sakis_the_fraud Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 Οποιος ξερει που μπορουμε να βρουμε plexy εδω στην Θεσσαλονίκη ας το πει και σε μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Εγώ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Δελφών με Μακεδονίας (εκεί που ενώνονται)Κουτιανουδης αν θυμάμαι καλά το όνομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Απρίλιος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 κουτιανουδης ..οπως προειπαν..εχει γελιο ο τυπος ειναι αναλογα με τις μερες του...αμα μπεις και μιλαει με κανεναν(μπορει να λενε και για μπαλα) ,ασχετα τι λενε ..μην διακοψεις ..φορτωνει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 10, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Εγώ....... Για να μην παρεξηγηθώ με το εγω δεν εννοούσα οτι πουλάω πλέξυ αλλά οτι ξέρω που μπορείς να βρείς πλέξυ ,αστειευόμενος με την τρόπο που έκανε την ερώτηση ο Σάκης Και για να είμαι και στο θέμα Acryl Design 11o χλμ Θεσσαλονίκης-Χαλκηδόνας.Εχει τα πάντα απο πλεξυ αλλα και φτιάχνει και κατασκευές Εχω δει επίσης και ένα μεγαλο καταστημα με κατασκευές πλέξυ πανω στον δρόμο απο Ευοσμο για Ηλιούπολη Αν ο Σακης το βρήκε ας μας πει την διεύθυνση Επισης κάθε καταστημα που κάνει φωτεινές επιγραφές θα μπορεέσει να σε εξυπηρετήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Απρίλιος 10, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 To acryl design εχει και μαγαζι στην Φραγκων αν βολευει τωρα που το θυμηθηκα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Απρίλιος 22, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 Acryl Design11o χλμ Θεσσαλονίκης-Χαλκηδόνας.Εχει τα πάντα απο πλεξυ αλλα και φτιάχνει και κατασκευές Εχω δει επίσης και ένα μεγαλο καταστημα με κατασκευές πλέξυ πανω στον δρόμο απο Ευοσμο για Ηλιούπολη Αν ο Σακης το βρήκε ας μας πει την διεύθυνση Το βρηκα! και η καρτουλα με διευθυνσεις και τηλεφωνα... [ATTACH]2586[/ATTACH] thanks eleven! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 22, 2008 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 Το βρηκα! και η καρτουλα με διευθυνσεις και τηλεφωνα... thanks eleven! Ωραίος ο Σακης ..... Βασικά όμως εννοούσα την διεύθυνση για το μαγαζι στον Εύοσμο ,αλλά και αυτη χρήσιμη είναι Τελικά βρήκες αυτό που ήθελες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Απρίλιος 22, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 Ωραίος ο Σακης .....Βασικά όμως εννοούσα την διεύθυνση για το μαγαζι στον Εύοσμο ,αλλά και αυτη χρήσιμη είναι Τελικά βρήκες αυτό που ήθελες? το υποκαταστημα ειναι στον Εύοσμο! το πηρα το plexy, λιγη δουλεια θελει ακομη και ετοιμο. μαλλον σημερα το απογευμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 8, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Aφου γύρισα ολη την θεσσαλονίκη με τα ποδιά γιατί ο άπληστος ΝP δεν έχει χρόνο να πάει να με πάρει..Εχει ένα μαγαζί με επιγραφές στην περιοχή Αγελλάκη στο κάπου γύρω του Harryspot..Αφού ζήτησα ένα κομμάτι 60x60 3mm,με λέει ο τυπάς οτι αγοράζει το plexy 28€+ΦΠΑ επικαλούμενος οτι το πετρέλαιο εχει ακριβύνει και οτι θέλει αμοιβή για το κόψιμο και οτι θα με εβγενε κανενα 40€.GV says: Δεν χτυπάς το κεφάλι σου να βαρέσουν τα αυτια΄ς παλαμάκια?(με βολιώτικη προφορά) Αφου δεν βρήκαμε τύχη εκεί,(ρωτώντας πας στην πόλη),ο δρόμος μας έβγαλε Αγιου Δημητριού απέναντι απο την ΔΕΗ..28€ και αυτός..lolΤελος απο τα ψηλά κατεβήκαμε στον Βαρδάρη απέναντι απο την αστυνομια σε ενα μαγαζι που πουλαει εξοπλισμο για καταστηματα..56€ το 60x60.H εκδρομη σταματησε εκει γιατι το ποδαρακια καηκαν.:Dbanana Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 8, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 practiker? εγω απο εκει επαιρνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 8, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 practiker? εγω απο εκει επαιρνα...Δεν κάηκε αυτό?το έφτιαξαν?Ασε που δεν εχω του-του για να παω.Ισως κανω μια βολτα στην φραγκων το σαββατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Μάϊος 8, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Το Praktiker άνοιξε αλλά είναι το 1/10 του παλιού! Κανονικά (ολόκληρο) θα ανοίξει το καλοκαίρι λένε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.