Jump to content

Δεν ειναι επικινδυνο?

Braveheart1980

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι για την silent tower 112 ψυκτρα της Thermaltake.

Θα μπει προσωρινα σε εναν p4 2,4ghz(@3) για κανα μηνα και επειτα σε εναν AMD 3500+ , στον οποιο και θα κανω oc βεβαιως-βεβαιως!

Οι επιδοσεις της ειναι κορυφαιες και ευθεως αναλογες του βαρους της!

Εχω το Lian Li v1000.

Λετε να ειμαι κ*λοφαρδος και αντι να κρεμεται απο τη mobo να στεκεται συν τοις αλλοις και στον αλουμινενιο πατο του κουτιου?

Αν ναι κατι τετοιο ειναι καλο ?

Αν δεν ακουμπα κατω δεν ειναι κομματακι επικινδυνο να κρεμεται η ψυκτρα απο τη mobo 24/7? (Ρε σεις λετε να ξαπλωνω το κουτι οταν παω για υπνο?Μηπως να το σκεπαζω κιολας?λολ!)

Μηπως εχει καποιος απο εσας Lian Li και tower 112 να το επιβεβαιωσει?

Μηπως μου προτεινετε καποια ελαφρυτερη αεροψυξη παρομοιων επιδοσεων?

Εγω θα σου προτεινα να παρεις μια Coolermaster Hyper 6 που εχει τις αναλογες επιδωσεις την οποια μπορεις να βρεις απο εδω

Φαινεται καλη&ελαφρυτερη.

Την εχει καποιος αλλος? Εντυπωσεις?

7700Cu πατάει καλά ΜΟΝΟ σε 939-754 και πάλι με τις βίδες σε κάθετη διάταξη...σε οριζόντια και intel δεν πατούσε καλά.

Για τα παλιά socket υπάρχει η 7000.

Αυτό για το οριζόντια που λες outlaw πως δεν πατούσε καλά? Αυτή τη "σφίγκεις" με τις βίδες.

Ευχαριστω παιδες αλλα η 7700 ειναι αδυνατον να μπει στο κουτι μου(Lian Li)

Τωρα εχω την 7000 στον p4 μου κε ακουμπαει στο κατω μερος του κουτιου.Και να φανταστειτε οτι η 7000 εχει 8cm ανεμιστηρα και οχι 12 cm οπως η 7700

Μαλλον σε coolermaster hyper 6 με βλεπω.Την εχει και ο sean...Κατι θα σημαινει για τη ψυκτρα

Για τα παλιά socket υπάρχει η 7000.

Αυτό για το οριζόντια που λες outlaw πως δεν πατούσε καλά? Αυτή τη "σφίγκεις" με τις βίδες.

To oτι σφίγγεις κάτι με βίδες πάει να πεί οτι έκανε απόλυτη επαφή? Πέραν του ότι έχεις μόνο 2 σημεία στίριξης το γεγονός οτι αυτά θα βρίσκονται οριζόντια και με την extra βοήθεια των 900+ kgs του χαλκού, έχεις ροπή στρέψης.

Ωχου,ζαλιστηκα με τις κ*λοψηκτρες!

1,5 κιλο η μια (τι διαολο φετα τυρναβου ειναι?!?) , 12 εκατοστα η αλλη (μη πω τιποτα.....)

Αντε μη τα παρω και παω σε νερακι και ληξει η υποθεση!

Αυτες οι ψυκτρες μπαινουν μονο με ξαπλωμενη μητρικη και εκτος κουτιου.

Σε αντιθετη περιπτωση η μητρικη θα γινει κοματια.

Απο προσωπικη εμπειρια ερχομαι να διαψευσω τη γνωμη του αγαπητου admin. Σε καμια περιπτωση δεν εχει γινει κομματια η giga μου (αν και θα ηθελα). Αν εσπαγαν, το προϊον δεν θα ηταν εγκεκριμενο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.