CmoS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2005 Θα αντεξει η 6800 73mhz απο την agp ?Η θερμοκρασιες ανεβηκαν κατα 10c full στους 70-75.Ας πουμε ομως οτι δε μας πειραζουν οι temp κατα τα αλλα αντεχει τα mhz σαν καρτα?Ξερει καποιος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckdiablo555 Μάρτιος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Ναι δεν νομιζω να την παρεις στα χερια!Εχεις δει αποτελεσματα ποσο ειναι καλητερη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάρτιος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Συνηθως οι nvidia καρτες αντεχουν σε ψηλα agp clocks... Οι ati ηταν που δεν τα καταφερναν και τοσο...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckdiablo555 Μάρτιος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Παντως εξακολουθω να ειμαι επιφυλακτικος στο να το κανω και εγω ή καποιος αλλος για παραδειγμα διοτι δεν ξερω ποσο καλητερη αποδοση εχει!Νομιζω οτι ειναι πολυ μικρες αυτες οι συχνοτητες για να προσφερουν κατι το ουσιαστικο!Περιμενουμε παντως να μας πεις και εσυ ο ιδιος τις εντυπωσεις σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Μάρτιος 21, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 ckdiablo555 δε το εκανα επιτιδες για να εχω καλυτερες επιδωσεις... Απλα δεν εχω pci/agp lock Οι διαφορες ειναι πολυ μικρες..Για να καταλαβεις περνω 300 marks παραπανω στο 3dmark 03. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.