Futuristic Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2005 Έχω μια ASUS 9600XT και έχω εγκαταστήσει το ASUS smartdoctor. Όταν το τρέχω μου παρουσιάζει ότι έχω πρόβλημα και συγκεκριμένα μου γράφει ότι το motherboard δεν παρέχει 3.3V voltage στην AGP!!!! και μου ανάβει κόκκινο!!!! Το mobo είναι ένα ASUS P4PE. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Τί μπορεί να φταίει???
Futuristic Ιανουάριος 9, 2005 Author #3 Ιανουάριος 9, 2005 η mobo δίνει 1.5V και το ίδιο μου λέει και στο bios. Πάντως εδώ και ένα χρόνο δουλεύει κανονικα....
DJD Ιανουάριος 9, 2005 #4 Ιανουάριος 9, 2005 Με 3.3v δούλευαν οι πρώτες AGP κάρτες οι οποίες δεν μπορούν να παίξουν στα καινούρια motherboard. Προφανώς το Smart Doctor κάτι άλλο εννοεί.. ένα screenshot;
TROIDX Ιανουάριος 9, 2005 #6 Ιανουάριος 9, 2005 Εχει παρατηρηθεί ότι το smart doctor μάλλον προβλήματα δημιουργεί.Σ'εμένα έδειχνε οτι σταμάταγε το cooler της vga.Σε άλλους διάφορα άλλα "καλά".Καλύτερα να το βγάλεις για να μπορείς να δουλεύεις ήρεμα με το pc σου.
Snake Ιανουάριος 9, 2005 #7 Ιανουάριος 9, 2005 Βγάλτο.Κι εμένα μου έδειχνε χίλιες δυο βλακίες κατι θερμοκρασίες που είχα 300 βαθμούς.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.