Jump to content

Δεν ειναι επικινδυνο?

Braveheart1980

Recommended Posts

για να χαλασω κεγω λιγο το κεφι του mr ktm οριστε και καποιες δικες μου φοτο απο την 112 που εγορασα πριν απο 1 μηνα περιπου παρεα με τον φιλο soler απο τα multirama!αν τοποθετηθει σωστα με το H που περιεχει η συσκευασια δεν διατρεχει τιποτα η mb μαλιστα ουτε καν λιγιζει!αν και δεν ειναι καλες οι φοτο αυτο που θελουμε να δουμε φαινεται!(οπως διακρινεται εχω κρεμασει και εναν ανεμιστηρα απο την 112!)(εχει και απο κατω το peltier!!)

post-842-1442174023,5489_thumb.jpg

post-842-1442174023,5964_thumb.jpg

E ρε παιδια λογικο ειναι αφου κατι εχει βγει στην αγορα να ειναι δοκιμασμενο και να μην ειναι προβληματικο!

Αρα λοιπον δεν υπαρχει κινδυνος αν γινει σωστη τοποθετηση της ψυκτρας!

Σκεφτομαι και γω να προβω σε μια τετοια ενεργεια αν δεν παω σε νερακι!

Ευχαριστω spresv & benhour, μετα απο 2-3 ατυχη περιστατικα με αυτη την ψυκτρα που ειχα διαβασει στο internet, αν δε το εβλεπα δεν θα το πιστευα. :)

Απο οτι καταλαβαινω, κατι δεν θα ειχαν κανει καλα οι τυποι!

Ευχαριστω spresv & benhour, μετα απο 2-3 ατυχη περιστατικα με αυτη την ψυκτρα που ειχα διαβασει στο internet, αν δε το εβλεπα δεν θα το πιστευα. :)

Απο οτι καταλαβαινω, κατι δεν θα ειχαν κανει καλα οι τυποι!

ειχα διαβασει κεγω ενα αναλογο thread καπου και οπως φαινονταν απο τις φοτο δεν ειχε βαλει σωστα το Η στην πισω πλευρα της μητρικης!

@braveheart1980 τι κοιτας για ψυκτρες σουταρε την 5200 χαντακωνει ολο το συστημα! :077: :077:

ειχα διαβασει κεγω ενα αναλογο thread καπου και οπως φαινονταν απο τις φοτο δεν ειχε βαλει σωστα το Η στην πισω πλευρα της μητρικης!

@braveheart1980 τι κοιτας για ψυκτρες σουταρε την 5200 χαντακωνει ολο το συστημα! :077: :077:

Τη ψυκτρα τη θελω κατα βαση για τον επερχομενο 3500+ , στον οποιο φιλοδοξω να βαλω και μια 6800 gt σε κανα μηνα.

Το τωρινο μου συστημα θα ειναι 24/7 online και θα κατεβασει καλουδια! Οποτε μια χαρα ειναι η 5200 !

Αν και να σας πω την αληθεια με βλεπω για water cooling τελικα

Καλυτερα κατι ακριβοτερο και σιγουρο , παρα καταστροφες...

Στρατο δικο σου ειναι το μηχανακι? Αν δεν απατωμαι φοραει το antarctica. Οι σωληνες ομως δεν μου φαινονται για 10mm, οπως κανονικα ερχονται στην Ευρωπη τα asetek. Μπορει να κανω και λαθος...για διαφωτισε μας

H Hyper 6 ζυγιζει 950 gr χωρις τους ανεμιστηρες!!!

:017: Τωρα δεν ξερω τι να σου πω...

Αυτη που ειχα ζυγιζε 650 γραμμαρια αν ενδιαμεσα εβγαλαν νεωτερη εκδοση και βαρυνε οπως οι παλιοι φανταροι στον Ε.Σ. δεν ξερω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.