Jump to content

MUSTEK UPS 800 USB

forwardS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκέφτομαι να πάρω το παραπάνω ups. Είναι αθόρυβο? Ξέρω ότι το 600αρι είναι αθόρυβο και πιθανότατα καλύπτει τον barton 2600+@2800 με 17 τφτ 2 σκληρούς και 480 τροφοδοτικό, αλλά θέλω να με καλύπτει και σε μια πιθανή μελλοντική αναβάθμιση.

Όποιος το έχει δοκιμάσει ή έχει να προτείνει κάτι άλλο ας ποστάρει εδώ.

Το 600άρι καλύπτει ακριβώς ότι βλέπεις στην υπογραφή μου ( PC + 19'' ).

πόση ώρα κρατάει john_dr? Κάνει αυτόματα shutdown ή κλείνει απότομα μόλις τελειώσει η μπαταρία?

Κάνει shutdown. Και τα δύο τα κρατάει περίπου 4-5 λεπτά ανοιχτά, αν και δεν το έχω δοκιμάσει με τον Α64. Με τον Α64 σε idle κατάσταση, έχει μικρότερο load το UPS από ότι είχε με τον Sempron και πολύ περισσότερο με τον Barton. Σε full load o A64 ζητάει όσα και ο Barton επίσης σε full load.

Y.Γ. Μπορεί να το δοκιμάσω και να κάνω ένα edit αργότερα στο post για να μην λέμε και ότι μας κατέβει.

4 λεπτά και κανονικό shut down τελικά...

thanx man.

Θα το χτυπήσω τελικά το 600αρι, αφού με καλύπτει και σε athlon64. :001:

Εγώ σκέφτομαι και το εξής. Επειδή πρόκειται για μικρό και αθόρυβο κουτάκι οπότε δεν αποτελεί πρόβλημα όσον αφορά τις διαστάσεις του, όταν πλέον δεν θα με καλύπτει θα αγοράσω άλλο ένα 600άρι ( ή και 800άρι - μέχρι τότε... ), και στο ένα θα βάλω την οθόνη και ότι άλλο περισσεύει και στο δεύτερο το κουτί.

Α!!! Μια συμαντική λεπτομέρια. Το test έγινε με την οθόνη ανοιχτή στα 1280Χ960@85Hz και την cpu σε ημι-idle κατάσταση.

Είχα ανοίξει την εφαρμογή της κάρτας TV και είχα ένα 15-25% load στο επεξεργαστή.

Η 5900 ήταν κανονικά σε 3D χρονισμούς 400/700, αν και δεν θα έλεγα ότι έκανε και τίποτα το σπουδαίο εκείνη την ώρα ώστε να τραβάει ρεύμα...

γνωμη μου είναι ότι με δεδομένη την μικρή διαφορά τιμής 600 - 800 (~25 Ευρώ) καλύτερα να πας στο 800αρι

η διαφορά είναι στα 30Ε στο Mustek (50% πάνω από το 600αρι) και για εμένα δεν αξίζει αφού με καλύπτει και για τον barton και μελλοντικά σε a64. 4 λεπτά είναι υπέραρκετός χρόνος να κλείσω το σύστημα- δεν περιμένω να με κρατάει η μπαταρία για να παίζω παιχνίδια όταν το ρεύμα θα έχει έχει κοπεί.

Επίσης το ότι είναι αθόρυβο για μένα είναι πάρα πολύ θετικό. Και όπως είπε και ο john_dr αν κάποια στιγμή δεν με καλύψει αγοράζω άλλο ένα και έχω κάλυψη 360Watt+360Watt χωρίς καθόλου επιπλέον θόρυβο και με μικρότερο κόστος.

Btw το πήρα το ups και το φορτίζω. Κατα το βραδάκι θα το συνδέσω με το pc οπότε θα κάνω και ένα μικρό testing.

Λοιπόν μετά από ένα τεστ που έκανα οι εντυπώσεις είναι θετικότατες.

Με το κουτί και την οθόνη κράτησε 10 λεπτά από τα οποία 7-8 λεπτά είχα ανοιχτό το dscaler με cpu usage 35-55% περίπου.

Το μόνο που με χάλασε ήταν ότι δεν έκανε αυτόματο shutdown αλλά οταν τελείωσε η μπαταρία έκλεισε απότομα το pc. Μάλλον φταίει που δεν το έχω συνδέσει ακόμα με το pc και δεν έχω βάλει ακόμα το software.

Προτείνεται πάντως ανεπιφύλακτα. :028:

Λοιπόν μετά από ένα τεστ που έκανα οι εντυπώσεις είναι θετικότατες.

Με το κουτί και την οθόνη κράτησε 10 λεπτά από τα οποία 7-8 λεπτά είχα ανοιχτό το dscaler με cpu usage 35-55% περίπου.

Το μόνο που με χάλασε ήταν ότι δεν έκανε αυτόματο shutdown αλλά οταν τελείωσε η μπαταρία έκλεισε απότομα το pc. Μάλλον φταίει που δεν το έχω συνδέσει ακόμα με το pc και δεν έχω βάλει ακόμα το software.

Προτείνεται πάντως ανεπιφύλακτα. :028:

Εννοειται οτι φταιει αυτο.Αν το συνδεσεις παιζει shutdown με χρονοδιακοπτη η σε καποια λεπτα που εχεις ορισει εσυ.

κατέβασα το commander pro γιατί το πρόγραμμα στο cd ήταν μάπα εντελώς αλλά μόλις πάω να ρυθμίσω το ups από windows (δεξί κλικ στο desktop- screen saver-power-ups) κάνει από μόνο του shutdown. Αυτά με τη usb θύρα γιατί με τη σειριακή έσβηνε το pc στα καλά καθούμενα :105:

Βασικά δεν έχω δοκιμάσει καθόλου το build in των Windows ( σε εμένα διαθέτει μόνο σειριακή θήρα το UPS ). Αλλά το commander pro μια χαρά shutdown σου κάνει μόλις διαπιστώσει ότι η μπαταρία αδειάζει.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.