινεις πολλη , καθως τα πλαστικα του δεν ειναι τα καλυτερα δυνατα και θελουν προσοχη γιατι δεν ειναι ιδιαιτερα ευκαμπτα και αμα εισαι λιγο "βαρβαρος" μπορει να σπασουν.

’μα είσαι απλός χρήστης, δλδ δεν κάνεις modding και δεν επαιμβαίνεις συχνά στο μηχάνημα μια χαρά είσαι. Εγώ προσωπικά συμπαθώ ιδιαίτερα τα κουτιά (και οτιδήποτε γενικώς) με καλλή ποιότητα υλικών και κατασκευής. Μετά από το πρώτο μου ποιοτικό κουτί (ένα Chieftec DX-01W) δεν σκέφτομαι ποτέ καθόλου την αγορά ενός από αυτά που πουλάνε με το κιλό στα μαγαζιά της γειτονιάς και ούτε και τα προτείνω. ’μα πάντως έχεις περιορισμένο αρκετά budget πιστεύω είναι πολύ καλλή πρόταση. Δες ωστόσο και κάποια άλλα κουτιά όπως το Herolchi 6A19 (νομίζω έτσι λέγεται) που το θεωρώ σαφέστατα καλύτερο κουτί και είναι κορυφαία πρόταση στα λεφτά του.

Δυστυχώς το e-shop δεν έχει Chieftec... Το καλό είναι ότι το κουτί στην περίπτωσή μου ίσως και να μην ανοιχτεί ποτε... Όταν έρθει η ώρα του θα πεταχτεί με όλο το περιεχόμενο... Δεν κάνω και πολύ συχνά αναβάθμιση... Θα το πάρω το αποφάσισα... Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.