Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2005 Παω που λετε βολτα την Παρασκευη στην Στουρναρα Valley και ψαχνω για το ετοιμο κιτακι της ασετεκ http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterCPUcooling&cp_id=54665 αλλα δεν υπηρχε ουτε στο εκει multirama , ουτε καν στην αποθηκη !Ο hacshop ειχε ολα τα κομματια του κιτ ενα-ενα αλλα μου ερχοτανε συνολικα πολυ παραπανω απο 100 ευραΣτο checkmate κοιταξα στο site , τιποτα.Μηπως ξερετε που μπορω να το βρω , εστω και απο καποιο site του εξωτερικου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάρτιος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Voila Αν δεν το βρω εδω, σκεφτομαι να το χτυπησω και γω απο κει μαζι με τα 2 επιπλεον blocks ωπα μολις ειδα οτι τα block ειναι πιο ακριβα εκει απ' οτι εδω:D 3o edit στο καπακι http://www.watercooling.de/catalog/default.php?cPath=97_100 περιπου ιδιες τιμες ειναι. Οριστε και τα μεταφορικα http://support.watercooling.de/index.php?_a=knowledgebase&_j=questiondetails&_i=6&nav2=Versand%20&%20Zahlung 30 ευρω γμτ, τον **** μας πιανουνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Μάρτιος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Παιδιά υπ' όψιν ότι με αυτό το κιτ δεν μπορείτε μετά να κάνετε τρελλές βελτιώσεις γιατί δεν ταιριάζουν οι διάμετροι των σωλήνων. (Το είχα ψάξει παλιά)Αφήστε που σε απόδοση δεν λέει και πολλά. Γιατί δεν "αγκαρεύετε" κανέναν από εδώ μέσα να σας βοηθήσει για "Home made W/C"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάρτιος 20, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Τι μεταφορικα ειναι τουτα καλε?!?!?Ειμαστε υπερηφανοι ως Ελληνες που ειμαστε στην τριτη θεση (πρωτη Τουρκια 72 ευρα(!$$!) 2η Εσθονια) !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάρτιος 20, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Παιδιά υπ' όψιν ότι με αυτό το κιτ δεν μπορείτε μετά να κάνετε τρελλές βελτιώσεις γιατί δεν ταιριάζουν οι διάμετροι των σωλήνων. (Το είχα ψάξει παλιά)Αφήστε που σε απόδοση δεν λέει και πολλά. Γιατί δεν "αγκαρεύετε" κανέναν από εδώ μέσα να σας βοηθήσει για "Home made W/C"?Ισως γιατι θα μας κοστισει αρκετα?? (τα υλικα εννοω , οχι το μερακι καποιου φιλου)Πχl30 (1200 l/h) ~30 ευρωunit control ~ 40 ευρω ψυγειο (2χ120 με 2 ανεμιστηρες) ~ 110ή Ψυγειο μονο με 1 ανεμιστηρα 12αρι ~65 ευρωBlock και τανκ απο skinny13 ~ 35 ευρωΣωληνες,υγρα κτλ ~ 10 ευρωΣυνολο 225 με το διπλο ψυγειο ή 180 με το μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Μάρτιος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Tι λες ρε? Το τρανσιτ που ειναι 2χ120 κανει 60-65 απο τον 11!Παω στοιχημα οτι ειδες εκεινο το ψυγειακι απο τα multirama, το silverprop, ετσι?Και τανκ...λολ...φτιαχνεις μονος σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάρτιος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Εγω πατως ψηνομαι να τα παρω ενα-ενα τωρα που το ξανασκεφτομαι....114 ευρω βγαινει και θα εχει και καλυτερο blockbtw η l30 εχει καμια 50ρια στην καλυτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Μάρτιος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Και μια ερωτηση...το unit control τι το θελεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάρτιος 20, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 To unit control το θελω για να μην ξεχασω καμμια μερα να βαλω μπρος την αντλια οταν θα ανοιγω το μηχανημα και γινει το pc φλαμπε!Οσο για τον eleven ( αληθεια αυτος ειναι http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/member.php?u=503 ) του εχω στειλει pm ρωτωντας τον για μπλοκ (δεν ηξερα τοτε οτι εχει και ψυγεια!) απο τις 17/3 και δε μου εχει απαντησει.Αν εχει καποιος σας καμμια φωτο απο μπλοκ/ψυγειο κτλ του 11 ας μας τη δειξει !Μηπως ξερετε τιμουλες κτλ να παρουμε μια πρωτη γευση?ΥΓ Ελπιζω να ειναι αυτος ο 11 που ολοι λετε! Αν οχι , ποιος ειναι? Μηπως να του στειλω καλυτερα email του ανθρωπου? Αθηνα στελνει ,ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Μάρτιος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Κοιτα εδω http://66.160.185.67/vbull/vb/showthread.php?t=1594 στο τελος του δευτερου post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Μάρτιος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αυτός είναι...Στείλε του κανα e-mail.Eίναι θεσσαλονίκη.Για photos---> http://eleven.orion.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Μάρτιος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αντί για να αγοράσεις το unit control, γιατί δεν το φτιάχνεις; Θα σου βγει υπερβολικά πιο φτηνά! Εδώ έχω ένα μικρό οδηγό http://66.160.185.67/vbull/vb/showthread.php?t=4520&highlight=relayΣτην χειρότερη αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου pm me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1442169067 Μάρτιος 20, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 πανω στο unit control μπορεις να μην σβηνεις ποτε την αντλια αραδεν τον χρειαζεσαιαλλωστε αν ειχες πραγματικο ενυδριο το βραδυ θα το εκλεινες?και τα ψαρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Μάρτιος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 lol emnezia με προλαβες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Μάρτιος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 πανω στο unit control μπορεις να μην σβηνεις ποτε την αντλια αραδεν τον χρειαζεσαι αλλωστε αν ειχες πραγματικο ενυδριο το βραδυ θα το εκλεινες? και τα ψαρια? Ετσι. Εγω δεν την κλεινω ποτε. Αλλα θα μου πεις, μηπως κλεινω και το pc ποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάρτιος 20, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Παιδιά υπ' όψιν ότι με αυτό το κιτ δεν μπορείτε μετά να κάνετε τρελλές βελτιώσεις γιατί δεν ταιριάζουν οι διάμετροι των σωλήνων. (Το είχα ψάξει παλιά)Αφήστε που σε απόδοση δεν λέει και πολλά. Γιατί δεν "αγκαρεύετε" κανέναν από εδώ μέσα να σας βοηθήσει για "Home made W/C"?Beeepp WrongΕαν θελεις να βαλεις και αλλα μπλοκ σε vga και chipset υπαρχουν μπλοκ της ιδιας εταιριας. Εαν παλι το εχεις παρει και σταμπαρες το μπλοκ του 11 πχ, no big deal. Βγαζεις τα push-on fittings και βαζεις απλα μπρουτζινα ρακορ μισης ιντσας στο ψυγειο και στην αντλια και παλι εισαι κομπλε. Εγω σκεφτομαι να τα παρω ενα-ενα, και απλα αντι για το μπλοκ που εχει το σετ (που δεν κυκλοφορει ξεχωριστα) λεω να βαλω το antarctica. Απ'οτι ξερω ειναι καλο, και θα κοστισει μονο 15 ευρω παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman1442169094 Μάρτιος 20, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Παω που λετε βολτα την Παρασκευη στην Στουρναρα Valley και ψαχνω για το ετοιμο κιτακι της ασετεκ http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterCPUcooling&cp_id=54665 αλλα δεν υπηρχε ουτε στο εκει multirama , ουτε καν στην αποθηκη !Ο hacshop ειχε ολα τα κομματια του κιτ ενα-ενα αλλα μου ερχοτανε συνολικα πολυ παραπανω απο 100 ευραΣτο checkmate κοιταξα στο site , τιποτα.Μηπως ξερετε που μπορω να το βρω , εστω και απο καποιο site του εξωτερικου?Παραγγηλε το μεσα απο το Site των multirama, εγω ετσι το πηρα. Βεβαια αργουν λιγο, αλλα τι να κανουμε. εκαναν 5 μερες να το στειλουν στην acs courier και σε 2 μερες ηταν στο κατοφλι μου! :028: ολα μαζι(με εξοδα αποστολης) εκαναν 108 Εουρος περιπου! Βεβαια ο τροπος παραγγελιας τους ειναι Ελεινος. :035: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman1442169094 Μάρτιος 20, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Α! οσο για το unit control λεω να το παρω και εγω απο hacshop... Ακουστε τωρα, πριν λιγες μερες καθομαι στο πισι κανονικα, μπενω νετ, ειμαι μεσα κανα 20 λεπτο, και σε μια στιγμη ανοιγω το Easytune να δω τη θερμοκρασια και βλεπω 54 βαθμους κελσιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λεω απο μεσα μου τη εγινε γμτ τωρα? κοιταω απο δω κοιταω απο κει, και βλεπω οτι η υδροψυξη δεν ηταν στη πριζα!!!!! την βαζω και κλεινω αμεσως το πισι(ουτε αποσυνδεση απο το νετ εκανα)!!!!! Μετα απο 5 λεπτα ανοιγω το πισι και βλεπω οτι ηταν στους 35... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Μάρτιος 21, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 Beeepp Wrong Εαν θελεις να βαλεις και αλλα μπλοκ σε vga και chipset υπαρχουν μπλοκ της ιδιας εταιριας. Εαν παλι το εχεις παρει και σταμπαρες το μπλοκ του 11 πχ, no big deal. Βγαζεις τα push-on fittings και βαζεις απλα μπρουτζινα ρακορ μισης ιντσας στο ψυγειο και στην αντλια και παλι εισαι κομπλε. Εγω σκεφτομαι να τα παρω ενα-ενα, και απλα αντι για το μπλοκ που εχει το σετ (που δεν κυκλοφορει ξεχωριστα) λεω να βαλω το antarctica. Απ'οτι ξερω ειναι καλο, και θα κοστισει μονο 15 ευρω παραπανω. Spresv κοίταξέ το αυτό αν γίνεται σίγουρα. Στο λέω γιατί το είχαμε ξανασυζητήσει παλαιότερα και τα παιδιά μου είχαν πει ότι το έβλεπαν δύσκολο. Αν πάντως γίνεται, οκ. :045: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάρτιος 21, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 Βρε φιλε spresv για πες μας ακριβως το συστημα που θες να κανεις,γιατι η τελικη σουμα εμενα μου βγαινει αρκετα παραπανω! Για πες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.