Jump to content

σωληνες για υδροψυξη

MADKiller7

Recommended Posts

γεια σε ολους,ξερει καποιος που θα βρω σωληνες για υδροψυξη (απο ελλαδα),η chekmate δεν εχει στοκ απ οτι ειδα.κσι δεν μενω αθηνα(εψαξα στο νετ αλλα τζιφος).αν μπορει καποιος να μου πει ωστε να το πω σε εναν φιλο μου να τους παρει να μου τους στειλει.εψαξα εδω που μενω και μονο που δεν τους @$#@%@:071: :071:

εγω ρωτησα σε pet shop και μονο που δεν τους εβρισα,απλο λαστιχο μου ειπαν ΕΛΕΟΣ.

δεν ειχαν καν αντλια τις προκοπης εδω.ρωτησα για hydor η eihem και στο ενα (απο τα 2 μαγαζια) μαγαζι μου ειπαν οτι δεν τις ξερουν κιολας.

Μαλλον το συγκεκριμενο μαγαζι ηταν για τα μπαζα.

Κοιτα σε μεγαλα pet shop.

@Τωρα ειδα οτι εισαι στην Συρο οποτε ειναι λογικο.

Ο φιλος σου αθηνα δεν θα ψαξει?

Αν ναι θα βρει σιγουρα σε καποιο μεγαλο μαγαζι.

Απο καλλιθεα μερια, εχει Eheim σε ενα πανω στην Θησεως (Ελευθεριου Βενιζελου) οπως κατεβαινεις προς παραλια στο δεξι σου χερι, 1 φαναρι πριν την Αγια Ελεουσα.

off topic

δεν μενω συρο,για αλλους λογους το εβαλα εκει.παλια :057: απο εκει

in topic

ευχαριστω παιδια,για τις πληροφοριες,αν εχει και καποιος αλλος προταση για μαγαζι δεκτη.

Aπο θεσσαλονικη οπως ειπε και ο σολερ, εχει στο Quicko mega pet. Υποψιν οτι τωρα που πηγα την παρασκευη μολις τελειωσαν και μου ειπαν για αυριο(πεμπτη). Εγω θα παρω για μενα οποτε αν θες πες μου να σου παρω και σενα και να στους στειλω...τωρα αν δεν θελεις να πεις που μενεις δημοσια...πμ. :)

in topic

ευχαριστω παιδια,για τις πληροφοριες,αν εχει και καποιος αλλος προταση για μαγαζι δεκτη.

Εγώ πάντως τους δικούς μου eheim τους πήρα από το Pet champion.

Έχει 4 μαγαζιά.

1) Παπανικολή 40, Χαλάνδρι, τηλ: 2106855791-2

2) Σωρού 19, Μαρούσι, τηλ: 2106105193

3) Κύμης 16, Καλογρέζα, τηλ: 2102713616

4) Πεντέλης & Ιωαννίνων 1, Χαλάνδρι, τηλ: 2106825174

Εγώ πάντως τους δικούς μου eheim τους πήρα από το Pet champion.

Έχει 4 μαγαζιά.

1) Παπανικολή 40, Χαλάνδρι, τηλ: 2106855791-2

2) Σωρού 19, Μαρούσι, τηλ: 2106105193

3) Κύμης 16, Καλογρέζα, τηλ: 2102713616

4) Πεντέλης & Ιωαννίνων 1, Χαλάνδρι, τηλ: 2106825174

thnx για τις αναλυτικες πληροφοριες,θα επικοινωνησω με γνωστο μου στην αθηνα να παει να παρει.;)

Kι εγω με σωληνες eheim ειμαι! Ειναι μαλακοι οπως και να το κανουμε αν ηταν και διαφανοι θα ηταν ακομα καλυτερα, οχι οτι με χαλαει το πρασινο! Αλλα ειναι λες και περνας νερο για ποτισμα φενεται...

Kι εγω με σωληνες eheim ειμαι! Ειναι μαλακοι οπως και να το κανουμε αν ηταν και διαφανοι θα ηταν ακομα καλυτερα, οχι οτι με χαλαει το πρασινο! Αλλα ειναι λες και περνας νερο για ποτισμα φενεται...

απο διαφανους σωληνες τι μαρκες υπαρχουν,εκτος τους tygon που ακουω συνεχεια,ειναι πολυ ακριβοι.με τους eihem μπορω να βαλω uv "χρωμα" μεσα στο νερο αλλα να φαινεται ο φωσφωρισμος (πρασινο και το uv) η οχι επειδη ειναι πρασινοι?

Ε...τι χρωμα uv?

Tωρα που το ξανασκεφτηκα...ναι θα φαινεται...ειναι πρασινοι αλλα βλεπεις ανετα "διαμπερικα". Οποτε πιστευω να φαινεται ανετα.

πρασινο uv για να μην χαλασω την αποχρωση με τους σωληνες.τουλαχιστον να μοιαζει σαν ραδιενεργο που βλεπουμε στα παιχνιδια.

θα φαίνεται...από την στιγμή που o σωλήναw δεν είναι αδιαφανής θα αφήνει κανονικά την ακτηνοβολία να περάσει άρα μια χαρά θα φαίνεται το reactive της υπόθεσης.

sorry παιδια για τις noobo ερωτησεις μου αλλα ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι στην waterland.:023:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.