kbilly13 Απρίλιος 4, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 οι BUFFALO δεν ανηκουν στα Qualified Vendors List της ASUS να με ανησυχει ή οχι?εκτός αυτού, σε 2 nforce2 motherboards όπως είπα, είχαν σοβαρότατο πρόβλημα! (Aυτές με τα MT chips, που σε άλλες πλατφόρμες απογειώνονται!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gel Απρίλιος 5, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Οι Buffalo έχουν τσιπάκια ...Buffalo και είναι από ...Αμερική (τι άλλο?) :003: Κατά τη γνώμη μου είναι μια πολύ συμφέρουσα αγορά, γι' αυτό και άποφάσισα να την κάνω, όπως βλέπετε και στην υπογραφή μου...Τώρα, για τα χαρακτηριστικά της όποιος θέλει να με ρωτήσει κάτι ευχαρίστως, μια και δεν ξέρω τι θέλει ο καθένας... Πάντως είναι specified 2.5-3-3-6 σε default DDR400. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Απρίλιος 5, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Οι Buffalo έχουν τσιπάκια ...Buffalo και είναι από ...Αμερική (τι άλλο?) :003: Δεν είναι απόλυτο αυτό...Μέχρι και Winbond BH-5 είχαν κάτι παρτίδες παλιότερα!Για μένα, μάλλον δεν θα πρέπει να μιλάμε για Brand, αλλά για chips, όταν αναφερόμαστε σε μνήμεςΌπως οι δικές μου Twinmos π.χ. που έχουν (στην ουσία) τα ίδια chips που φοράνε οι πανάκριβες OCZ VX, και παρόμοια συμπεριφορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Απρίλιος 5, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 2 σετ με τα ίδια chipakia μπορεί να έχουν διαφορά σε επιδόσεις όμως και λόγω διαφορετικού pcb ,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Απρίλιος 5, 2005 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 κάποια μικρή διαφορά μπορεί να υπάρχει όντως, αλλά σίγουρα πιο πολύ ρόλο παίζουν τα chips παρά η μάρκα της μνήμηςπαραδείγματα πάρα πολλά!... μην σας κουράζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 5, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Μιλάμε για τις ίδιες του eshop? Εκεί που τις έχεις σε τι χρονισμούς είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gel Απρίλιος 6, 2005 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Δεν είναι απόλυτο αυτό...Μέχρι και Winbond BH-5 είχαν κάτι παρτίδες παλιότερα!Για μένα, μάλλον δεν θα πρέπει να μιλάμε για Brand, αλλά για chips, όταν αναφερόμαστε σε μνήμεςΣυμφωνώ στο τελευταίο, αλλά αφού τα τσιπάκια επάνω γράφουν Buffalo γιατί να μην είναι Buffalo?@schumiferΝαι, αναφέρομαι σε αυτές του e-shop!Για περισσότερες πληροφορίες και τεστ δείτε και εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 6, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Σου έγραψα κάποια πράγματα σε εκείνο το θέμα που άνοιξες για τις μνήμες .Ρίξε αν θες και μπορείς μια ματιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.