Jump to content

Νεα κάρτα γραφικών.

panoc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκέφτομαι την αγορά μιας νέας κάρτας γραφικών. Επιδή το σύστημα από επεξεργαστική δύναμη με καλύπτει απόλυτα, σκέφτομαι την αγορα μιας νέας γενιας AGP κάρτας γραφικών ώστε να με συντροφέυσει μέχρι την αλλαγή συστήματος με την εύλευση των dual-core.

Λοιπόν σκέφτομαι

X800XT

X800Pro

6800GT

6800Ultra

τα στοιχεία του συστήματος είναι στην υπογραφή μου.

Χρήματα μέχρι 550 ευρώ.

Σε πρώτη ΄φαση σκεφτικα αυτή : HIS

σαν φανατικος vidiakias θα σου ελεγα να πας για 6800gt, εγω εχω μια 6800 ultra pci-e μπορει βεβαια να δινει πολυ καλες επιδοσεις ,αλλα να ξερεις οτι ανεβαζει μεγαλη θερμοκρασια,και τραβαει πολυ ρευμα.απο την αλλη x800xt ειναι και αυτη πολυ καλη καρτα χωρις να χρειαζεται να εχεις κανενα δυνατο τροφοδοτικο για να λειτουργησει σωστα. οποτε πανε 6800gt που χρονιζεται ευκολα και γινεται και ultra

εγω θα σου προτεινα καποια καρτα με ati vpu!αν παρεις His παρε την προ μιας και ειναι η ιδια καρτα ακριβως και ξεκλειδωνει πανευκολα!αν η καρτα σου δουλευει ως χτ μπορεις να μηνεις και με αυτη για λιγο καιρο μεχρι να υπαρξει καποια μιωση των τιμων!αν θελεις τοσο πολυ να παρεις καινουρια τοτε go for it και μεγια!!

το evermax 465VE δε ειναι αρκετο για 6800GT/Ultra?

Υποθέτω ότι τα χρήματα δεν σε απασχολούν και θέλεις το απόλυτο εδώ και τώρα.

Ε νομίζω για AGP και από την στιγμή που δεν υπάρχει θέμα SLI και ιστορίες, η ΑΤΙ είναι μονόδρομος.

καποια ιδιαίτερη πρόταση γαι Χ800ΧΤ? η HIS που εβαλα στο link στο πρώτο post λέει?

Χ800ΧΤ...

+φωνω...

Κανενα προβλημα με αυτες τις καρτες και καλυτερες σε περισσορετα games...

καποια ιδιαίτερη πρόταση γαι Χ800ΧΤ? η HIS που εβαλα στο link στο πρώτο post λέει?

Αν τα εχεις λεει... :048:

εγώ πήρα μια point of view(:p) 6800 gt με 256 mb. βεβαια ο κατασκευαστής ίσως να είναι λίγο μούφα, είναι η φτηνότερη 6800 gt. και είναι μια χαρά.ούτε θόρυβο κάνει, ούτε θερμοκρασίες ανεβάζει. είναι πολύ καλή

Εγω θα προτεινα 6800Ultra την ανεβαζεις και την κρατας μεχρι να σταματησει η ΔΕΗ να σου δινει αλλο ρευμα......!λολ!αλλιως παρε 6800GT πως να το κανουμε οι shaders 3ης γεννιας για μενα λενε παρα πολλα!

Εγω θα προτεινα 6800Ultra την ανεβαζεις και την κρατας μεχρι να σταματησει η ΔΕΗ να σου δινει αλλο ρευμα......!λολ!αλλιως παρε 6800GT πως να το κανουμε οι shaders 3ης γεννιας για μενα λενε παρα πολλα!

Ναι ειναι αληθεια οτι κανεις πολλα πραγματα με αυτους :016:

ΥΣ:Η X800XT την παταει κατω την 6800Ultra...

Δεν νομιζω να ειναι απολυτο για την Χ800ΧΤ εκει που μπορουνε τρεχουν καλυτερα αλλα εκει που η Nvidia ''μπορει'' τις παταει ανετα(βλεπε DOOM και οχι μονο),αλλα και παλι οι SHADERS 3 ειναι πολυ για μενα(ερχομο των καινουριων παιχνιδιων) και οι διαφορες στις καρτες (σε επιδοσεις) ειναι μικρες εως αμελητεες αρα γιατι να μην παρεις μια καρτα που θα εχεις καλυτερη εικονα σε καποιο παιχνιδι και να εισαι -5Fps με -7Fps γιατι για τετοιες διαφορες μιλαμε!?!

Kαι οι δυο καρτες 6800 ultra και x800xt πιστευω πως ειναι περιπου ισες!

Βεβαια σε αλλα παιχνιδια θα δεις καλυτερη την nvidia και σε αλλα την ati!

Eγω θα ελεγα να παρεις μια x800xt απλα για τους λιγο παραπανω χροισμους!

Και αμα θελεις της κανεις και ενα overclocking (που εχουν αρκετη δυνατοτητα σε αυτο σε σχεση με τις nvidia) και θα εισαι αρχοντας!

Σε πόσα πράγματα "πατάει" η X800XT την Ultra ή το αντίστροφο?

A ναι , στο doom3 και το HL2.....

Σε γενικές γραμμές έχουν μικρές διαφορές σε απόδοση.

Εγώ αν τις έβρισκα σε ίδια τιμή θα έπαιρνα την ultra , καθαρά λόγω features (shaders 3.0 και supersampling/mixed mode AA) .

Πάντως απογοητευμένος δεν θα μείνεις από καμία από τις 2 (τουλάχιστον μέχρι να βγει το splinter cell 3...).

Για την ιστορία , έχω μια ξεκλείδωτη 6800 και μια X800XTPE.

Και οταν λεμε "παταει" η μια την αλλη πως το εννοουμε? Με διαφορα 4-5 καρε σε αναλυση 1280χ1024 ή 1600χ1200. Λιγο υπερβολη δεν ειναι?

Εγω παντως με την 6600gt μια χαρα παιζω παιχνιδια σε 1024χ768 και με αρκετα ψηλα AA και AF.

Παίδες. Μην ανησυχείτε. Αν δώσετε ποτέ 550€ για κάρτα γραφικών θα πατάει όλες τις άλλες κάτω. ΘΑ ΤΙΣ ΛΙΩΝΕΙ..... Αναγκαστικά!!!! :D

Σε τέτοιες κατηγορίες τιμής το βασικό είναι να δεις αν είναι καλή για τα games που την θέλεις. Άλλωστε καμιά κάρτα δεν είναι απόλυτα ποιο καλή - γρήγορη από την άλλη. Τα ίδια γίνονται όλος τυχαίως και με τις cpus.

Όλως τυχαίως τα προϊόντα που βγαίνουν από τις διάφορες εταιρίες είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα.

Όλως τυχαίως....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.