gerogero Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2005 Φίλοι μου, ένας φίλος μου που έχει μια tft samsung 17'' μου είπε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την οθόνη του λόγω του ότι δεν διορθώνεται αυτόματα όταν πατά το αντίστοιχο κουμπί και διότι αυτοδιορθώνεται μόνο όταν ξεκινάει τον υπολογιστή μέχρι να φτάσει στα xp και μετά στην επιφάνια εργασίας χαλάει αλλά επίσης κι όταν ανοιγοκλείνει παράθυρα...Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει? :120:
BloodyHeaven Μάρτιος 21, 2005 #2 Μάρτιος 21, 2005 Τι ενοείς χαλάει/αυτοδιορθώνεται? τρεμοπαίζει? αλλάζουν τα περιθώρια? αλλάζει η ανάλυση? Καταρχήν δοκίμαστε να κάνετε εγκατάσταση των drivers της οθόνης αν δεν τους έχεται ήδη κάνει
maddoctor Μάρτιος 21, 2005 #3 Μάρτιος 21, 2005 Κοίτα επίσης, τροφοδοσία της οθόνης, συχνότητα που έχει οριστεί να δουλεύει, ασυμβατότητα drivers όπως σου είπανε, καλώδιο σύνδεσης οθόνης με την κάρτα γραφικών (εάν έχει μπει σωστά και καλύτερα να βιδώσετε τις βίδες), εάν έχει μπει σωστά και στέρεα η κάρτα οθόνης.
gerogero Μάρτιος 21, 2005 Author #4 Μάρτιος 21, 2005 Η οθόνη δούλευε κανονικά σε κάθε εγκατάσταση που του έχω κάνει αλλά αυτή τη φορά είπαμε να βάλουμε και τους οδηγούς της οθόνης από το cd που την συνόδευε. Απο τότε έπεσε από τα 75hz στα 72hz. Η οθόνη είναι καινούρια (6 μηνών)...Σήμερα μου είπε πώς δοκίμασε και μπορούσε να κουνήσει την οθόνη (που έχει πρόβλημα με τα περιθώρια) σέρνοντας τα περιθώρια με το ποντίκι!!! :107:
maddoctor Μάρτιος 22, 2005 #5 Μάρτιος 22, 2005 Η οθόνη δούλευε κανονικά σε κάθε εγκατάσταση που του έχω κάνει αλλά αυτή τη φορά είπαμε να βάλουμε και τους οδηγούς της οθόνης από το cd που την συνόδευε. Απο τότε έπεσε από τα 75hz στα 72hz. Η οθόνη είναι καινούρια (6 μηνών)... Σήμερα μου είπε πώς δοκίμασε και μπορούσε να κουνήσει την οθόνη (που έχει πρόβλημα με τα περιθώρια) σέρνοντας τα περιθώρια με το ποντίκι!!! :107: Για δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση όλα όσα έχουν σχέση με την οθόνη, (driver οθόνης,κάρτας γραφικών), μπες σε safe mode και διέγραψε κάρτα γραφικών και οθόνη και κάνε επανεκκίνηση.Με το που θα μπεις μέσα στα ΧΡ, θα σου βρούνε και την οθόνη και την κάρτα γραφικών.Δώσε τότε ΜΟΝΟ τους drivers της κάρτας γραφικών και πες μου εάν έφτιαξε ή έχει ακόμα πρόβλημα.
TheDark Μάρτιος 24, 2005 #6 Μάρτιος 24, 2005 Εγώ που έχω την SyncMaster192v δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα που λες σίγουρα δεν το έχω και ούτε ένα καμμένο pixel. Super.Αν και μάλλον θα πάρω άλλη τώρα. Πάμε για 20" χεχε..
gerogero Μάρτιος 28, 2006 Author #7 Μάρτιος 28, 2006 Τελικά διορθώθηκε μόνο του με κάμποσες επανεκκινησεις. Ευχαριστώ πάντως...! Λυπάμαι και για το αργοπορημένο της απάντησης.:108:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.