Jump to content

Lan Party Disclaimer

totally_wired

Recommended Posts

Είχα από καιρό στο μυαλό μου να το κάνω αυτό. Αλλά έχουμε καιρό να οργανώσουμε κάτι καλό μέχρι το πάσχα...

Από κάπου πρέπει να αρχίσουμε...

(add είναι σαφές ότι το επίσημο thelab.gr δεν έχει για την ώρα σχέση με το party)

(add2 είναι σαφές ότι δεν υπάρχει ακόμα ο.ε. αλλά και οτί το disclaimer αυτό είναι εδώ για να πάρει την μορφή που εμείς θέλουμε)

Disclaimer Ver 0.1

Ο κάθε συμμετέχον στο party αποδέχεται τα παρακάτω

Γενικά

· Σκοπός του Lan Party είναι η πάσης φύσεως ανταλλαγής δεδομένων και multiplayer gaming καθώς και ότι άλλο αρέσει στα παιδία που δεν σταματούν να παίζουν ποτέ!©

· Το Lan Party το διοργανώνουν οι συμμετέχοντες στο party. Υπάρχει οργανωτική επιτροπή (ο.ε.) η οποία δεν έχει καμία εξουσία απέναντι στους users (aka συμμετέχοντες) απλά έχει εκτελεστική εξουσία στα πλαίσια που οριοθετεί το disclaimer αυτό.

· Το disclaimer αυτό φτιάχτηκε από users για users.

· Όλοι οι users είναι ομότιμοι και στην διαδικασία αλλά και στο δίκτυο.

Οικονομικά

· Η ο.ε. οφείλει να έχει τα οικονομικά του party διαθέσιμα και δημοσιευμένα πριν, κατά την διάρκεια και μετά από party.

· Η οικονομική συμμετοχή προκαταβάλλεται

· Εάν υπάρχει περίσσευμα τότε αποφασίζεται από τους users τι θα γίνει με τα χρήματα. Ή θα δίδονται πίσω με μορφή χρημάτων ή με την μορφή παροχής CDR/DVDR, φαγητού, ποτού ή κρατούνται για το επόμενο party.

· Εάν κάποιος πληρώσει και δεν έρθει τότε τα χρήματα επιστρέφονται μόνο εάν υπάρχει περίσσευμα.

· Εάν κάποιος έρθει ενδιάμεσα του party και αφού υπάρχουν θέσεις τότε πληρώνει ολόκληρο το ποσό.

Επί του party

· Ο κάθε user είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του καθώς και για την ασφάλεια του συστήματος του. Η ο.ε. επιτροπή δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημία ή απώλεια του εξοπλισμού των users είτε προέρχεται από άλλους users ή από τρίτους ή από τα δίκτυα δεδομένων ή ρεύματος

· Ο κάθε χρήστης δικαιούται μία θέση στο switch αλλά επιτρέπεται να γίνει uplink του χρήστη με δικό του switch καθώς και να πάρει και 2ο ή 3ο I.P. Προφανώς δεν επιτρέπεται να συνδεθεί μέσω uplink switch άνθρωπος εκτός party.

· Το εάν θα επιτρέπονται άνθρωποί εκτός party θα το αποφασίζουν οι users στην αρχή του party.

· Η ο.ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για το είδος και την ποιότητα των δεδομένων που διακινούνται στο δίκτυο. Η επιτροπή όμως θεωρεί αυτονόητο (αν και είναι στην ευγενική διάθεση των users) ότι δεν θα υπάρχει παιδική πορνογραφία καθώς και προγράμματα της Μικροσοφτ.

· Απαγορεύονται αυστηρά τα ηχεία.

· Τα gamings διεξάγονται με αποκλειστική ευθύνη των users. Είναι στην ευγενική διάθεση μεγάλων block users να ανακοινώνουν το game καθώς και την ώρα και τις άλλες λεπτομέρειες του game έτσι ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος και single users.

· Ανάλογα με την περίπτωση θα αποφασίζεται εάν το party θα είναι 24/24.

· Η καθαριότητα του party κατά την διάρκεια του είναι αποκλειστική ευθύνη των users. Σύμφωνα με την συμφωνία μίσθωσης και τα οικονομικά του party θα υπάρχει καθαρίστρια για το τέλος.

· Η ο.ε. δεν έχει δικαίωμα να βγάλει κάποιον user εκτός party αλλά έχει δικαίωμα να τον βγάλει εκτός δικτύου εάν είναι γεμάτος worm/virus ή εμποδίζει την ομαλή διαδικασία του party. Δικαίωμα να βγάλουν κάποιον user εκτός party έχουν μόνο οι ίδιοι οι users εάν υπάρχουν συστηματικά παράπονα.

Αν και είμαι νέος στο Lab, θα γούσταρα τρελά να έρθω σε παρτυ. Καλώδιο δεν έχω ακόμη (άλλα άμα κλείσει πάω και πέρνω) κάρτα δικτύου έχω 10/100/1000 μόνο που είμαι λίγο άχρηστος απο games :o (αλλά δεν πειράζει θα το παίζω σάκος μποξ :laughing:

Πρεπει να φερεις απαραιτητα και pc φανταζομαι ετσι?Διοτι μεχρι να παρω το καινουργιο αυτο που εχω για καμια πασιεντζα Online κανει μονο....παντως αν καποιος θελει να μου δανεισει το pc για λιγες ωρες θα το εκτιμουσα δεοντος.

Αρχική απάντηση από tyxeros

Κανας securitας θα υπαρχει για την προστασια απο τυχον κακοποια στοιχεια?

Εσύ το λες για πλάκα αλλά το βράδυ εάν κλείνει για 6 ώρες πχ 2-8 καλό θα ήταν να υπάρχει. Εγώ το είχα γράψει στο χειρόγραφο. Αλλά δε το έβαλα για να μη σας τρομάξω...

• 3 weeks later...

Θα γίνει ένα poll σύντομα σχετικά με όλα τα σαββατοκύριακα από 15 μαρτίου μέχρι και το weekend των βαίων για να δούμε πότε μπορεί και πότε θέλει ο κόσμος. Και μετά θα κάνουμε επαφές που ας ελπίσουμε θα αποδώσουν ένα μέρος όπως θα το θέλαμε.

Χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμμ........

Ενδιαφέρομαι κι εγώ, αν και δεν μένω Αθήνα, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είμαι κι εγώ μέσα.

+ ένας κολητός ο οποίος δεν έιναι μέλος εδώ (ισως και ένας ακόμα σκάσει μύτη).

Καλό όμως θα ήταν στο disclaim να ανγράφονται τα άκρως απαραίτητα που πρέπει να έχει ο κάθε χρήστης καθώς και το ποσό που θα πρέπει να διαθέσει (πάνω-κάτω).

Και μια ερώτηση, στο lan party αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουν όλοι games;;; :p :p :p

Αρχική απάντηση από Aligator21

Χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμμ........

Ενδιαφέρομαι κι εγώ, αν και δεν μένω Αθήνα, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είμαι κι εγώ μέσα.

+ ένας κολητός ο οποίος δεν έιναι μέλος εδώ (ισως και ένας ακόμα σκάσει μύτη).

Καλό όμως θα ήταν στο disclaim να ανγράφονται τα άκρως απαραίτητα που πρέπει να έχει ο κάθε χρήστης καθώς και το ποσό που θα πρέπει να διαθέσει (πάνω-κάτω).

Και μια ερώτηση, στο lan party αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουν όλοι games;;; :p :p :p

Είναι αρκετά νωρίς ακόμα για αυτά... Τα χρήματα μάλλον θα είναι μέχρι 20...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.