Skinny13 Απρίλιος 18, 2005 #61 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 χαιρομαι που σ αρεσε το μπλοκ MADKiller7 αναμενουμε αποτελεσματα! Πάντως όντως άμεσο Support απο τον Skinny!!! Εγώ προσωπικά τον έβαλα και μέσα οικονομικα εννοουμε...μην παει το μυαλο σας αλλου :112: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Απρίλιος 18, 2005 Author #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 χαιρομαι που σ αρεσε το μπλοκ MADKiller7αναμενουμε αποτελεσματα! :112:ευχαριστω Skinny13,να ερχοταν και η αντλια εδω και 2 βδομαδες καλα θα ηταν.καποιο μπερδεμα με μεταφορικη μου ειπαν.ας το πιστεψω.και εγω ειμαι ανυπομονος να το τελειωσω για να τακτοποιησω παραπανω τις εικονες και να μεταφερθει στην κανονικη κατηγορια πια το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάϊος 9, 2005 Author #63 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 λογω καποιων προσωπικων θεματων που μου ετυχαν το μοντ μπαινει σε αναμονη επ αοριστο.το μονο που θα στηθει προς το παρων (το ελπιζω) ειναι το w/c στο υπαρχον κουτι μου και μετα βλεπουμε για αλλα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Μάϊος 9, 2005 #64 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Δεν πειραζει αναμενουμε για το αποτελεσμα ας ειναι και λιγο αργα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.