Jump to content

Παιδιά θέλω τήν γνώμη σας

PaPa-ZorD

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενας φιλος μου εχει την GeForce FX5700 256mb απο την PIXELVIEW και εγώ έχω τήν NVIDIA NX6600GT-TD128E από τήν MSI και ο φίλος μου λέει οτι η δικιά του είναι πολύ καλύτερη από τήν δικιά μου .Πείτε μου τήν γνώμη σας για το θέμα

:innocent:

Προτείνω ανταλλαγή της δικιάς μου mx440 με την δικιά σου για να μπορέσεις να τον κοντράρεις λιγάκι....

Αυτός μάλλον θα σκεύτεται "Η δικιά μου έχει 256 mb memory η δικιά σου 128.Σε περνάω άρα ή δικιά σου είναι άχριστη!!!!":)

Τέτοια έχω ακούσε μπόλικα και προσπαθούσα πάντα να εξηγήσω στον άλλον πως έχουν τα πράγματα... πλέον.. πετάει ο γάιδαρος? πετάει !

Αρχική απάντηση από TRoboCop

:toomuchne

λολ πες του να έρθει εδώ να γραφτεί και να το πει :hehe:

Εεεεεεεεεεεεεεεερεεε γλεντιαααα....πωπωπωπω...τι εχει να ακουσει.....

:sorry:

Αρχική απάντηση από chill-out

Εεεεεεεεεεεεεεεερεεε γλεντιαααα....πωπωπωπω...τι εχει να ακουσει.....

:sorry:

:rofl:

Ελπίζω να έρθει και με παρέα γιατί αλλιώς θα είναι μονος του και ανυπεράσπιστος και θα τον κλάψουμε τον καημένο:hehe::rofl::hehe:

Και μένα ένας φίλος έλεγε ότι το αμάξι του τρέχει με 260 τελική διότι το κοντερ έχει ένδειξη μέχρι 260!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.