Jump to content

OCZ PC3200 EL: Πρόβλημα με latency!!!

RemAliPasas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν παιδιά βοήθεια!!!

Έχουμε και λέμε. Μόλις αγόρασα την OCZ PC3200 EL, 512MB (1 dimmακι). Δουλεύει στα 2-3-2-6.

Διάβασα από ένα ξένο forum (dev hardware) ότι ένας τύπος την έκανε να τρέχει στα 2-2-2-6 (και μάλιστα την έφτασε στα 233+). Αν είναι δυνατόν :blink: !!! Εγώ μετά κόπων και βασάνων δεν κατάφερα τίποτα απολύτως!! Μήπως φταίει η μητρική - Κ8ΤΝΕΟ-FSR;;;

Πάντως γενικότερα, όταν πάω να υπερχρονίσω το σύστημα, το μόνο που καταφέρνω είναι μια υποτυπώδης άυξηση της τάξης των 4~5MHz. Για να ανεβεί κι άλλο, πρέπει να αυξήσω το CAS σε 2.5. Τότε ανεβαίνει άνετα... αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι το 2-2-2-6 έστω και στα 200MHz.

Υ.Γ. Είμαι άπειρος στο χώρο :whistling

Δεν νομιζω να καταφερεις τιποτα..την ειχα κι εγω και δεν πηγε με τιποτα 2-2-2-5 στα 200,

max με 2-3-2-6 ειχε 210 και max με 2.5-3-3-6 ειχε 248.Δεν της αρεσει και η ταση.

248??? Ενδιαφέρον, αλλά με 2.85volt (το μαξ της μητρικής είναι) πάει μέχρι 237 και αυτό όχι stable. stable μόνο μέχρι 228 κατάφερα - και αυτό με 2.5-3-3-6.

Πάντως με 2.85volt και τίποτα στο latency (το μόνο που μπορεί να γίνει είναι το 2-3-2-5, αλλά δεν έχει διαφορά στις επιδόσεις).

Stakid -> το 2-3-2-6 στα 210 πως το κατάφερες? με πόσα βολτ?

Το εκανα με 2.7V γιατι δεν τους αρεσει η ταση...Ετσι κι αλλιως 2.9 εχω max.

Μπα, τίποτα και με 2.7V. Λέω να τα παρατήσω :giveup: , θα ανεβώ ρίχνοντας το cas... Ευχαριστώ πάντως για την βοήθειά σας.

Αρχική απάντηση από RemAliPasas [09-01-2005 19:11]

Λοιπόν παιδιά βοήθεια!!!

Έχουμε και λέμε. Μόλις αγόρασα την OCZ PC3200 EL, 512MB (1 dimmακι). Δουλεύει στα 2-3-2-6.

Διάβασα από ένα ξένο forum (dev hardware) ότι ένας τύπος την έκανε να τρέχει στα 2-2-2-6 (και μάλιστα την έφτασε στα 233+). Αν είναι δυνατόν :blink: !!! Εγώ μετά κόπων και βασάνων δεν κατάφερα τίποτα απολύτως!! Μήπως φταίει η μητρική - Κ8ΤΝΕΟ-FSR;;;

Υ.Γ. Είμαι άπειρος στο χώρο :whistling

Γενικοτερα η OCZ PC3200 EL ειναι καλη αλλα μονο για τα 200FSB , η δευτερη εκδοση ειναι αυτη που εκανε την διαφορα , και δουλεψε παραπανω .

Βεβαια και αυτη ακομα χανει το 2.2.2.5 πανω απο τα 218 .

Αλλα κραταει το αρχικο 2 μεχρι και τα 250 .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.