Jump to content

overckloking ποσοι απο σας;

def

Recommended Posts

καταρχην να ζητησω συγνωμη αν αυτο το δημοσιευμα το εβαλα σε λαθος κατηγορια.θα ηθελα να ρωτησω ποσοι απο εσας ασχολειστε συστηματικα με το overcloking.

εννοω οτι τον υπολογιστη σας πιο πολυ αν τον χρεισημοποιειτε για overcloking παρα για κατι αλλο,αν ειστε κολλημενοι

Μα ο σκοπός του o/c είναι η βελτίωση των επιδόσεων του συστήματος σε εφαρμογές κλπ.

για ποση ωρα κρατατε υπερχρονισμενο το συστημα σας;δεν σας ζοριζει οταν δωσετε μια αυξηση 20% παραπανω απο την κανονικη:θελω να πω δηλαδη αν παιζεται το doom3 με την αυξηση που κανατε η θερμοκρασιες πως ειναι;

για ποση ωρα κρατατε υπερχρονισμενο το συστημα σας;δεν σας ζοριζει οταν δωσετε μια αυξηση 20% παραπανω απο την κανονικη:θελω να πω δηλαδη αν παιζεται το doom3 με την αυξηση που κανατε η θερμοκρασιες πως ειναι;

εμ... για παντα....

αμα κανεις oc φροντιζεις και για ψυξη...

Ετσι....

Και εγω για παντα αμα ειναι...

Βασικα δε νομιζω να υπαρχει χρηστης που να εχει κανει οc Μονο για να δει ποσο μπορει να παει παραπανω κ μετα να το κρατησε παλι στα κανονικα....

Κ εγω πηγα να το δοκιμασω αυτο αλλα μετα ολο με ετρωγε να το ανεβασω:D

Θεμα επιδωσεων τωρα για τα μικρα oc τι θεμα να υπαρξει.....

20% επιδωσεις 80% ψιχολογικο και δε νομιζω καποιος να διαφωνει....

(μη ποσταρετε καμια φοτο με τρελες διαφορες σε κανα benchmark επειδη ξαναγινε)

Οπως θα εχεις δει πιστευω στα φορουμ το κυριο θεμα συζηησης ειναι το overclocking. Αρα οπως ειπε και ο Τασος ενα ποσοστο αρκετα μεγαλο ασχολειτε με oc και αρκετοι απο αυτους ειναι τραλλαμενοι.

Κακια συνηθεια... αν το αρχισεις δυσκολα το σταματας!!!

Ναι κι εγω περιμενω να παρω benches απο τον mobile του NoDsl...:p! Eλα ομως που δεν εχω flopy να φορτωσω του drivers του controler και περιμενω να με παρει ενα παιδι τηλ να μου δανεισει τι δικια του γιατι απο το 1ο pc μεχρι να βγαλω τη flopy θα κανω πανω απο ωρα και το ιδιο για να την βαλω παλι...

πιστευω τα παιδια καλυψαν και εμενα!!να φανταστεις το overclocking ειναι το ποιο πολυεξοδο πραγμα για την τσεπη ενος αντρα μετα τις γυναικες και συνεχιζουμε να το κανουμε!!

Ναι αστα να πανε με το που ετρεχα toast και πηγαινε ο cpu full load η +12 απο 12,09 πηγαινε 11,80 τις αλλες δεν τις μετρησα τα παρατησα :p! Βαριομουν να βγαζω και το antec απο το 1ο pc οποτε τελικα δεν εκανα και τπτ στο τελος εκτος απο μια τρυπα στο νερο! LOL... Βεβαια ισως δοκιμαστει και με το θυριο το antec και δειξει εκει τι μπορει να κανει πραγματικα το κομματι αυτο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.